Citat:
Uporabnik Jordan pravi:
Citat:
Uporabnik TheBizz pravi:
Tole glede ~14 dni očitno res drži. Prvi teden sem ga "poškodoval", sedaj pa že slabe 3 mesece brez dodatnih poškodb.
14 dni?? wtf?? Kaj naj 14 dni pustim avto v garazi da se mi susijo feltne?? Ni sanse najvec en dan...
Citat:
Uporabnik Anzee pravi:
Vse pohvale za delo! Tut tale puntic zdele zgleda hud!
Mam pa vseeno se dve vprasanji
Ali je razlika tam kjer je dipano na plastiko (npr odbijac) in na lakirano povrsino? Torej ali je treba odbijace "zgladiti", zbrusiti, whatever, da je koncni finish enakomeren po celem avtu?
Si testiral recimo ce se avto naknadno se polima s folijo (grafika, ne cel wrap). Se dipanje bolje oprime avta kot nalepka dipa?torej, ali lahko odstranis nalepko brez da unicis dipanje? (tudi z uporabo toplote recimo?)
Ce bom mel za polimat kaksen avto pa da bodo narocniki hoteli se kompletno barvo drugo ti javim, bova mela partnership
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
dobr reklamni pano
Citat:
Uporabnik TheBizz pravi:
Citat:
Uporabnik Jordan pravi:
Koliko to stane, če bi rad dipal recimo ALU feltne (18 col) na črno? Je en sprej dovolj ?
2 spreja sta dovolj za 18" komplet. Sam sem dal za dve pločevinki dobrih 40€ in mi je pri dipanju 17" ostalo slabe pol pločevinke. Torej bi na grobo moj strošek zaokrožil na 30€ za prebarvanje, kar je super ugodno. Kar sem naredil napako je bilo, da sem se vozil z njimi, ko je bilo še polno peska na cesti in moram posledično popravljati robove parih krakov, čisti se pa brez problema s "štrajfiksom" in gobo
Bi ovrgel izjavo, ki je bila napisana, da se dipanje platišč ne splača.
lp
Da nisi kupil prebarvanega taxijaCitat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik geronimo pravi:
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Je potrebno vpisat drugo barvo v prometno?
Tole tudi mene zanima? Verjetno ni za hec barva vpisana v prometni?
poglej moj avto v mojem profilu (sicer je generična slika z neta) - tale barva je v prometno vpisana kot BELA?!
Citat:
Uporabnik TheBizz pravi:
Videl porscha v živo in tudi meni ni všeč barva, za povrhu je pa še vozil kot osvoboditelj.