I don't give a rats ass, kar se tega tiče, ampak gledajo mlajše in bolj dovzetne generacije, zato bruh....
Prihajajo zanimivi časi... incili in kurbe, za prihodnost nam ni treba skrbeti.
I don't give a rats ass, kar se tega tiče, ampak gledajo mlajše in bolj dovzetne generacije, zato bruh....
Ko bereš določene teme tukaj se kar čudiš kakšna so določena razmišljanja. Ena zadnjih je čaletu saletu kjer določeni komentirajo v smislu sama je hotla. Nekateri tu kažejo velik prezir do ženskega spola. Sedaj zakaj je temu tako je pa že druga debata.Ker mi gre kot ženski ob takšnem mnenju na bruhanje, pa upam, niste vsi moški takšni moški šovinisti, kot omenjeni osebek.
Bolj so podobni muslimanom, kot si upajo priznatiKo bereš določene teme tukaj se kar čudiš kakšna so določena razmišljanja. Ena zadnjih je čaletu saletu kjer določeni komentirajo v smislu sama je hotla. Nekateri tu kažejo velik prezir do ženskega spola. Sedaj zakaj je temu tako je pa že druga debata.
Sicer bom očitno tvegal, da sem šovinist, ampak temeljito poslušaj ta TikTok, ki si ga nalepila. Na začetku govori, da ženska začne propadati in se potem direkt navezuje samo na zunanjost. Pač puhlo enači žensko z zunanjostjo in zato potem takšno mnenje. Tisto kar je opisal glede zunanjosti je pa dejansko res. Če se pogledaš pri 25 in potem pri 35, koža pač ni več taka. Drži?Ker mi gre kot ženski ob takšnem mnenju na bruhanje, pa upam, niste vsi moški takšni moški šovinisti, kot omenjeni osebek.
Ja, tisti vamp, ki raste večini 30+ tipom, je tako šarmantenŽenske po 30 so vsak dan starejše
Moški po 30 so vsak dan šarmantnejsi
en k ma 6 stanovanj k jih oddajajo in ne more met froca...prebrano v prvih postihKdo je Dinotti?
Meni je vseeno priceless, ko se na igju pod tem video javljajo slo influencerke, ki so cele popravljene in mu grozijo s prijavo na policijo.
David Milosavljević Clips on Instagram: "Celoten intervju imate na Davidovem YouTube kanalu. #fyp #slovenia #snemalecdavid #snemalecdavidclips #snemalecdavidintervju #davidmilosavljevic #dinotti #dinohajderovic #intervju #podcast #slovenskipodcast #s
261 likes, 494 comments - snemalecdavid_clips on July 14, 2024: "Celoten intervju imate na Davidovem YouTube kanalu. #fyp #slovenia #snemalecdavid #snemalecdavidclips #snemalecdavidintervju #davidmilosavljevic #dinotti #dinohajderovic #intervju #podcast #slovenskipodcast #slovenskiintervju...www.instagram.com
Se imam laufhaus blizu... dobim popust, ker sem lep in simpatičen čez 19 ne grem nikoliTi bos sel prakticno nerabljen v grob.
BARVICA JE NUMERO UNO....ostalo nije bitnoDa vidimo te silne Alter-jevke in ocenimo po Dinottijevih štandardih