Delo v prostorih brez oken

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
Citat:
Uporabnik skala pravi:
Citat:
Uporabnik Jordan pravi:
Mogoče to, da ne opravlja fizična dela (tisto katero se nauči, priuči v max pol leta in nato stalno enako) ampak se od njega pričakuje da opravlja dela pri katerih je potrebno ogromno razmišljanja, samoiniciative, da sam vidi kje je delo, možne izboljšave..itd... in da ob 15 minut pred 15:00 ne čaka pred garderobo da zapusti firmo. Verjemi težko je najti takšnega človeka
wink-1.gif
to ti pa vrjamem, da je takega težko najti... ravno zato mislim, da ti nisi ta
evil.gif

Taprava firma, bi takega stimulirala ja. V gorenju, bi pa tudi einsteinu padla motivacija za delo v pol leta, ko bi se priučil.

Dacho

Fizikalc
5. sep 2007
1.872
1
38
45
Ljubljana
Ksz... kolikor je meni znano, ti pripada dva dni dopusta na leto več, če delaš v prostorih brez dnevne svetlobe. Vsaj tako imam v spominu. Za drugo pa nisem seznanjen... je treba prebrati ZDR in panožno kolektivno pogodbo.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Če bi bil jaz delodajalec, bi hitro naredil eno okno dimenzije 10x10cm tik pod stropom tiste kleti, pa je mir. Pa čeprav z razgledom na črve. :D

miklavz

† 1962-2015
30. sep 2012
912
1
16
Se sreca da nisi delodajalec. Bi bil pa dober kapo, pravi pristni slovenceljcek.
Pa koji vam je k....., folk? Ves, da ti morajo urediti normalne delovne pogoje. Tega se pravi delodajalci zavedajo. Pri nas pa tiste, ki maltretirajo delavce se nagradimo.
Delas, da zivis in ne obratno...
Pa nehajte cez drzavne in paradrzavne sluzbe. V vecini se jih cisti korektno dela, delavci pa imajo se vedno svoje pravice.
LPM

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
Citat:
Uporabnik miklavz pravi:
Se sreca da nisi delodajalec. Bi bil pa dober kapo, pravi pristni slovenceljcek.
Pa koji vam je k....., folk? Ves, da ti morajo urediti normalne delovne pogoje. Tega se pravi delodajalci zavedajo. Pri nas pa tiste, ki maltretirajo delavce se nagradimo.
Delas, da zivis in ne obratno...
Pa nehajte cez drzavne in paradrzavne sluzbe. V vecini se jih cisti korektno dela, delavci pa imajo se vedno svoje pravice.
LPM

Čedalje manj je takšnih firm, vse čedalje bolj temelji "vemi ali pusti"/vsakdo je zamenljiv -> čeprav se slednje hitro ugotovi, ko nekdo res gre
evil.gif

jetamp

Fizikalc
5. sep 2007
3.536
72
48
Kranj
V sosednji pisarni delajo po 12 ur brez dnevne svetlobe (UKC 2.klet). Nimajo nobenega dodatka pri plači. Morda dobijo kakšen dan dopusta zaradi pogojev dela nisem pa siguren. Še srat ne morejo it v miru.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.406
7.521
113
Da se v miru poserjes je pogoj okno? Mislim ne uspe mi povezati tega fakta (o sranju v miru) z dnevno svetlobo

sass

Guru
1. sep 2007
5.238
872
113
s tega vidika bi rekel, da je ravno obratno. jaz v službi raje hodim na stranišče v kleti, ki pravzaprav nima oken, ima pa manj prometa in več miru.