V resnici je bilo tako, da sem delala že prej, preden sem bila zaposlena.končno da en levičar pove po resnici, bila si zaposlena, nisi napisala da si delala![]()
končno da en levičar pove po resnici, bila si zaposlena, nisi napisala da si delala![]()
8 urni delavnik mi sploh nimamo, ampak 37.5, ker malca se nikjer ne šteje v delovni čas
Normalen delavnik je od 7-15, proizvodnja 6-14.
Ti delavniki ki se uvajajo danes pomenijo velik korak nazaj.
V čem je smisel delati čez cel dan? Razen da ljudi narediš popolnoma odvisne od službe
Tko lahko dela sam proizvodnja, storitve pac ne.
Ja, ravno v tem je štos. Delavcu moraš zjebati dan in bo tvoj. Definicija oz. osnovni prijem modernega managementa, po Gea College-u.
Moji fantje so predlagali, da bi začeli šiht ob 4h zjutraj ( poleti je čez dan vroče, jaz si pa ne morem privoščiti 85 kW klime za ohlajanje delavnice ) , ter šli ob 12h domov.
Sedaj tako tudi delamo, že 9 let.. Jaz sem čisto zadovoljen, če je delo narejeno, je to - to. Zaradi mene lahko začnejo s šihtom tudi ob polnoči, le da je delo narejeno - ter da kolektiv laufa. Če bi pa samo eden iz njega se začel šlepat -
, bo pa konec.
Tako kot imam sedaj, sem najsrečnejši na svetu, pa še fantje zraven.. Če njim paše, paše tudi meni. Gea College se naj pa na trepalnice vrže s svojimi pametovanji.
demz: kako jih plačuješ potem? kajti od 4-6 je nočna tarifa, ne?
https://data.si/blog/2017/01/16/nocno-delo-obveze-delodajalca-in-pravice-delavca/kajti od 4-6 je nočna tarifa, ne?