Divjal s Kresalovo v avtu

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Hehe dobri ste!

Govorim o prevozu predsednika vlade po avtocesti, po prehitevalnem pasu z ustrezno signalizacijo.

Dejmo še malo obračat besede
smile-1.gif

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Dobro, to zdej nima veze s tem oz. tem dvema primeroma če mene vprašaš.

Če so to protokolarni prevozi z signalizacijo, je čist druga pesem kot pa lučko na avto in gasa po odstavnem. Sej pravim, Kresalovi prekrški niso baš veliki oziroma je to vsakodnevna vožnja, res pa da je nerodno da to počne človek ki zagovarja ravno to, da se tako početje ne sme početi, da bojo to strogo sankcionirali,etc...

Sej tudi sama ve, da 160km/h ni neka brzina,ampak zaradi "varnosti na cesti" mora zagovarjati stroge kazni za prekrškarje.

zajbel

Pripravnik
17. dec 2008
859
1
18
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
saj to je tisto. po eni strani jokanje in obsojanje višanje kazni po drugi strani pa iskanje opravičil itd... vsakemu se enkrat nekam mudi veliko jih prekorači hitrost veliko jih spije deci preveč...

dvojna morala...

Dvojne morale in hinavščine je tudi tukaj ogromno. Koliko ljudi tukaj išče opravičila za svoje ravnanje? Pa koliko jih piše, kako divjanje po avtocesti ni nevarno? Ko oni sami divjajo, pa jih ustavijo policaji, pa iščejo izgovore.
Takih je tukaj kar veliko.
Edino ministrica bi res morala biti za zgled bolj, kot navadni državljani. Glede hinavščine, dvojne morale, iskanja opravičil in podbno, pa ste tukaj eni popolnoma enaki.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
KSZ

Zanivo je tudi to, 30km so mu sledili , vožnja je trajala 9 minut.
Glede na tole formulo, je bila njihova hitrost 200km/h.

confused-1.gif

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Še enkrat bolj kot hitrost je ogrožal druge udeležence v prometu (primer naleta)... vsak povprečen državljan bi dobu sodnika prec...

ampak ti že veš, da policija ni škilila.... celo v javnosti so naknadno očitali več kazni kot pa jih je policist napisal.....

skratka to je to...

Kresalka pa je očitno videla, da vozi za ritjo, kljub speneveanju, obnem pa se je nad kulturo voznikov zgražala, jokala in grozila z kazenskim pregonom ravno teh, ter ob morebitnih nesrečah grozi celo z kaznivim dejanjem ubojem...

Mlacom, kakorkoli, tip ni vozil samo prehitro, ampak objestno in to ne kakih 5 sekund, ampak nenehno in čelava je bila kjub lapanju pred javnosti tiho...

Na koncu pa obžaluje vse... that's it....

Rok911113

Pripravnik
28. nov 2007
43
0
6
Sem si pogledal cel posnetek. Po moje gre za "namještalko", se vidi, da je bil namen provide, da sledi vozilo KK. Res se je zamerila določenim v policiji z reorganizacijo.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.151
6.965
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Kako naj jo zdaj kdor koli resno jemlje, če se sama ne drži pravil?

Kje se ni držala pravil?

KK baje ni bila pripeta!?
Se jima je v nedeljo popoldan mudilo v Milano ali v istro na dogi party?
Sicer pa pa sem prepričan da se je KK policajem v providi nekako morala zameriti. Če se jima ni v preteklosti se jima pa bo defitnivno v prihodnosti. Ker da tak posnetek pride v javnost je precej čudno!!!! Sicer res da šele po treh tednih, ampak vseeno.
Ko je šef voznika zletel pijan s ceste pri vodicah je brez prošenj odstopil!
Sicer pa sem "slišal" kako se vozi z raznimi temi avti, predvsem takrat ko varovanih oseb ni v njem. Ker takrat ko so , se le ne upajo preveč hecat.

Bobek007

Drehher
22. jul 2007
303
0
16
Ksz.

Pa saj mu ni ona ukazala, da naj vozi tako hitro.

To bolj poteka tako (tak je men znano za druge stvari)
Ona mu je rekla čez 1 uro moram bit tam in tam. Če je nebo spravo v tem času na željeno mesto, bo pa prevzel njegovo delo nekdo drug....

Jah v javnosti se pa mora mal "zjokat" kak bi pa zgledlo, da se nebi
smirk-1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.104
16.310
113
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
KSZ

Zanivo je tudi to, 30km so mu sledili , vožnja je trajala 9 minut.
Glede na tole formulo, je bila njihova hitrost 200km/h.

confused-1.gif

zabavno ja... prav tako kot zanimivost, da so vozniku za kao 166 km/h napisali kazen za cca.500€ in 6 ali 7 pik.... a veš kolk hitr se moraš peljat po AC da dobiš tako visoko kazen?
grin1.gif

me pa tudi malo ne preseneča da so najprej baje peljali 230, pol 200+ km/h, sedaj 160-166... pri taki hitrosti te na AC provide ravno začnejo opazovat, ne pa da vpokličejo še 2 provida enoti.

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
To se strinjam, ona je nedotakljiva, sicer nam razlaga kako pravna država smo in da se moramo držat zakonov... Vendar ona pač lahko tolerira divjanje, čeprav zatrjuje da do takih vozinikov ki jo vozi ni nobene tolerarance, prireja javne razpise svoji debeli svinji na kažo, čeprav ravno druge uči, da se tega ne sme...
itd....

V tem je ves štos......, na koncu pa še laže pred kamerami, da tega ni vedla, (nestrpna, prehitra in ogražajoča vožnja) lastnega šoferja...

Čudno, da si sploh še upa v javnosti prkazaat, ko joče pred kamerami, sočustvuje z žrtvami, zgraža nad pjanci, prehitrimi vozniki itd...

Ja čelava je svetovni fenomen.............. bluzenja in manipulacij........... se strinjava, njej boš težko karkoli dokazal, če ji kej nau všeč, pa četudi jo posnamejo na kameri.......

to se mene ne tiče....

in ja šofer je v tej zgodbi še najmanj kriv, verjetno bo kazen zastarala.... se bo že potrufila...