Deževen dan...

Vaio

Fizikalc
22. jul 2007
1.223
0
36
Denar,ki ga američani porabijo za domače živali v 1 letu, bi prav tako zadostoval za 1 leto hrane v Afriki.
Pa vrstniki tega otroka imajo v enem delu Afrike večji procent možnosti,da umrejo kot pa da vstopijo v 1. razred OŠ.
Grozno !

Pol pa kliknem na temo o EMO razvajencih,ki si režejo žile in razmišljajo o samomoru
bonk.gif

Me zanima,če bi jih takšna šok terapija spametovala kaj?

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Vaio pravi:

Me zanima,če bi jih takšna šok terapija spametovala kaj?

Nebi. Ker tam ko umres pomeni to več hrane za ostale, posledično so navdušeni če gre kdo na ono stran.
In ker so to nasprotovalni osebki, ki potemtakem na nasprotovanja o samomoru ne naletijo, bi jih minlo.

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Jah kaj češ? To je vedno bilo na svetu in po vsej verjetnosti vedno bo. Svet poganja denar in pohlep, vedno bodo na eni strani reveži in na drugi strani bogati. Deljenje hrane in zdravil v afriko in ostale nerazvite dežele je samo blaženje simptomov bolezni. Dokler se pa pravega vzroka ne odpravi (vsak naj pri sebi odgovori kdo in kaj to je), bomo imeli vedno možnost gledanja takih in drugačnih za nas šokantnih slik.

Itak pa...malo krut bom slišati... nas je pa itak preveč na svetu -in s tem ne trdim da si kdo zasluži smrti.
Če mati narava sama ŠE ne poskrbi za to (z boleznimi ala AIDS, SARS, in druge kuge katere še sploh nismo odkrili in samo čakajo na to da pridejo na plan), bomo pa pač poskrbeli za to z vojnami in z uničevanjem lastnega zdravja.

Nazadnje urejeno:

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
ksz

Dej nehte no,razmnozevanje je treba ustavit in jih naucit kako se dela za prezivetje,ne pa da jih je ze nevem kaksno stevilo,kazejo jih ljudem v naslonjacih da se jim smilijo,unicef jim pa hrano nosi.
AIDS je naravna selekcija v Afriki in to vejo tisti ki se nocjo z Afriko ukvarjati v prihodnje.
Drama nas bo pokopala,pocasi in zanesljivo.

Nazadnje urejeno:

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
ksz

Dej nehte no,razmnozevanje je treba ustavit in jih naucit kako se dela za prezivetje,ne pa da jih je ze nevem kaksno stevilo,kazejo jih ljudem v naslonjacih da se jim smilijo,unicef jim pa hrano nosi.
AIDS je naravna selekcija v Afriki in to vejo tisti ki se nocjo z Afriko ukvarjati v prihodnje.
Drama nas bo pokopala,pocasi in zanesljivo.

Evo malcom. Tale izjava pa zadostuje označbi R. Če je le pisec starejši kot 12 let.

stupid-1.gif

EDIT: Tvoja pa je še hujša.
bonk.gif

Cifra??!!

Nazadnje urejeno:

Vaio

Fizikalc
22. jul 2007
1.223
0
36
V tistem delu,ko je napisal,da jih je treba nekaj naučit ima prav.

Malcoma pa v Indijo
grin1.gif

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Ja saj ima prav. Če jim boš samo dajal, ne bo nič bolje. Če jih boš pa naučil, kako se dela za preživetje, je pa druga zgodba.

Drugače pa tudi jaz mislim, da polovica sredstev, namenjenih za tja dol, ne pride do cilja.. ampak v žepe že tako bogatih ljudi. Jebiga, tako to je.

Jaz se za obubožane afričane ne sekiram nič in se ne obremenjujem s tem. Tako živijo že stoletja. Kje piše, da je moja dolžnost, da jim pomagam? Saj me res stisne pri srcu, ko vidim kakšne slike shiranih črnčkov, a jebiga..bolj me stisne, ko vidim, da CIGANI dobivajo več socialne podpore kot pa pošteni Slovenci, ki so potrebni pomoči. Če bi se že šel dobrodelne akcije, bi sredstva sigurno predal neposredno (brez posrednikov) kakšni slovenski družini ali pa žrtvam kakšne nesreče (recimo Železniki).

Nazadnje urejeno:

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:

Itak pa...malo krut bom slišati... nas je pa itak preveč na svetu -in s tem ne trdim da si kdo zasluži smrti.

si ti zadnje čase malo preveč nestrpen? zadrži se, ker drugače sledi kazen

skorpy: saj ni hotel nič hudega, hotel je le biti odrešitelj
smile-1.gif

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
pa ne more na tak način, da bi jih šel "snajpat" no. Krutih izjav se pač ne dovoljuje na forumu

karantanka

alterka & vizitka 2007
19. jul 2007
7.108
0
36
Notranjska
www.mojaknjiga.si
Namesto da se tja dol pošilja hrana, naj jim raje pošljejo orodje in semenski krompir ... in naj jih naučijo delat, pa bo takoj pol ljudi manj lačnih, ostali denar pa naj raje namenijo za kaj kar si sami v štartu res ne morejo pomagati (šola, zdravstvo, pitna voda ...)

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
ksz

nekateri v 21. stoletju vrjamete v pravljice. AIDS v afriki ni naravna selekcija, zbranega je bilo tok keša zanje, da bi vsakemu zgradil novo vilo. ampak zaradi pohlepnih prašičev ala unicef, pa razni rdeči križi... tja ne pride niti 10% keša. in preden jih nekateri "mučite" ker so neizobraženi, prvo je treba človeku zagotovit preživetje, čisto vodo... šele POTEM se jim pomaga pri gradnji šol
rolleyes-1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Če bi se Afrika politično poštimala, ne bi bilo treba nobenih Unicefov. Dokler pa bodo razne vojne, državni udari itn, pa ne bo kaj dosti pomagalo. Kar poglejte Azijo, kako napreduje, pa je bila isto revna kot Afrika.

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Verjetno se vsi strinjate, da nas je že sedaj preveč. Če se ne bo sesulo gospodarstvo, se bo pa narava. In slej kot prej nas čaka nekaj od tega. Kakšna miljarda bi nas morala umret v dobro človeštva in narave, drugače bo šlo samo še navzdol tako kot gre sedaj. Če sem med to miljardo tudi jaz mi je vseeno, ker itak ne bom vedel.
smile-1.gif
Afrika skriva še ogromno potencjala in ko se bo začelo v Afriko vlagat bo populacijo občutno poskočila. Neke teorije so, da se Afriko umetno drži nazaj, ker drugače bi še hitreje drveli v propad. Čaka nas zelo nesigurna prihodnost in lahko se zgodi, da bomo tukaj živeli tako kot sedaj v Afriki in bodo oni živeli lepo.

Pa to ni nekakšna deprisivna tema, ampak žalostna resnica. Uživajte življenje!

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
ljudi nas ni niti priblizno prevec, zemlja pozre precej vec, problem je v dobrinah, ki niso prav porazdeljene. sicer pa nobeni vladi ni v interesu, da se afrika tudi priblizno razvije in vzpostavi eno ravnovesje. vsaka drzava ima nekaj klovnov tipa drnovsek in ostalih novinarjev brez potnih listov, ki se smesijo in unicef, katerega postranska naloga je, da pumpa rajo. ampak tole ze presega tale forum.

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
zbriši sliko
bonk.gif

Ja naj zbriše sliko, da bo se še manj vedlo o stanju v afriki. S tem bi res nekaj naredli
bonk.gif

Naj se vidi kak živijo nekateri. Oz. so živeli.

malo si poglej stanje v Sloveniji
smirk-1.gif

npr,
upokojenka dobi 300€ pokojnine, 200€ da za položnice, s 100€ pa naj preživi cel mesec??

tisti ki skrbijo za "pomoč" v Afriki vzmamejo preveč provizije
smirk-1.gif