def odprtega razmerja

katarina

Zelenc'
25. jan 2009
20
0
1
Odprtega razmerja ni, oziroma se temu sploh ne reče nobeno razmerje. Lahko obstaja le NAJBOLJŠI prijatelj (ki te pač zadovoljuje na vseh področjih) oziroma po domače, f**frend.

Razmerje je odrasel odnos med dvema človekoma, ne pa otroške igrarije. Razmerje je nekaj resnega in če se en partner začne gonit okoli, to ni več nobeno razmerje ampak je samo na drugi strani en prevaran partner.
Odprto razmerje zame ne obstaja... kot ste že napisali, to je fikcija dveh zmedenih ljudi ki sta obupana in ne zmoreta biti sama, obenem pa nočeta sprejemati nobene odgovornosti. No, a je to odraslo? Ne, ni.

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Vse naj naj
wink-1.gif

barracuda

Pripravnik
21. nov 2008
88
0
6
Glupa je že če ti je ponudila odprto zvezo če mene vprašaš. Pa ne mislim tak glupa ampak ima pač neko logiko ki je jaz ne raumem čisto.

Raven

Voodoo
25. jul 2007
749
0
16
42
KSZ..

Odprta zveza... če sta oba za, ne vidim problema. Tako da Sajkek, če se lahko sprijazniš, da bo mogoče še z drugimi okoli srala in te pri tem ne bodo preplavila negativna čustva, potem go for it! Ko pa nisi z njo, si pa lahko še kakšno omisliš, da bosta "izenčena" - konec koncev je vse igra.

V glavnem, če znaš nadzorovati čustva, potem je vse lepo in prav. Res pa je, da čez čas - če ne že kar takoj na začetku bo en "ljubil" (ne vem, ta beseda kot beseda se mi od vedno upira, tako "glupo" se sliši) več kot drugi, takrat se pa stvar lahko zakomplicira - ampak nima ne en ne drug kaj sikat, ker imata pač odprto zvezo - torej je treba trpeti in veliko požreti, še posebno, če si ti tisti, ki ljubi več. Ali pa iti narazen, oziroma s ene več videvati. Stvar je sila enostavna, ne vem kaj je potrebno sploh komplicirati.

Pa seveda nikoli vprašati, kje je bila itd... ko si z njo si z njo, se imata najboljše na svetu, ko pa prideš zopet domov, pa ona ne obstaja več - do naslednjič, ko se ponovno vidita.

Citat:
Glupa je že če ti je ponudila odprto zvezo če mene vprašaš. Pa ne mislim tak glupa ampak ima pač neko logiko ki je jaz ne raumem čisto.

@baracuda: Meni se pa ženska ne zdi glupa oz ima neko svojo logiko - zna uživati življenje - svaka ji čast, zna izklopiti čustva takrat ko je treba, ko bi jo čustva ovirala. Eni to pač imajo v sebi - si upajo - drugi pa samo modrujejo kako bi bilo, če bi bilo in obenem drkajo ob misli na to in ono0 bejbiko.

Kdo si je pa to izmislil.. je pa pomojem čisto brez pomena, zdej kar je je - oziroma vsekakor človeka ni za obsojati, če pač prinese "sveže" ideje v star, konzervativen svet.
smile-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Raven pravi:
@baracuda: Meni se pa ženska ne zdi glupa oz ima neko svojo logiko - zna uživati življenje - svaka ji čast, zna izklopiti čustva takrat ko je treba, ko bi jo čustva ovirala. Eni to pač imajo v sebi - si upajo - drugi pa samo modrujejo kako bi bilo, če bi bilo in obenem drkajo ob misli na to in ono0 bejbiko.

Glupa je takrat, ko ti tega nočeš.... Ko pa ti tak status sede, je super ženska.
grin1.gif

Raven

Voodoo
25. jul 2007
749
0
16
42
Ja, glupa je toliko časa, dokler ne prideš do razodetja, da je ona tudi samo človek in da rada uživa
smile-1.gif

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
ja... samo... ni pol skoda da je punca?
ker ko mas punco, je treba tud nekaj delat na zvezi, kako pozornost itd.

v takem primeru je boljse, ce je samo fukfrendica.
ti se ne rabis ubadat z njo in njenimi problemi, jo nabrises ko se zmenita in je to to.

katarina

Zelenc'
25. jan 2009
20
0
1
Hahaha... To je napredovanje, napreduješ pač iz fukfrenda v ekskluzivnega fukfrenda, potem v ljubimca, mogoče potem v partnerja???

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
LOL, a so pri tej stvari tudi rangi uspešnosti?? in kaj je merilo za napredovanje?? a pokončnost na delovnem mestu?
grin1.gif

barracuda

Pripravnik
21. nov 2008
88
0
6
WTF

Če ti jo je sam za onegavit itak ni problema, broblem pa je ko ti je do resne zveze ona ti pa predlaga idprto.

Če sta oba za tak ni več nobenega vprašamja.

katarina

Zelenc'
25. jan 2009
20
0
1
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
LOL, a so pri tej stvari tudi rangi uspešnosti?? in kaj je merilo za napredovanje?? a pokončnost na delovnem mestu?
grin1.gif

Ne bi vedela, ker sem že malo prestara za take hece kot je ODPRTO RAZMERJE... Sklepam, in sklepanje je zabavno.