Delavska hranilnica

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Kakšne so vaše izkušnje? Ali dela online banka na MAC osx? Cenebso ugodne

Dacho

Fizikalc
5. sep 2007
1.872
1
38
44
Ljubljana
Zakaj ne bi delala? Če delajo ostale e-banke, ki uporabljajo certifikate, bo tudi njihova.
smile-1.gif

Banka kot banka, če ti cenovno skozi pride, je to to. Večina itak ponavadi menja banko, ko kaj kupuje in gre tja, kjer dobijo najugodnejši kredit.

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
No, gorenjska banka ne dela na MAC-u. A veš iz prve roke, da dela, ali samo govoriš na pamet?

Dacho

Fizikalc
5. sep 2007
1.872
1
38
44
Ljubljana
Mac-a imam že v penziji in nisem poskušal z njim v e-banko. Sem pa včasih z njim normalno uporabljal NLB in Sparkasse e-banko. Glede na to, da je avtentikacija pri Delavski narejena na enak princip, ne vem zakaj ne bi delala. Sicer pa ja, govorim na pamet, ker nisem preizkusil z Macom dostopati v e-banko od Delavske.

Dacho

Fizikalc
5. sep 2007
1.872
1
38
44
Ljubljana
Sicer pa imajo na spletni strani zapisane tehnične zahteve

Če dvomiš, jih lahko še vedno pokličeš in vprašaš, pa bodo svoje IT-jevce vprašali. Sigurno nisi edini, ki ga to zanima.

Nazadnje urejeno:

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.358
307
83
39
Ljubljana
cenovno so ok, ampak spletna banka je tko tko, ni glih nek tehnološki višek, sm bolj navajen na sparkassovo spletno banko
wink-1.gif

guardy

Guru
3. avg 2007
8.516
1.109
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
cenovno so ok, ampak spletna banka je tko tko, ni glih nek tehnološki višek, sm bolj navajen na sparkassovo spletno banko
wink-1.gif

ki je pa tudi polom glede na klik
grin1.gif

Naj mi nekdo raje pove, če ima delavska hranilnica takojšen vpogled v porabo na mastercardu?

Dacho

Fizikalc
5. sep 2007
1.872
1
38
44
Ljubljana
Ne, nima. Se osveži, ko se osveži. Podobno kot net.stik pri Sparkasse, ki je za moje pojme na isti ravni kot tista od Delavske. Edino, če niso kaj upgrade-ali v zadnjem letu, kolikor jo več ne uporabljam.
smile-1.gif

guardy

Guru
3. avg 2007
8.516
1.109
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Dacho pravi:
Ne, nima. Se osveži, ko se osveži. Podobno kot net.stik pri Sparkasse, ki je za moje pojme na isti ravni kot tista od Delavske. Edino, če niso kaj upgrade-ali v zadnjem letu, kolikor jo več ne uporabljam.
smile-1.gif

Niso. Že leto nazaj je bilo obljubljeno, da bo zadeva v realnem stanju oa še kar ni... Očitno je res, da je nlb navkljub oderuškim cenam še vedno svetlobna leta pred ostalimi pri spletnem bančništvu...
bonk.gif

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
To da se na MC pokazejo transkacije z zamikom, verjetno ko se dejansko izvedejo in ne ob rezervaciji, moti tudi mene. Drugo pa ne vem kaj je slabse, da bi lahko rekel, da je klik tako boljsi? Zame ima sparkasse se to prednost, da lahko dostopam iz kjerkoli z generatorjem na mobiju.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
wink-1.gif

in pri spletni banki potrebuješ kakšen višek tehnologije?

S57BMU

Pripravnik
7. sep 2007
643
10
18
Citat:
Uporabnik tjuren pravi:
Kakšne so vaše izkušnje? Ali dela online banka na MAC osx? Cenebso ugodne

Dela in uporabljam že od 2011, certifkat je pa acnlb, zaenkrat je osebni račun še na nlb, a verjetno ne več dolgo...
EDIT: ima dovolj funkcij da se da normalno poslovat, zame je pomembno da ima export izpiskov da ni potrebno printanje za k računovodkinji, in to v pdf in xml formatu
cool-1.gif

Lp.

Nazadnje urejeno:

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Aja eh... no da povem še našo izkušnjo... doma imamo en d.o.o., že miljardo let smo pri Probanki in danes slučajno dobim v roke mesečni obračun stroškov... skratka po plačilnem nalogu preko spletne banke te lupajo 0,85€, dohodna nakazila lupijo 0,10€, mesečna naročnina računa 5€, spletna banka mesečno prav tako nekih 4€, ter kar je najhuje, polog gotovine ti kasirajo mislim da 0,375% od tega zneska. Skratka... pustimo to da imaš prvih 12 mesecev vse zastonj pri DH. Ko poteče to akcijsko obdobje sem izačunal da če mi normalno zaračunavajo mesečno naročnino (ali kakorkoli se že to sranje strokovno imenuje) ter naročnino na spletno banko prihranimo cca. 30€ na mesec, kar znese skoraj 400€ letno, kar pa NI malo. No pa da še povem to, ne uporabljamo nobenih superiornih storitev. Zgolj gotovina se polaga na račun ter plačujejo se računi ter spremljajo se prilivi. Zgolj v razmislek tudi ostalim ki jih lupijo...

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.712
395
83
Kras
www.mtl.si
Drži, razlike so nenormalne. Zato je pametno si vzeti pol urce časa in prihranek je lahko kar znaten na koncu leta.
Sicer sam ne pogrešam na DH nič, ker ne uporabljam kreditnih kartic na poslovnem računu. Res je, da izgleda malo zastarelo, ampak deluje pa kot je treba. Je sicer na certifikat, kar pomeni, da se ne moreš na tujih računalnikih prijavljat, ampak kar se mene tiče je to pri poslovnem računu tudi edino pametno. Če je res kaj nujnega narediš iz svojega računalnika, sicer pa lahko počaka. Osebno ne bi rad, da mi keš izgine z računa, ker sem pač iz nekega cyber-cafeja v Romuniji moral preverit stanje na računu.

Nazadnje urejeno:

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Jaz mam DH na s.p.-ju, tudi super zadovoljen, razen pričakoval bi kak njihov bankomat več...

igi

Guru
13. okt 2007
5.639
1.225
113
Celje
Sem s poslovnim računom že kakšna 4leta na DH. Pa zadeva deluje. Imam na osebni certifikat, tako da ima tudi na tablici dostop do banke. Prestavil sem se zaradi enormne razlike v ceni poslovanja. Pod črto sem zadovoljen in nič ne pogrešam.