Diego je objavil 4 del serije

samotar12

Pripravnik
4. nov 2015
99
21
8
4 del Diegove serije

Saj ni res, pa je, pred pola ure je Diego na svojem fb profilu objavil 4 del zdaj že skoraj legendarne serije Izgubljena generacija.
Mislim, jaz sem šezmer njegov fen, a žao mi je nekak , da se nismo uspel zment, da ga meneđeiram, njega i njegov bend, a
pustimo sada to. Ukvarjo sam se prej z meneđiranjem alter scene, a mi ni nerkak ratalo finančno, pol sm šou raj delat narodno
zabavno musko pa srpske narodnu muziku, tuki vam je več dinarja. Zato toliko vas tuki bolj spoštujem, ker pomovirate alternativno
sceno, saj se tako tudi imenuje ta forum. Z vsemi dobrim nameni, predvsem pa velikim spoštovanjem do vseh zbranih alternativcev tukaj.
Poglejte si tole serijo, res je na nivoju.

Vaš vdani in prestižni.

Meneđer Riki

erikson

Guru
25. avg 2007
26.169
9.384
113
Zadnjič, ko sem ga videl pred Hoferjem s Kralji ulice v rokah, sem mu kupil veliko čokolado. Me veseli, da se je po reinkarnaciji spet našel.

• Všeč mi je
Reactions: BuDi

sajkek

Guru
16. mar 2008
41.155
14.729
113
a pol mu ni uspel veliki met med ustvarjalci filmov in prejem velikanskih injekcij ministrstva za kulturo? ni bilo preboja?

zdaj živi na ulici?, al je to pred hoferjem samo performans?

samotar12

Pripravnik
4. nov 2015
99
21
8
Zadnjič, ko sem ga videl pred Hoferjem s Kralji ulice v rokah, sem mu kupil veliko čokolado. Me veseli, da se je po reinkarnaciji spet našel.
Sem vprašal Diega na fb glede tega, pravi, da je tole vse lepo izmišljeno, namreč ljudje mu baje hočejo škoditi, oziroma njegovemu ugledu s tem, da širijo laži, da prodaja kralje ulice...On samo piše za to revijo, pa ljudje spreobračajo resnico. Veliko govana kotalijo v tej državi.

S spoštovanjem

Meneđer Riki.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
36.324
19.098
113
No no... Tudi sam sem ga pred časom (1 leto +) opazil pred domžalskim Hoferjem s revijo Kralji ulice v rokah. Je pa res, da je ne prodaja (vsaj ne kaj preveč aktivno no) ampak samo stoji pred vhodom in s pogledom bolj v tla kot kam drugam moli tisto revijo mimoidočim ali pa še to ne kar se iz določenega pogleda na zadevo tudi lahko razume, biti v taki situaciji je sila neugodno.

Brez spoštovanja (do lažnivcev),

Matey

samotar12

Pripravnik
4. nov 2015
99
21
8
No no... Tudi sam sem ga pred časom (1 leto +) opazil pred domžalskim Hoferjem s revijo Kralji ulice v rokah. Je pa res, da je ne prodaja (vsaj ne kaj preveč aktivno no) ampak samo stoji pred vhodom in s pogledom bolj v tla kot kam drugam moli tisto revijo mimoidočim ali pa še to ne kar se iz določenega pogleda na zadevo tudi lahko razume, biti v taki situaciji je sila neugodno.

Brez spoštovanja (do lažnivcev),

Matey
Aha, tega pa nisem vedel, no morda, pa je res kaj na tem, a zgleda, da Diego noče, da vemo, kaj pač dela za preživetje. Malo žalostno vse skupaj, upam, da mu kdaj uspe profesionalni met s filmom.

S spoštovanjem

Vaš vdani in prestižni...

Meneđer Riki.