Dejan Zavec...

GrandFelix

Fizikalc
15. feb 2011
1.453
0
36
Citat:
Uporabnik lkontr pravi:
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
Jan zaveck je dejan zavec? WTF?
Čeh??
confused-1.gif

Ne, slovenc.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
ksz

Kakorkoli že, nasprotniki levo, desno..

Čez 20 let se nihče več ne bo spominjal, kakšne nasprotnike je Zavec imel, pa kakšnih ni imel. Ostalo bo pa zapisano v športnih zgodovinskih knjigah, da je Slovenija imela profesionalnega svetovnega prvaka v eni od 4 glavnih oganizacij in na koncu je samo to važno.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Po sedaj še neuradnih podatkih Zavec-Berto 3. septembra v ZDA.

Andre Berto je bivši WBC prvak, seveda je veliko boljši od vseh, s katerimi je do zdaj boksal Zavec.

Andre-Berto-Luis-Collazo10.jpg

Nazadnje urejeno:

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Dejan je imel na poti do velikih denarjev par tock:

1: postati profesionalen boksar, ki ni samo vreca za mlatenje (uspelo)

2: uveljaviti se kot znan boksar v svoji kategoriji, tako da nikoli ne zmanjka zaresnih nasprotnikov in lahko proda rejklamo na svojem hrbtu (uspelo)

3: pridobiti kaksno titulo, kar pripelje do boljsih sponzorjev (uspelo vec kot dobro, je prvak IBF, kar je ena od treh najbolj priznanih serij ... ce za trenutek odmislim cmarast WBO)

4: uporabiti naslov za borbe za ohranitev, da se vidi da ni samo on-hit-wonder (uspelo)

5: prodati svoj status uspesnega sampiona, ki je zadrzal svojo titulo proti razlicnim borcem, tistim, ki imajo kupe denarja. No, na tem zdaj dela.

Jaz Dejanu privoscim cimvec uspeha - ce uspe zmagati tudi to borbo, mu bodo vrata v ZDA na siroko odprta. Ce izgubi, bo pac konec zabave in bo obsojen na zivotarjenje v Evropi, zato upam, da bo res potegnil maso denarja iz tega boja. Ne delam si utvar, da bo vse zmagal (in to kar s KO), a ce je bilo kdaj pomembno da zmaga, je to sedaj. Neprijeten pritisk, a upam, da se ga bo uspesno znebil.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Bravo za zapisano, Dejan bo kot zgleda dejansko uresničil praktično vse želje svoje kariere. Če proti Bertu izgubi, bo verjetno itak končal kariero. Razen če izgubi zelo na tesno, bi lahko dobil še kakšen fajt v ZDA.

Ampak bistvo je, da bo dejansko dobil vsaj en fajt z znanim borcem v ZDA. Tako mu nihče ne bo mogel očitati, da je "nemški prvak", ki je boksal samo po Evropi.

Edino, kar me malo skrbi: ponavadi evropski boksarji, ko pridejo v ZDA, najprej debitirajo s kakšnim lažjim nasprotnikom, da pridejo malo not. Berto pa je velika zvezda in odličen boksar.

Nazadnje urejeno:
17. dec 2010
1.174
0
36
124
Citat:
Uporabnik dijo_porko pravi:
Berto je hiter kot pras.ica + hude uperkate ima.

Berto je videti prava nočna mora Zavca ... Po videnem si mislim, da bo zelo zanimiv dvoboj in da tokrat zavec ne bo mogel "pametno" oz premišljeno boksati ... ampak samo napadati, če misli preživeti ta morilski pohod.

Glede zmage pa ... jaz mislim, da bo zmago, kar z knockoutom, dobil berto ... če pa bo obratno, pa bom znorel od veselja.

Gremo Dejan!

Rikolus

Fizikalc
19. jul 2007
2.363
81
48
jaz pa mislim, da ne.... malo me skrbi dvoboj, ker je nasprotnik zelo dober, ampak ravno s "pametno" taktiko lahko Berta premaga. Berto se me zid da je ena testosteronska nabildana glupa mišiča, ki je natrenirana enih for in konec. Zdej, če bo Zavcu uspelo s taktiko in izkušnjami "obrnt" Betota, ker Zavec je malo bolj počasnejši (tisti filmček je samo "the best off", vprašanje kake nasprotnike je imel tam Berto, lahko da same pijandure in ob takih imam tudi jaz zelo hitre upercute) in lahko to hitrost nadomesti s taktiko. Meni se zdi, da sta si enakovredna in upam, da bo sreča na njegovi strani, ker jo bo potreboval...... aja, pa da je bodo lokalni interesi preveč "vplival" na izid,

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
V sporedu pise, da bo prenos v nedeljo ob 18:30. Takrat je v ZDA nedeljsko jutro/dopoldan ?!

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
39
05:05 Boks: Dejan Zavec - Andre Berto, prenos iz Biloxija

A si ti prav gledal?

dejk0

Pripravnik
25. apr 2009
837
21
18
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
V sporedu pise, da bo prenos v nedeljo ob 18:30. Takrat je v ZDA nedeljsko jutro/dopoldan ?!

Takrat je ponovitev. Prenos v živo je jutri zjutraj ob 5:05! Upam da bom lahko vstal :p

Nazadnje urejeno: