Ko pa hočejo biti vse podobne kardašijanki in mislijo, da bodo zaradi oteklega gobca tudi one dobile 100 milijonov sledilcev na instagramu.
Ma ne to je ze misa molk dala narediti dalec pred kim kardasijankami pa verjetno se katere ampak zal ne spremljam slo pop sceno.Ko pa hočejo biti vse podobne kardašijanki in mislijo, da bodo zaradi oteklega gobca tudi one dobile 100 milijonov sledilcev na instagramu.
Za Denise se ve, da ni gladka. Ampak, da gre Mirjam tole naredit iz sebe
Meni tudi ni jasno kaj babe vidijo na teh žnablah. Še nobenega kolega nisem srečal, ki bi potrdil da so mu take ustnice všeč. Tako se mi poraja vprašanje, za koga si to ženske delajo? Včasih so se ženske rihtale da so bile sexy oz. da so bile všeč moškjm. Kar počnejo je vse prej kot to.
Tud men ni jasen ta look. Sem zadnjič imel pri sebi dve punci, stari cca. 25 let, obe s takimi ustnicami, kot da sta za zajtrk žvečili čebele.
Tud men ni jasen ta look. Sem zadnjič imel pri sebi dve punci, stari cca. 25 let, obe s takimi ustnicami, kot da sta za zajtrk žvečili čebele.
Lepotni kirurgi lepo služijo na ženskah, ki jim nič ne manjka.
Moraš preskočiti spanje in ne bo nič mačka/tigra !To je isto, ko pri moskih, ko se zbudimo zjutraj z mackom, pa si recemo...nikol naum vec piu, ti matrna....