Divjal s Kresalovo v avtu

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.419
5.654
113
Ja ja.....mogu sm no
tongue-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
A to je ona na gas prtiskala al volan držala? K požar nč o tem ne piše. Imajo morda na 24ur.com kakšne informacije glede tega?

Jst bumbar sem pa sam prevzel odgovornost za prekrške, ki sem jih naredil kot voznik. Lepo bi obkrivil sopotnike, pa bi blo rešeno. 125 bi dal na 4 kose edin tri pike ne vem kako bi razdelil med 4 potnike. A je kriv tud tisti, ki se vozi zadaj in nima izpita ampak vseeno ve, da se ne sme več kot 130 po avtocesti? Opozorilo šteje kaj al sopotniki nafukajo tud če opozarjajo voznika?

Ko ti bo jasno kaka je razlika med sopotnikom pri meni ali tebi
priden.gif
in potnikom v avtomobilu, ki ga vozi poklicni šofer, ki je za potnika zaposlen, potem lahko spet pišeš v tej temi, do takrat pa imaš prepoved.

A ti nisem prepovedi pisanja dodelil? Očitno ti še vedno ni jasno. Pojdi otepat na kresničko.

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Saj je vseeno ali odstopi ali ne. Samo potrjujejo še naprej dvojna merila. Ena za njih, druga za ostale. FAIL

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Ogo pravi:
Ehh, potegnili so daleč preko 170 km/h. Če je šlo počasi, je šlo zato, ker se je nekdo vedno obesil na prehitevalni pas.
Sicer pa, najprej pridiganje o cestni varnosti, nato jo ujamejo v divjanju. FAIL

Epic Fail, dobili so njenega voznika ne pa NJE.

A če bi do smrti povozil njen voznik otroka na perhodu, bi bla ona kriva? Ne.
Nevem zakaj je zdaj, če je on divjal, ne ona.

EPIC FAILate kvečjemu ti, softi in wacko, ženska se dere pred kamerami, zarad smrti, ki jo je povzročil pijan šofer, potem pa se pusti prevažat 200km/h po AC... nikjer se ne piše o denarni kazni za žensko, definitivno pa je to politični samomor

ah, brezveze se z vami pregovarjat, ker očitno nimate v glavi ničesar razjasnjenega

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
ksz

1. lepo, da so se vsi feni dildo-punce pofočkali

2. zelo me veseli, da pri nas akcijo za varnost v prometu vodita ministra Patrik "Modra luč" Vlačič in Katarina "Nič ne vidim" Kresal

3. tudi predsenik vlade se je zavzel za svojo ministrico: "Vozim tudi hitreje. Sem in tja nas dogodki silijo, da vozimo hitreje, kot je dovoljeno."

Tako da veste, cilj posvečuje sredstvo. Če vas bodo dogodki kakšno nedeljo popoldne silili, potem kar pritisnite.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Kaj pa če so tole zadevo Kresalki na Policiji podtaknili, mogoče se kdo ne strinja z reorganizacijami, ali ima opozicija prste zraven, da bi se Kresalke radi znebili tud ni skrivnost.
Kaj če sta bila šoferja audia in provide zmenjena, (ali imela nalogo) da bo prvi izkoristol nepazljivost ministrice, ko gleda v kake papirje in fajn potegnil, uni v providi pa bo posnel ???
Tudi se zdi čudno, da so se na enem odseku hkrati za enim vozilom našle kar tri provide.

Še bolj čudno pa je, da bi policaj kaznoval kolega, ki prevaža ministrico in to za vožnjo 166 po AC.

Kako so pa naračunali 460€ kazni in 6 točk? zakon namreč pravi takole:
Citat:

(10) Voznik, ki preseže s prometnim pravilom, ali prometnim znakom omejeno hitrost na avtocesti ali cesti, rezervirani za motorna vozila, ki ima fizično ločeni smerni
vozišči z najmanj po dvema prometnima pasovoma in odstavnim pasom ali odstavnimi nišami, se kaznuje za prekršek z globo:
a) če prekorači hitrost do vključno 20 km/h, s 50 eurov;
b) če prekorači hitrost nad 20 do vključno 30 km/h, s 100 eurov;
c) če prekorači hitrost nad 30 do vključno 40 km/h, s 150 eurov. Vozniku motornega vozila se izreče tudi 3 kazenske točke;
d) če prekorači hitrost nad 40 km/h do vključno 50 km/h, z 200 eurov. Vozniku motornega vozila se izreče tudi 5 kazenskih točk;
e) če prekorači hitrost za več kot 50 km/h, z najmanj 300 eurov. Vozniku motornega vozila se izreče tudi 9 kazenskih točk in prepoved vožnje motornega vozila.

Nazadnje urejeno:

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik synthman pravi:

Kaj če sta bila šoferja audia in provide zmenjena, (ali imela nalogo) da bo prvi izkoristol nepazljivost ministrice, ko gleda v kake papirje in fajn potegnil, uni v providi pa bo posnel ???

Nebi rekel, potemtakem se mu nebi provida tolk "skrivala", saj redno hodi na desni pas, dosti ga
sledi z razdalje več metrov, spušča avte vmes med niju, dvomim no. Ali pa, da je tako hudo dobra
nameštalka da so še na to pazli, ali najbolj vrjetno pač poklicna deformacija da se pri prsuiteu
enostavno "skriva" čeprav mu zdaj to nebi blo treba.

Teorija je dobra, ampak potemtakem bi prej namestli kresalko za volan in da bi njo čapnili, ampak
dvomim da je ona zmožna peljat 200+.

Pa če bi bla nameštalka bi ta audi letel do blokade na 250, ne pa to cincanje 147-188, 137-166,...
Pa sej ni bilo resne hitrosti. Ajde da bi ga ujel cikcakat pri 240, to pa je kr nekaj, vsaka druga honda se
tako vozi.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
definitivno pa je to politični samomor

Like bilokdo jo bo zdaj bolj ali pa manj sovražil.

Kateri so jo jo, kateri je pa niso je pa tut zdaj potem nebodo.

Ma kaki politični samomor, itak gre na odstrel pa če je bila na AC pri 330 z motorjem brez čelade
al pa če se je peljala v merkator pripasana. Nema veze.

Tečno mi bo zdaj samo brat cajtnge, ker bodo tako dolgo natolcevali "Providni sistem ki je ujel kresalko
ni imel ustreznih listin", "KK se je ekstremno mudilo v bolnico" "Ali je noseča?" "Kdo je oče?"

Jaoooo....

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Meni je iz posnetka zmotlo predvsem vožnja za ritjo in menjavanje pasu brez smernikov.... ter bolj kot hitrost objesnost, kar pa bi Kresalka definitivno morala kot ministrica

ki se javno joka in zgraža nad takim načinom vožnje videt in grozi, da bo spremenila zakonodajo in spremenila vrsto kaznovanje v kaznivo dejanje......

Wacko vsi grešimo, da bi se Kresalka obnašala tako liberarno na televiziji kot jo ti zdej zagovarjaš, sploh tega problema nebi blo... In ker poznam JU šoferje, vozijo izkjučno na željo stranke, Kresalovi se je mudilo in zato tudi taka vožnja, seveda pa je takoj bleknila, da je bil cilj vožnje v nedeljo tajen..........

Problem je samo v tem

Vlačičev voznik pa je celo moral vklopiti modre luči za nujno vožnjo... in verjemi mi, tega se ni sam voznik spovnu........

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.635
3.088
113
v lokalni ostariji
nekaj je zanimivo... tole se je zgodilo 14.3. ne včeraj ne predvčerejšnjim 14.3 torej so dolgo se trudili skrivati...

kar se pa kk tiče: po eni strani moralizira in joka kako bo kaznovala še bolj ljudi. še znižala omejitve zvišala kazni za hitro vožnjo in alko (sploh takrat ko je pred kamerami jokala) sedaj pa njen voznik v njeni prisotnosti krši predpise, izsiljuje, vozi objestno...

naj odstopi. ne pa da veljajo dvojna merila... ona kot nadrejen mora odrediti pravila in podati jasna navodila. isto kot direktor odgovarja za svoje podrejene (recimo če se jim pri delu kaj naredi...)

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Že samo dejstvo pove, da voznik ni odpuščen, torej je vozil po njenih navodilih... In ti šoferji zmeraj upoštevajo željo voznika, ki ga vozijo....

Sprenevedanje do konca........ Vse lepo in prav, če sama nebi gneva nad taistimi vozniki zlivala javno in grozila z sankcijami in celo spremembo zakonodaje, da bo to direkt kaznivo dejanje.....

Ter jokcanjem in moraliziranjem.... skrajno sprevrženo...........

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik Likalnik pravi:
Jest mislim, da ta zadeva ni tako velika, da bi morala odstopiti. Je pa res, da bi se moral njej šofer držati pravil, saj s svojo vožnjo na nek način predstavlja ministrico v javnosti.
i.

Zaradi takšnega razmišljanja smo še daleč od evrope!

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.635
3.088
113
v lokalni ostariji
saj to je tisto. po eni strani jokanje in obsojanje višanje kazni po drugi strani pa iskanje opravičil itd... vsakemu se enkrat nekam mudi veliko jih prekorači hitrost veliko jih spije deci preveč...

dvojna morala...

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
synthman: sej ni bila samo hitrost......

neupoštevanje varnostne
menjavanje brez smernika itd itd...

tudi ostali vozniki, SKORAJ VSI ! na posnetku so delali CPP prekrške....to je pogost pojav.....sploh na štajerskem in primorskem delu.

Denarja je na cesti ogromno, samo Policija nesposbna ne zna pobrati.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Čakam, da se bo oglasil še polpredsednik in povedal, da tudi on včasih pelje prehitro, da smo vsi ljudje itd.

Ali lahko uporabim, ko me kaps ustavi ta izgovor?
evil.gif

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Prekrski niso neki baš grozni, je pa problem ker ona ravno te prekrške opisuje kot najbolj nevarne. 160km/h pa ni ni nevarno vozit če si sposoben voznik. So pa osebe ki jim 100km/h predstavlja velike probleme,kaj šele vključevanje v kolone, obvoznice,etc...

Ravno včeraj sem imel zelo neprijetno izkuišnjo zaradi neke x voznice, ki misli da so stranska ogledala le za opavozanje sončnega zahoda in iz voznega pasu pri 100km/h, zavije na prehitevalni pas brez problema in pa brez pogleda v vsaj eno ogledalo. Na sreco se je koncal srecno, me je pa razpizdila
10.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik reality pravi:
Že samo dejstvo pove, da voznik ni odpuščen, torej je vozil po njenih navodilih...

Tut tisti policist ki ga je domžalčan posnel 180 po AC v službebnem vozilu ni bil odpuščen, nevem zakaj bi
bil zdaj ta, ki je bil v civilnem (čeprav službenem) vozilu.

In tut če je vozil po njenih navodilih tega nemoremo dokazat. In tudi če lahko. A če jaz rečem vozniku naj se napije
in gre vozit, sem tudi jaz kriv če bo koga povozil? Napeljevanje k vožnji al kak se bo glasilo?

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Še enkrat gre za službenega voznika z odogovornostjo........ in še nekaj, po gledanem posnetku, če bi bil notr en trenerkar bi mu izpit vzel, ker bi mu naštel prehitra vožnja, razdalja, agresivna vožnja, ogrožanje..........

ministrica bi morala iz etičnih razglogov vsaj šoferja odpustit........., ker če sama obsoja, joče in zagotavlja kazenski pregon takih voznikov...

na koncu pa se sama vozi z takim voznikom...

In še enrkat, da ne bo nobenih pomot... izključno se je njej mudilo in je želje nadrejenega ubogal, ker drugače bi letel, v tem primeru nebo...