Diners kartice blokirane

mistique

Guru
16. jun 2009
14.351
2.178
113
Emona / Carnium
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
In vsa ta leta bi lahko Diners uporabljal brez problema, tudi kupoval na obroke. Saj ne bo zdaj noben imetnik propadel zaradi tega.

Sicer pa imet Amex in razmišljat o Dinersu? Kot bi imel dandanes VHS in bi razmišljal o nakupu Betamaxa, da bi imel pokriti dve tehnologiji
tongue-1.gif

Kva pa vem. Takrat sem potoval po takih krajih, kjer Diners nekako ni bil dobro zastopan pač pa Amex. Z amexom lahko ravno tako kupuješ na obroke itd. Ampak itak ni bila fora v obrokih. Bolj v tem, da nekam prideš in ti rečejo: ja, Viso sprejmemo, MC pa ne. Zato je imela moja Viso, jaz pa MC
grims-1.gif

Nismo vsi kot hanzi, da keširamo
evil.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
A ni tukaj Lovše glavni?
A ni prodal?
Davidoff ve.

Za razliko od tebe, ko imas redne privide in prisluhe. Vprasaj tasco, itak Si Vec z njo kot pa zeno. Si ze potegnil? Dela/nedela? Sisaj simpanzu V

Lovse je prenesel del premozenja na podjetje, ki je v Sloveniji.

upiwaly

Fizikalc
6. avg 2007
1.513
9
38
Citat:
Uporabnik dijo_porko pravi:
Na strani BS pise, da so jim odvzeli dovoljenje zaradi neplačevanja obveznosti do trgovcev.

Pri meni je šlo večali manj za manjše zneske (obroki), in sploh nisem nič poštudiral, da ne plačujejo. Potem pa enkrat malo uč vržem na transakcije in ugotovim, da cca pol leta že niso nič plačali iz Dinersa.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Citat:
Uporabnik upiwaly pravi:
Citat:
Na strani BS pise, da so jim odvzeli dovoljenje zaradi neplačevanja obveznosti do trgovcev.

Pri meni je šlo večali manj za manjše zneske (obroki), in sploh nisem nič poštudiral, da ne plačujejo. Potem pa enkrat malo uč vržem na transakcije in ugotovim, da cca pol leta že niso nič plačali iz Dinersa.

Uf, to pa ni OK.

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
a to bo se kdaj delalo, al jo lahko zrezem?
pa da vem, a placam zadnji racun ali ne:D

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Vse terjatve veljajo in ne zapadejo. Lahko se ti zgodi če imaš sklenjen obročni nakup da boš Dinersu ali prodajalcu nakazati celoten preostali znesek kredita. Ampak jaz mislim da se bo vse uredilo.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.904
6.659
113
Citat:
Diners ima med uporabniki veliko dolžnikov, tako da posledično njihovih obveznosti ni mogel plačevati.

Je pa imel Diners najvišjo provizijo od vseh ponudnikov kartic.

krnekejjeto

Fizikalc
20. apr 2012
1.386
0
36
Dolžnike imajo tudi banke, na visah, mastercardih in ostalih obročni plastiki... Tko, da...
Kr se z Dinersom strinjam, da če so jih ukinili zaradi kapitalske neustreznosti, bi morali tudi 10 bank, ter kup zavarovalnic...

V naši državi je problem ta, da ni enakosti med poslovnimi subjekti.. Eni lahko drugi ne?

Zato tudi tonemo....

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.035
6.073
113
Nekaj takega kot je BS naredila z Dinersom bi morala država tudi z goljufivimi delodajalci: ni plač/plačanih prispevkov več kot 2 meseca-> goto end, kazenska & materialna odgovornost za lastnika & družinske člane in prepoved ustanavljanja firm za 50 let.
Tako pa imamo divji zahod, kjer so cigani/veliki lopovi/serijski prevaranti vseh sort bolj zaščiteni kot vsi ostali.

sad

Guru
24. avg 2007
21.395
10.070
113
Se strijam. Ampak sedaj nimajo časa, saj se ukvarjajo z reševanjem "uspešnih" podjetij svojih prisklednikov. In ustanavljanjem novih SCTjev, itd. Ker to so bile ultra dobra podjetja. Pa seveda le na ta način bodo lahko pokasirali provizije od naslednje infrastukturne megazgodbe o uspehu.
cheer.gif