Оamija v Ljubljani...

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Evo, pa ste jo dobili, džamijo.
bonk.gif

"Mestni svetniki so podprli lokacijo za džamijo ob Parmovi ulici. Glavni objekt bo visok do 12 metrov, minaret pa do 40 metrov".

http://24ur.com/novice/slovenija/dzamija-na-parmovi-ulici.html

Kam smo padli, katoliška država, v njej pa Džamija. Nič čudno, da predvidevajo, da bo do 2030, samo še Islam....
jezen.gif

p.s .: a bo kak prostest? Tukaj vas je 3/4 proti cerkva, katoliških, kaj pa pravite na džamije??

Nazadnje urejeno:

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.054
1.269
113
42
Nažalost smo katoliška država ja...2030?

Nazadnje uredil moderator:

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Lepo da si potrdil da smo katoliška država.

Jaz bi imel raje državo brez vpliva ene ali druge vere.
Objekti pa naj bodo zaradi mene, pa ni važno al je cerkev al đamija. Sicer ni od njih nobene koristi, sami stroški.
Pa naj bodo, da ne bom nestrpen kot so nekateri nad mano.
tongue-1.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Kam smo padli, katoliška država, v njej pa Džamija. Nič čudno, da predvidevajo, da bo do 2030, samo še Islam....
jezen.gif

p.s .: a bo kak prostest? Tukaj vas je 3/4 proti cerkva, katoliških, kaj pa pravite na džamije??

ne-ne-1.gif
Kje pa si videl, da je Slovenija katoliška država?
Kolikor vem, so pri nas verske skupine enakopravne (naj bi bile). Katoliških cerkva je koliko? Se mi zdi, da čez 3.000. Koliko je džamij? 0?

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Primarna vera pri nas in v večini evrope je katolikizem, kršanstvo. In Islam se širi, to ni dobro. S tem pridejo še druge, večje skrbi.

Silvio

Pripravnik
11. okt 2007
689
1
16
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
In Islam se širi, to ni dobro. S tem pridejo še druge, večje skrbi.

Boš mel pa vsaj babo pod kontrolo, pa otroci bodo imeli bolj brezskrbno otroštvo
grin1.gif

xaxid

Pripravnik
22. avg 2007
576
0
16

1. Slovenija NI katoliška država!

2. Katoliška vera je ravna tako butasta, kot islam ali katera koli druga vera.

3. skrajneži in verski fanatiki so enakomerno porazdeljeni med vsemi verstvi.

4. tudi katoliška cerkev na vsakem drugem hribčku prav nič ne paše v naravno ali kulturno krajino.

5. naši, pregovorno "zadrgnjeni predniki" so bili bolj odprte glave kot današnja generacija. tako so vedeli, da če imaš v lastni deželi pripadnike druge vere, bodo pač ti postavili svoj verski objekt. no in so ga, pred skoraj sto leti. sredi "idilične krajine" v Logu pod Mangartom. in ni bilo nikakršnih protestov.
http://sl.wikipedia.org/wiki/D%C5%BEamija_v_Logu_pod_Mangartom

6. sam bom živel par sto metrov od nove džamije. in me bo motila ravno toliko, kot me moti hrup iz vse ostalih verskih objektov v Ljubljani.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
dober musliman = mrtev musliman

zanimivo, da so najprej govorili, da minareta NE bo
smirk-1.gif

Nazadnje uredil moderator:

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
pardon niso govorili. OBLJUBILI so!
stupid-1.gif
z jankovicem na celu, se mi zdi.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Haha, katera pričakovana nestrpnost.

In ne, Slovenija nima katoliških korenin. Kvečjemu poganske. Ravno tako je pri nas potekala kristjanizacija, kot se nekateri bojijo islamizacije.

Jaz sem za oboje, pa naj se med sabo pokoljejo zarad mene.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
hja fino, da nic ne ves o muslijih. saj so prijazni sedaj, ampak oni gonijo sveto vojno tako proti katolicanom, kot vam "ateistom". ne bo tebi nic manj prizaneseno.
cheer.gif

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Kakšne izjave berem tukaj :norec:

@ggg: Kaj pa če se tvoj najboljši prijatelj spreobrne? Sreča Mohameda? Boš šel z nožem nad njim?

4. jun 2008
328
0
16
Oberkrain
Hmmm... Stvar se obraca v smer kot je v ameriki, kjer so sedaj najhujsi rasisti crnci, in tukaj je podobno, tole ne pomeni nic dobrega, tako kot nobena vecja vera dosedaj.

Se 5x na dan naj se "derejo" iz minareta dol, bojo srbi ze poskrbel za nekaj kil dinamita.
BIce katastrofa, turci dobli đamiju
smile-1.gif

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
ne bom sel, pustil ga bom pri miru. bom pa usekal nazaj, ce bo pameten.
zmaga.gif

factis

Pripravnik
24. jul 2007
118
0
16
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
dober musliman = mrtev musliman

zanimivo, da so najprej govorili, da minareta NE bo
smirk-1.gif

stupid-1.gif

Pravoslavce in katoličane pa nekako prebavljaš? Krščanstvo je skozi zgodovino odgovorno za mnogo več smrti kot islam, pa te nič ne moti? Hindujci so v redu? Pa budisti?

Stavil bi, da je med muslimani velika večina takih, ki imajo neprimerno več soli v glavi kot ti. Fanatiki pa so žal v vsaki veri. Vera kot taka načeloma ni slaba stvar, problem je v tepcih, kot si ti, ki posplošujejo tisti odstotek blaznežev na vse ostale.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Nikoli ni bilo rečeno, da minareta ne bo!
Ne bo pa javnega pozivanja k molitvi (= dretja iz minareta)

In ja, Slovenija ni katoliška država (hvala Bogu), ampak ima, za današnje razmere v zahodni civilizaciji običajno, od leta 1990 sekularizirano ureditev. Slovenija ima v ustavi zapisanih kar nekaj svoboščin in res ne vidim razloga, da bi jih komurkoli odrekali. Poleg katoliških je v Sloveniji kar nekaj drugih verskih objektov, med drugim tudi na novo zgrajena mormonska cerkev v Dravljah, zato res ne vem, kakšno škodo naj bi povzročila džamija.

Fanatikov se pa, na žalost, ne manjka nikjer, očitno niti med ateisti ne.

PiLLLe

stranger
18. dec 2007
2.068
0
36
Ljubljana/Novo Mesto
Ce bi bili vsi taki kot ste nekateri tukaj, bi se ze zdavnaj zgodovina nehala pisati, ker bi se vsi poklali.

Kva te boli [censored] kje in kaj se gradi. Dokler ni posega v tvoje dvorisce se nimas kaj bunit. To mi gre tolk na zivce, dnevno najmn 2x to dozivim. Nekje nekaj kopljemo, itak vsi sosedje, sosed kaj pa to delas a mas papirje.....ma kva te boli [censored]....ucas bi prou sedl samarat folk na licu mesta....