Delo na domu-nateg

anaodelana

Zelenc'
2. jul 2013
27
0
1
Lep pozdrav vsem

Moje ime je Ana in prihajam iz Brezovice, tu sem se registrirala, ker vidim, da maste zelo velik razpon različnih tem, pa tudi se mi zdi, da je tole odlično sredstvo za spoznavanje ljudi. Sem pa odprla eno za mene zelo važno temo, ima kdo kakšne izkušnje z delom na domu, rada bi namreč dobila kakšne res prave informacije glede tega, sem poklicala parkrat na nekaj kontaktov, ki so bili pod nazivom dela dela na domu v oglasih, vendar je šlo zgolj za neke prodaje oz promocije , vse nekaj sumljive obljube, da lahko narediš
kariero v Avstriji preko njih ČE prepričaš ful ljudi , ki poznaš v kupovanje neke naprave za manjšo porabo goriv za avto, pa take sumljive stvari , slišala sem tudi , da so nekateri na domu sestavljali neke dele, ko pa so jih sestavili skupaj, so jih poslali na naslov, na katerga bi morali, denarja pa od nikjer, skratka, rabim kakšne vaše izkušnje iz dela na domu, ker res hočem vedet ali je velika večina tega samo nateg

Hvala

erikson

Guru
25. avg 2007
22.695
6.469
113
Skoraj vedno je nateg. Pogosto zahtevajo vnaprej neko plačilo za material, kuverte, brošure in podobno, tako da imaš z njimi še izgubo.

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
Zal stran od tega. To bi morale kake inspekcije bolj loviti. V to se spustijo ljudje, ki ne dobijo sluzbe in koncajo samo s se vecjim minusom.

Tista dela, kjer ti recejo, da prepricas full ljudi so navadno piramidni sistemi, ki so prepovedani. Za povrh pa zgubis se vecino prijateljev.

mistique

Guru
16. jun 2009
14.044
1.844
113
Emona / Carnium
Bolje nateg na domu...kot delo na domu. Čeprav je lahko vmes enačaj.
evil.gif

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Vedno nateg in zelo veliko ljudi kot ti, ki prav na silo hocejo vrjeti da tako delo obstaja.

jure_jankovich

Fizikalc
14. feb 2013
999
0
36
125
Čaki, vi govorite o delo na domu (nateg) ?

Prideš na dom, nategneš (po naročilu, seveda, ne kar vsepovprek), kasiraš, greš ... a to?
cheer.gif