Dejan Zavec...

disc

Guru
4. feb 2011
2.421
531
113
Ni cudn pol,da je zgubu,ker je na zenski treniru
smile-1.gif

Drgac je pa Zavec car!

lkontr

Pripravnik
18. feb 2011
84
0
6
Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:
izjava leta:

"boksarji nismo neumni, vi ste neumni"
grin1.gif

by Mr. Simpaticus

prvo sem bil wtf, pol pa sm se rezal kot nor
grin1.gif

Drugi kozmus!! Zakaj še ni dobil mesečne rente penziona?? Po moje je od zavca pet minut slave že mimo, zdaj bo pa zavec neumen. Toliko grde in neukusne kao šale pa še nisem slišala!! Pri meni je izgubil vse točke za vekomaj!!

uuu

Fizikalc
19. jun 2010
1.766
14
38
Tole njegovo izjavo nekateri narobe razumejo.
Če ti Štajerc reče, "pa ti si ja čisto nor" , je to mišljeno kot kompliment, da si naredil nekaj velikega, izjemnega, norega...

Zavec je bil navdušen nad polno dvorano in vzdušjem v njej, vendar se je (za ljubljansko okolje) nekoliko nerodno izrazil.
Če bi izjavil, da so čisto odštekani, bi ga mogoče bolje razumeli
evil.gif

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
nor in neumen ni enako. niti po stajersko
smirk-1.gif

no, ampak verjetno se je res le nerodno izrazil. saj se ni za cudit po vseh teh udarcih po glavi
grin1.gif

uuu

Fizikalc
19. jun 2010
1.766
14
38
Sigurno se je le nerodno izrazil.
Mnogim pomenita neumnost in norost isto, kvečjemu je norost hujša od neumnosti, zato je verjetno izbral "milejšo" besedo.

Ker se je v isti sapi "vsakemu posebej" iskreno zahvaljeval za veliko podporo, menda ni hotel svojih navijačev tudi žaliti.
Da oboje v istem kontekstu ne gre skupaj, je najbrž vsakomur jasno (ki ni preveč neumen
evil.gif
).

Od udarcev v glavo in izčrpanosti .. ja, to bo.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
ksz

Mislim, da bi se 4 velike boksarske organizacije morale dogovoriti, da lahko za svetovnega prvaka boksa le boksar, ki je na skupni lestvici vsaj 50.

Prvih 50 je neka kvaliteta, nobene logike pa ni, da boksa 133. proti prvaku ( pa čeprav je 15. izzivalec po tej verziji ), ker je meč Zavec-Delgado zgledal, ko da Zavec nabija v vrečo.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
41.995
5.631
113
Citat:
Uporabnik uuu pravi:
Tole njegovo izjavo nekateri narobe razumejo.

Lahko bi bla v kontextu izbora slovenca leta....kjer je reku da mora it v sloveniji očitno nekaj hudo narobe (no shit Sherlock), če za slovenca leta izberejo boxarja.......in ko je vidu polno dvorano takih bolnikov ki so ga izbrali....je pač reku kar je
smile-1.gif

uuu

Fizikalc
19. jun 2010
1.766
14
38
Ja sure, ravno o "naslovu slovenca leta" je razmišljal v ringu.

Polna dvorana bolnikov?
bonk.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik uuu pravi:
Upam, da je bil res lapsus, ker mi je on kot oseba in športnik zelo simpatičen, zato so mi bile njegove besede še toliko bolj nelogične.

lkontr

Pripravnik
18. feb 2011
84
0
6
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Citat:
Uporabnik uuu pravi:
Upam, da je bil res lapsus, ker mi je on kot oseba in športnik zelo simpatičen, zato so mi bile njegove besede še toliko bolj nelogične.
Bravo vsem. Zavec govori da ste neumni in vi mu ploskate
bonk.gif

pipo

Majstr
19. mar 2008
921
434
63
Citat:
Uporabnik lkontr pravi:

Bravo vsem. Zavec govori da ste neumni in vi mu ploskate
bonk.gif

pa saj je mislil samo na one v dvorani, ostali pred tv se ne počutimo prizadete
grin1.gif

ne jemlji si k srcu, sigurno ni tako mislil kot se je slišalo
smile-1.gif

prevelik sportnik in ded je za kaj takega, v afektu veselja pač stavka ni vredu sestavil, konec koncev je boksar ne pa tv reporter
wink-1.gif

uuu

Fizikalc
19. jun 2010
1.766
14
38
Mene tako ne moti, če mi kdo reče, da sem neumen.
Si pač svoje mislim, da model ali ne ve točno, o čem govori ali pa želi le provocirati.

Za sebe sam najbolje vem, kje mi kakšno kolesce manjka in katera so dobro namazana.
Sicer pa na svetu ni človeka, ki bi mu v glavi vse delalo perfektno in vsakdo je i.diot na kakem področju.
Pri tem je zanimivo, da so bolj prizadeti, običajno tudi bolj občutljivi...pa ne želim biti do kogarkoli žaljiv.

Samo Zavčeve izjave izrečene v evforičnem trenutku zmagoslavja, pa res ni za razumeti v slabšalnem ali žaljivem smislu.
Seveda sem mu ploskal in mu lahko še vedno ponosno zaploskam, vendar ne zaradi tega, kar je skupaj nablebetal (in niti ni pomembno, saj ni šolani reporter, kot je nekdo že omenil), ploskam in se veselim njegovih športnih uspehov.
Svetovni prvaki nam ravno ne rastejo za vsakim vogalom, saj jih komaj preštejemo na prste ene roke.