Dedek iz ozadja zopet ropoče!

jonny77

Guru
16. sep 2007
12.827
2.311
113
Pomurje
Zakaj bi bili zaslepljenci? Napisal sem mu zgolj, da vso nesposobnost skrivajo za ... Ampak janša. Ker drugače pač ne znajo. Ni niti janša nek biser, ampak blatiti nekoga ker si sam nesposoben in ne znas pojasniti zakaj delaš bedarije je pač nizko, zato se konstantno vračamo na kazanje s prstom namesto prevzemanja odgovornosti.
Zato ker isti drek volite/volijo v eno zadnjih 30 let

Daniel

Guru
21. dec 2007
7.265
5.369
113
Ti si Esmeralda v primerjavi z desnimi zaslepljenci
Priznam, da me izjemno zabava, kako si medsebojno držita tič* ko skupaj ščijeta :)

Sicer sem sam šel v kontra smeri. Zmeraj se mi je zdelo bolje levo, bolj liberalno. Potem so pa prišli povzpetniki in grabežljivci, ki so mi za podpiranje rahlo utopičnih idej nabili nove dajatve, pa je bilo te romentike konec.

Daniel

Guru
21. dec 2007
7.265
5.369
113
Konstruktivnost se je zaključila pri ... Ampak janša. Ker kaj več iz leve ni dobiti.

Lahko pa ti pojasniš zakaj so vzeli nedotakljiv denar iz DO. Ali zakaj so morali umakniti raziskavo, ki so jo pripravili strokovnjaki, ker se vegani niso strinjali z njo in so verjetno preko gabrove dosegli umik le te.

Dejstvo ki ostaja je pa zmeraj: Lažejo.

jonny77

Guru
16. sep 2007
12.827
2.311
113
Pomurje
Konstruktivnost se je zaključila pri ... Ampak janša. Ker kaj več iz leve ni dobiti.

Lahko pa ti pojasniš zakaj so vzeli nedotakljiv denar iz DO. Ali zakaj so morali umakniti raziskavo, ki so jo pripravili strokovnjaki, ker se vegani niso strinjali z njo in so verjetno preko gabrove dosegli umik le te.
Ne rabim jaz tega opravičevat.
Niso moja izbira.

Ampak Janša ni "naša" izbira, ampak Janša je edina izbira na desnici, vse ostale je uničil in je prav isti kot stari Sivi dedek.

Zato ste po mojem mnenju zaslepljeni in izbira na desni ni nič boljša od izbire na sredini ali levi

Daniel

Guru
21. dec 2007
7.265
5.369
113
Kajpak.
Na levi so stranke doživele samouničenje in splezale v parlament na zadnja vrata, kjer jih je absorbirala svoboda po tem, ko jim je volilna baza pokazala sprednja, na desni jih je pa ...ampak janez sesul.
Janez vsekakor ni biser, sploh ko se mu, ko je na oblasti kar naprej prikazujejo domobranci, kar je precej moteče za leto 2020+. Je pa žal edini, ki lahko sestavi vlado, da se rešim teh lopovov, ki iz dneva v dan kažejo, da jim gre zgolj za obstoj na oblasti in zadovoljitev interesov nekaterih posameznikov, ki so se prerinili do korita.
Sicer bi raje videl vsaj Logarja ali pa NSI, SLS je pa itak marginalna ampak dvomim, da bojo oni vsi skupaj spravili toliko %, kot jih bo ...ampak janez. Zaslepljenost je vzajemna dragi sokomentator.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

wilburxxx

Guru
29. sep 2010
5.759
-62
113
Kajpak.
Na levi so stranke doživele samouničenje in splezale v parlament na zadnja vrata, kjer jih je absorbirala svoboda po tem, ko jim je volilna baza pokazala sprednja, na desni jih je pa ...ampak janez sesul.
Janez vsekakor ni biser, sploh ko se mu, ko je na oblasti kar naprej prikazujejo domobranci, kar je precej moteče za leto 2020+. Je pa žal edini, ki lahko sestavi vlado, da se rešim teh lopovov, ki iz dneva v dan kažejo, da jim gre zgolj za obstoj na oblasti in zadovoljitev interesov nekaterih posameznikov, ki so se prerinili do korita.
Sicer bi raje videl vsaj Logarja ali pa NSI, SLS je pa itak marginalna ampak dvomim, da bojo oni vsi skupaj spravili toliko %, kot jih bo ...ampak janez. Zaslepljenost je vzajemna dragi sokomentator.
Raje bi jih videl, ampak glasa jim pa ne daš?

• Haha
Reactions: Kamele0N

delter333

Guru
21. maj 2010
2.327
2.127
113
Notranjska
Da parafraziram borzne hiše - Če je imela neka vlada slabe rezultate v preteklosti, še ne pomeni, da bo tako tudi v prihodnje. Rezultati v preteklosti niso nobena garancija za prihodnost in to vsekakor velja upoštevati!
Ko se levi primejo kapitalističnih subjektov da bi uveljavljali svoj prav, neprecenljivo!
Vsaka racionalna borzna hiša bi med vrsticami predlagala, shortanje dela sedanje vlade.