Dišeče sveče

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
kje nabavljate kakšne dobre dišeče svečke? pa take, da res dajo kej od sebe, ne samo ognja! Sm probal enkrat loccitan, pa so bile kar uredu, samo tam so res mal predrage...

torej... kje imajo prave dišeče sveče?

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Tudi jst še nisem našla nobenih kvalitetnih, tko da uporabljam neodišavljene. Po večini odišavljenih sveč mi v stanovanje smrdi kot na pokopališču za 1. november.
Meni veliko lepše diši, če dam v kakšno stekleno posodico malo vode in dodam še nekaj kapljic eteričnega olja poljubnega vonja pa postavim na radiator. Od tega celo stanovanje lepo diši pa še zdrži več kot en dan. Tisti gorilniki so nerodni, ker prehitro pokurijo vso vodo in ko se začne tisto olje kurit in letet na vse strani, je pa cela pizdarija.
lp

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ja... sam me je ogenjček všeč! bom pa očitno probal tista olja pa vodo... bom dal pa pod to eno svečko...

Chipmunk

Pripravnik
30. jun 2008
366
0
16
Meni so najboljše tele:
airwick-candle-b_mulled-wine-crackling-fire-large.jpg

Ful lepo dišijo - ni pa tak vsiljiv vonj... pa stanovanje ti še cel dan diši, tudi če jo imaš samo eno uro prižgano
smile-1.gif

Anamarija

Pripravnik
23. jul 2007
799
0
16
38
V Koloseju je Yankee Candle. Zelo pristni vonji, niso ogabno overpowering, dajo od sebe ravno prav. Sveče ne vem koliko so, zelo ugodni so voski za gorilnik (nekaj manj kot 2€).

Shai

Fizikalc
25. maj 2009
1.205
0
36
Najboljše ever ever
grin1.gif
so meni PRICE'S.

Lahko tule pregledaš kaj vse ponujajo, so pa pri nas malo cenejše kot tukaj. Vonji so pa odlični, nevsiljivi.
Jaz jih kupujem pri nas v eni trgovini s stvarmi za dom...ampak se sploh zdle ne morem spomnt kok se ji reče
bonk.gif
...sem jih pa zadnjič videla tut v merkatorjevem hipermarketu.

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Tole dejansko diši, svečka se spremeni v olje in da res nekaj od sebe.

Glade_candles-1.png

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Meni tudi tele od Ikee lepo dišijo, sploh vanilija ali nekaj podobnega. Potem imajo pa tudi v Lidlu neke obične sveče (brez kozarca), jaz imam tiste v rjavi barvi, ki so vsaj meni zelo ok.
Najboljši mi je pa itak "gorilnik" in neko staro Locciatnovo eterično olje z vanilijo. Mora pa imeti ta stvar veliko čašico za vodo, ker se v nasprotnem primeru zgodi to kar je BI napisala.

AndrejK

Fizikalc
7. sep 2007
1.279
3
38
SI
Te od Ikee so res zakon. Mi jih vsakič, ko gremo gor (hodimo bolj poredko), nabavimo ene par, potem pa še veselo uporabljamo kozarce
smile-1.gif

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Jaz tudi v Ikei zmeraj kupim dišeče sveče pa so mi všeč, ravno zadnjič sem si spet naredila zalogo
cheer.gif