Diners kupil Hypo?

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
Banka Koper...nisem imel izhodišč za pogajanja, pa s.p. pač in odprt na novo....tudi ni kaj preveč uporabljen POS...samo kartice pač moraš imeti....ob kakšnem večjem prometu preko POS-a bi se pa verjetno dalo kaj zmeniti....pa mislim da je 0,5% dokaj neverjetno....ker ti vsak trgovec takoj v momentu da min 3% popusta na plačilo z gotovino...in seveda dobiš račun...

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Citat:
Uporabnik legionar pravi:
LOL

Tebi pa osnove ekonomije ne grdo ravno od rok kajne? Verjetno ti oz upam da ti finance vodi punca/žena/brat/mama/sestra..

Z veseljem bom pobral denar od tvoje stranke in ti ga nakazal malo manj. Samo da boš imel prav, da sem jaz tebi nakazal in ne ti meni
smirk-1.gif

Lej pojdi še 1x prebrat zadeve, ker si popolnom zgrešil poanto ampak čist.

ahmet_car

poupismen
3. sep 2007
563
0
16
Diners vzema približno od 6-10% provizije trgovcu, odvisno ali je na obroke.

Lastnik ali uporabnik diners kartice pa nima nobene provizije oz. 0,50€ na nakup na bencinskih servisih in nakup na obroke 1€ za vodenje obroka.

Predčasna opozorila, da do nadaljnega ne sprejemamo diners kartic, pa je bila zato,ker je diners občutno zvišal provizije za trgovce.

Trgovina veliko izgublja denarja zaradi kartičnega poslovanja.

natko45

Fizikalc
1. nov 2010
1.017
3
38
Kaj vi se hecate s tem naslovom? Diners nima niti za burek, kaj šele da bi lahko kupil Hypo banko. Res je edino da banka išče strateškega partnerja v JV delu Evrope ki zajema tudi slovensko podružnico Hypo vendar pa zagotovo ne bodo banke prodali oz. poiskali partnerja, ki ne bi bil zanesljiv.