Še na obrvi ne smemo pozabit. Vrisujejo si kao najki obrvi..Mislim zakaj
Jest sem tudi razmišljal o tem, pa mi ni jasno zakaj. Zmeraj mislim kakšno vprašat, pa se vedno ugriznem v jezik. Sem pa to opazil v glavnem pri potomkah priseljencev iz bivše YU. Zdi se mi butasto podobno, kot če bi si sam bril brke do kože, pol pa s črno pasto za čevlje vsak dan s prstom nanašal dve črti pod nosom
...
Drugače pa imajo tudi Italijani te dni svojo atrakcijo ... En tip si je "predelal" celo telo, da je izgledal kot Ken lutka iz Barbie serije. te dni pa se je pojavil s spremembo spola v žensko (vse skup čez 100 operacij v zadnjih letih!) z ogromnimi joški in nastopil v popularni oddaji na privat TV. ... Me prav zanima, kaj bi naš komentator dr.psihiater v Faktorju na TV3 komentiral glede takšnega pacienta
... mogoče so ga na silo odstranili od materine joške in mu dali pit mleko norih krav
pa so posledice take ...
Tisto z zatečenimi žnabli, pa je od testiranja pegle z ustnicami, če je dovolj vroča za likanje, ker se ne spomnijo testirat z oslinjenim prstom, kot naše matere. No mogoče je pa ta moda zaradi osvajanja moških, ki imajo raje oralni seks od žensk in mislijo, da bodo tipom dale boljši "občutek" doli ... lahko, pa da se motim ...
------------------------------------
"
... The Truth Is Out There ..."