Citat:
Uporabnik Matey pravi:
should we go for it?
Citat:
Uporabnik irCAR81 pravi:
Men je pa zanimivo, da je to policist varnostnik, najbrž je mal bol izurjen v vožnji, opazovanju, konc koncev more tud opazt če kdo sledi osebi ki jo varuje in ustrezno reagirat... in ni opazu da mu en sledi?
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik irCAR81 pravi:
Men je pa zanimivo, da je to policist varnostnik, najbrž je mal bol izurjen v vožnji, opazovanju, konc koncev more tud opazt če kdo sledi osebi ki jo varuje in ustrezno reagirat... in ni opazu da mu en sledi?
Mogoče pa je, pa je probal pobegnit (providi)?
Citat:
sreda 02.12.2009, 15:54
Kresalova in Vlačič podpirata projekt Še vedno vozim-vendar ne hodim
Celje - Ministrica za notranje zadeve Katarina Kresal in prometni minister Patrick Vlačič sta se v Celju udeležila predavanja v okviru nacionalnega projekta Še vedno vozim-vendar ne hodim.
http://www.siol.net/slovenija/lokalne_novice/savinjska/2009/12/kresalova.aspxCitat:
e vedno verjamem, da je preventiva tista prava pot k povečanju prometne varnosti," je dejala notranja ministrica.
Citat:
Pet nasvetov za varno vožnjo Patrika Vlačiča
3.4.10 15:04
"Vozite v skladu s predpisi, svojimi zmožnostmi in razmerami na cesti," svetuje minister za promet Patrick Vlačič.
In o kom sej jest pisal? A te mal funkcionalna nepismenost jebe?Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
NO zdej pa tisti pametnjakoviči, ki zagovarjate kaznovanje v odvisnosti od premoženja povejte, s koliko bi kaznovali tega šoferja, pa še tisti, ki bi za težje prekrške odvzemali avte.
V odvisnosti od njegovega premozenja. On je vozil in naredil prekrsek.
Pišeš vse drugo, na zastavljeno vprašanje, koliko €€€€ bi kaznoval voznika, ki je naredil prekršek, če bi bil sistem kaznovanja v odvisnosti od premoženja pa nisi uspel odgovorit.Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Citat:
Tale policaj, ki mu je v službi dolžnost spoštovat nadrejene ima policajsko plačo najbrž majhno, (saj skoz jamBrajo pa štrajkajo), če pa zaplenijo audia, ga pa tud do pezije ne bo odplačal.
No in bodo še ostali tajkuni, tisti ki si lahko privoščijo svojega ali državnega šoferja rekli, ti kar hitro vozi, saj maš majhno plačo, bomo že skup vrgli, saj kazen bo minimalna. Če pa ne boš vozil tako kot rečemo, boš pa ob službo.
A ti res verjames tem svojim budalscinam ? Najprej te jebe terminologija (od ministrov si ze pri tajkunih), potem pa se tista mala tezavica da zivis v svojem svetu. Ce bi se KK recimo spomnila, da naj gre njen varnostnik na ulico, da hlace dol in poscije prvo staro mamico, ki pride mimo, je to ravno tako prekrsek (sicer na drugem podrocju), in varnostnik bo po tvoje samo srecno tekel dol, da lahko to cimprej naredi, sicer bo ostal berz sluzbe ? Prav gotovo ... v tri p***e materine jo bo poslal.
Inkriminirani sofer je prvi, ki bi se moral zavedati posledic svojega dejanja, ampak enim pacientom (takim, kot sta vidva) se zdi cisto normalno delati krsitve v prometu, skocili bi pa takoj v luft, ce bi kdo zahteval kaksno nenevarno krsitev od vas, a na drugem podrocju.
Zdaj bo pa res cas, da te tudi jaz postavim na ignore, tale kretenizem je bil tisti en prevec
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Se strinjam. To mi tudi meni ni jasno,kako clovek ne opazi da ima skos isti avto za sabo, ki sicer pospesuje enako kot ti,ampak prehiti te pa ne.
A je bil LJ CF-xxx ali LJ ME-xxx ?Citat:
Uporabnik Mis pravi:
Pa še en Mondeo kar lepo za njima. Sem rekel moji to pa mora bit provida, in res potem na izvozu petrol barje vidim kako italijan pelje za Mondeom z utripajočimi lučmi...
Citat:
Uporabnik predator pravi:
Uporabnik Mis pravi:
Pa še en Mondeo kar lepo za njima. Sem rekel moji to pa mora bit provida, in res potem na izvozu petrol barje vidim kako italijan pelje za Mondeom z utripajočimi lučmi...
Citat:
Uporabnik lemar pravi:
Ja tako je življenje če imaš 'pod sabo' še kaj ljudi. Če jih imaš, potem veš kako to gre, če pa ne, ti je pa marsikaj prihranjenega.
No, kakorkoli že. Izven konteksta - zdi se mi malce pretirano vse skupaj in pa - za božjo voljo, kaj imajo ljudje res toliko časa da po cel dan visijo po forumih?pa LP
KO te bodo podrejeni KK ustavili povej da si vozil z normalno potovalno hitrostjo in naj te pustijo pri miru.Citat:
Uporabnik lemar pravi:
1.Po mojem mnenju je 160 km/h po avtocesti je tam nekje normalna potovalna hitrost, vsaj če je pred teboj še vsaj 800-900km in želiš v doglednem času priti na cilj in opravit svoje delo.
pa LP
Moraš biti bolj pozoren, da te ne bo provida ob morebitnih prekrških posnela s kamero katero ima nameščeno zadaj. Zato si je dobro zapomnit reg.št.Citat:
Uporabnik Mis pravi:
Citat:
Uporabnik predator pravi:
Uporabnik Mis pravi:
srebrn je bil
ne vem, nisem bil tolk pozoren...