A komisija za človekove pravice pri sazu, ženski forum sd, mirovni inštitut, mesto žensk in ostali nvo-ji so se že odzvali na to kršitev?
Ti se kar delaj norca. Najbrž bi drugače pisaril, če bi bila med prizadetimi tvoja hčerka.A komisija za človekove pravice pri sazu, ženski forum sd, mirovni inštitut, mesto žensk in ostali nvo-ji so se že odzvali na to kršitev?
A v glavo prizadetimi feministkami, ki so tiho ali prizadetimi študentkami, ki ne dosežejo ničesar - ker so njihove kolegice tiho.Ti se kar delaj norca. Najbrž bi drugače pisaril, če bi bila med prizadetimi tvoja hčerka.
Priznam da te ne razumem! A če bi bla kjerakoli hčerka od kogarkoli iz alter.si bi se moral zavit v molk....? Pa potem ne bi pričakoval od naštetih NVOjev da odreagirajo....ker treba tabu temo iz tega narest?Ti se kar delaj norca. Najbrž bi drugače pisaril, če bi bila med prizadetimi tvoja hčerka.
Ti se kar delaj norca. Najbrž bi drugače pisaril, če bi bila med prizadetimi tvoja hčerka.
Jaz bi predvsem pričakoval, da takoj odreagirata policija in tožilstvo.Priznam da te ne razumem! A če bi bla kjerakoli hčerka od kogarkoli iz alter.si bi se moral zavit v molk....? Pa potem ne bi pričakoval od naštetih NVOjev da odreagirajo....ker treba tabu temo iz tega narest?
Jaz bi tudi pričakoval, da bi reagirali policija in tožilstvo, ampak da bi se to zgodilo, bi morali dekleti prijaviti kaznivo dejanje na policijo, ne pa anonimno na študentski svet.Jaz bi predvsem pričakoval, da takoj odreagirata policija in tožilstvo.
Da se sprehaja po Ljubljani in čisto slučajno fotografira Woltovega dostavljalca med policijskim postopkom. Pa da hčerka Mihe Kovača ni na zavodu.zakaj pa imamo potem npr inštitut 8. marec?
Zelo tehntna pripomba. Zgodba glede Magajne je itak sramota za slovensko demokracijo (ki se je pojavila takrat, ko je Magajna rekel da bo glasoval po svoje, ne po nareku stranke).Mene pri vsem skupaj moti to, da gre doslej, če prav razumem, samo za neotipljive dokaze (anonimni spletni obrazec). Ali obstaja kakšna dejanska obtožba, da se je koga dotaknil? Vseeno naj ima možnost, da se obrani hudih obtožb, ki ga bodo sicer bremenile do konca življenja.
To sem napisal zato, ker nekdanji poslanec Andrej Magajna velja za pedofila, čeprav mu niso nikoli ničesar dokazali, hišna preiskava pa je bila opravljena na podlagi zapisa spletnega strežnika, da je bil iz njegovega IP-ja opravljen ogled ene fotografije dekleta zgoraj brez. NPU je na koncu še njegove podatkovne medije nekako izgubil.
Stvar bo izgleda prišla tudi v Državni zbor.
SDS, SMC in NSi zahtevajo nujno sejo zaradi spolnega nadlegovanja na fakultetah #video
Poslanske skupine SDS, SMC in NSi so podale zahtevo za sklic nujne seje Odbora za izobraževanje, znanost, šport in mladino zaradi spolnega nadlegovanja v akademskem prostoru. Kot navajajo v obrazložitvi, "se kljub resnim posledicam zdi, da v akademskem prostoru ne moremo narediti napredka na...siol.net
Študiram, kaj bi bilo prav, če v naši organizaciji odkrijemo kaj takega. Po mojem moraš prijaviti sum na policijo in ravnati glede na njihove izsledke. Dvomim, da lahko mi kot privatna firma odpustimo človeka, ker je naša "preiskava" nekaj pokazala. Sodišče bi nam ga z veseljem vrnilo čez leta nazaj in nam naložilo izplačilo zaostalih plač in še česa.
Mene pri vsem skupaj moti to, da gre doslej, če prav razumem, samo za neotipljive dokaze (anonimni spletni obrazec). Ali obstaja kakšna dejanska obtožba, da se je koga dotaknil? Vseeno naj ima možnost, da se obrani hudih obtožb, ki ga bodo sicer bremenile do konca življenja.
To sem napisal zato, ker nekdanji poslanec Andrej Magajna velja za pedofila, čeprav mu niso nikoli ničesar dokazali, hišna preiskava pa je bila opravljena na podlagi zapisa spletnega strežnika, da je bil iz njegovega IP-ja opravljen ogled ene fotografije dekleta zgoraj brez. NPU je na koncu še njegove podatkovne medije nekako izgubil.
Stvar bo izgleda prišla tudi v Državni zbor.
SDS, SMC in NSi zahtevajo nujno sejo zaradi spolnega nadlegovanja na fakultetah #video
Poslanske skupine SDS, SMC in NSi so podale zahtevo za sklic nujne seje Odbora za izobraževanje, znanost, šport in mladino zaradi spolnega nadlegovanja v akademskem prostoru. Kot navajajo v obrazložitvi, "se kljub resnim posledicam zdi, da v akademskem prostoru ne moremo narediti napredka na...siol.net