Оamija v Ljubljani...

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.032
10.789
113
kod Džej-Zija
Vidim, da ti debatni diskurz ni jaka strana. Če imaš kak argument za pokazat, da se motim, izvoli, če ne, se pa ne oglašaj s svojimi traparijami.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Ne mislim prepisovat ze 1000x predebatirane zadeve (tudi na tem in prejsnjem forumu). Kot pomoc, Bosnjani so bili heretiki (bogumili), stecke se danes najdes po stevilnih krajih BiH.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Bom počasi pisal, ker vem, da počasi bereš. Nekoč, pred davnimi stoletji, so v Bosni živeli Hrvati in Srbi. Potem ...
Čak. Torej so vici o bosancih vsi izmišljeni ???

evil.gif

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.032
10.789
113
kod Džej-Zija
Ok, bolj natančno prebral.
redface-1.gif
Nikjer pa ni dokumentirano, da so oni edini nosilci islama na Balkanu. Ker nekaj poturčevanja je pa definitivno potekalo.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Zgleda da sem šprical zgodovino.
pozdrav.gif

Pa mi povej dokaz, da jih je res več bilo ubitih v tem stoletju kot v vseh vojnah in pokolih zaradi vere.

V tem stoletju jih pa zares ni bilo. Je pa res, da imamo še več kot 90 let časa...

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Pa nam ti postrezi s številkami žrtev križarskih vojn in turških osvajanj? A se boš zjokal, če se izkaže, da je samo med obleganjem bizanca bilo več žrtev kot v vseh križarskih vojna skupaj?
confused-1.gif
Turški vpadi sploh ne pridejo na Top20 največjih pokolov.

Govorim o turških osvajanjih, ne vpadih. Če imaš za seboj vsaj osnovno šolo in tamkajšnje lekcije iz zgodovine, bi to moral vedeti...
Številke prosim.

Ja, saj ti pravim, da nam postrezi z njimi, kar poglej citirane poste, ker govoriš celo o nekem top20, sem prepričan, da ti bo to uspelo brez težav. Komaj čakam.
grin1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
nakladas...

eazy, pa nam ti razloži, kako je bilo. A je bil tvrtko II. eazid?
confused-1.gif
Zate je značilno, da nimaš pojma o ničemer, kar te pa ne ustavi, da ne bi napisal 500+ postov v vsaki temi, v katero se vtakneš.

PiLLLe

stranger
18. dec 2007
2.068
0
36
Ljubljana/Novo Mesto
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Ej ti pa nimaš nekega lastnega ponosa??
Po tvojem se ni treba bat, da islam zagozdi svoje korenine tudi na tvoji zemlji. Tebe boli [censored] za vse, a ne? A si mogoče slišal, da je nauk islama širit vero po vsem svetu. In to da so vsi, ki ne verjamejo v Alaha ateisti. In tudi če verujejo v drugega Boga so to za njih ateisti. In kaj je najbolj žalostno je to, da po njihovem ateisti nimajo kaj iskati na svetu in si tako zaslužijo smrt.
Ma ne brezveze, v glavnem da tebe boli [censored].
Pa spomni se malo kaj se je dogajalo v Belgiji ob tisti neljubi smešnici z Alahom. A ti najdem še bljižnico na Yutube. Ali si jo boš sam poiskal. Predstavljaj si da je kaj takega dogaja na tvojem dvoršču. In pravgotovo se slej kot prej bo. Vprašanje je le glede časa.

Ja stari mene bk. Pac za razliko od vecine nisem ovca, ki bi sledila credi. Imam dovolj v glavi, da v vsaki veri vidim izkoriscanje in me negane niti ena izmed njih. Oni lahko zivijo z svojim poslanstvom, vse dokler nebodo zaceli mene drkati.
To kar je bilo po drugih drzavah ni moj problem, temvec njihov. Kako so se ga lotili tudi ni moj problem. Lahko pa recem da se za vsak problem najde resitev.....

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:
Uporabnik stieber pravi:

Ja, saj ti pravim, da nam postrezi z njimi, kar poglej citirane poste, ker govoriš celo o nekem top20, sem prepričan, da ti bo to uspelo brez težav.

"Prijatelji" nemci so nedavno pobili milijon folka v bivši Jugoslaviji. ( pa nekaj milijon v okolici, ampak milijon bo dovolj, se mi zdi)
Vir:
http://en.wikipedia.org/wiki/World_War_II_casualties

No, v starih dobrih časih je bil podatek, da je bilo celo 1,7 milijona mrtvih. Zamolčano je bilo (in je pogosto še vedno) dejstvo, da okupatorska vojska (Nemci, Italijani...) ni zakrivila niti tretjine teh žrtev.

darko11

Majstr
21. jul 2007
1.216
191
63
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Saudovcem prepovedat vstop, Iranci pa lahko pridejo, ker doma tolerirajo krščanstvo.
OK ?

Evo ravno je blo v tedniku kak tvoji ljubcki koljejo kristjane (zato ker so kristjani !) v 21. stoletju.
crazy1.gif

V SLO ti organizmi nimajo kaj iskat.
10.gif
Da bomo se to futrali ja...

Nazadnje urejeno:

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Kaksni moji ljubčeki ?
Mešaš ? Spet ?

Glede turkov, kaj je zdaj ? A niso klavci #1 ?

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik stein pravi:
In o številu turških žrtev ne duha ne sluha. Kot vedno.

Kaj pa ima tole z jugo zveze s primerjavo žrtev turških osvajanj in žrtev križarskih vojn? Edino, če si se sedaj nenadoma odločil, da te zanimajo žrtve muslimanskih ss menot, ki so delovale na balkanu?

darko11

Majstr
21. jul 2007
1.216
191
63
Odkod si turke potegno mr. knoppix ? Kje jih omenjam ? Saj ne mores tega enacit s Turki danes. To je podobno kot da bi sovrazil Nemce zarad enega fanatika....
Moj point je, da ne bodimo ritolizniki, ampak strpni SAMO do strpnih.
smirk-1.gif

Tisti, ki so strpni do drugace mislecih / verojucih ok, kdor pa ne, pa smola. In ce recimo v Iranu in Iraku pozigajo budisticne / krscanske objekte, zakaj bi v Slo gradili dzamije ? Se enkrat to se dogaja sedaj, v 21. stoletju. To ni v redu, res.
Za opravljanje verskih obredov je molilnica dovolj, za ven metanje pa rabis dzamijo na 50.000 m2.
Seveda tud krscanska cerkev ni potrebno da je gromozanska... To je samo preseravanje, nic drugega - torej katera vera je kao dominantna, tista ima vecje objekte.
wink-1.gif

Aja sem pa zagrizen ateist, da ne bo pomote, ker me moti izkoriscanje vere v pridobitne namene.
wink-1.gif

Nazadnje urejeno: