Dedek iz ozadja zopet ropoče!

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
35.675
18.285
113
Naš samooklicani nevtralni willi ni trol. On dejansko misli tako kot piše, piše pa res tako, da človek zelo hitro pomisli na trollanje saj moraš biti res poseben, če izjavljaš take kot jih on zaradi česar je domneva o trollanju popolnoma razumljiva in upravičena.

Disclaimer - upam, da se motim in da je tip dejansko troll in ne tak usefull idiot kot izgleda na prvi, drugi, tretji, četrti pa še kak dodaten pogled.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N in MrDaco

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
35.675
18.285
113
P.s. na disclaimer - a useful idiot or useful fool is a pejorative description of a person, suggesting that the person thinks they are fighting for a cause without fully comprehending the consequences of their actions, and who does not realize they are being manipulated by the cause's leaders or by other political players

wilburxxx

Guru
29. sep 2010
5.759
-62
113
Ta svetloba je vas zaslepila.
Dedek vs Janša. Ja daleč ste prišli. Pa partizani, komunisti..., so vam tudi glavne teme.
In potem pričakujete da vam folk verjame da boste državo spravili v prihodost...

• Objave ne odobravam
Reactions: tomi

Daniel

Guru
21. dec 2007
7.266
5.369
113
A mi smo zaslepljeni, zato vi celi čas ponavljate janša, janša, janša, janša, janša? Zanimivo to.

Vidimo zadnja 4 leta kakšno prihodnost si vi predstavljate. 2 miljardi predvidenega minusa v proračunu, denar iz dolgotrajne oskrbe v proračun za plače uradnikov in tako dalje. Zgleda res svetla prihodnost za vas, dokler lahko delavcem in gospodarstvu jemljete denar.

• Všeč mi je
Reactions: MrDaco in Kamele0N

wilburxxx

Guru
29. sep 2010
5.759
-62
113
A mi smo zaslepljeni, zato vi celi čas ponavljate janša, janša, janša, janša, janša? Zanimivo to.

Vidimo zadnja 4 leta kakšno prihodnost si vi predstavljate. 2 miljardi predvidenega minusa v proračunu, denar iz dolgotrajne oskrbe v proračun za plače uradnikov in tako dalje. Zgleda res svetla prihodnost za vas, dokler lahko delavcem in gospodarstvu jemljete denar.
Poglej si mal številke med leti 2004-2008

• Objave ne odobravam
  • Haha
Reactions: tomi in Matey

Daniel

Guru
21. dec 2007
7.266
5.369
113
Zakaj bi bili zaslepljenci? Napisal sem mu zgolj, da vso nesposobnost skrivajo za ... Ampak janša. Ker drugače pač ne znajo. Ni niti janša nek biser, ampak blatiti nekoga ker si sam nesposoben in ne znas pojasniti zakaj delaš bedarije je pač nizko, zato se konstantno vračamo na kazanje s prstom namesto prevzemanja odgovornosti.

• Všeč mi je
Reactions: Matey

wilburxxx

Guru
29. sep 2010
5.759
-62
113
Zakaj bi bili zaslepljenci? Napisal sem mu zgolj, da vso nesposobnost skrivajo za ... Ampak janša. Ker drugače pač ne znajo. Ni niti janša nek biser, ampak blatiti nekoga ker si sam nesposoben in ne znas pojasniti zakaj delaš bedarije je pač nizko, zato se konstantno vračamo na kazanje s prstom namesto prevzemanja odgovornosti.
Ne vem kdo koga blati. Mal si preberi vaše poste. Jaz vam samo številke in dejanja kažem, katera pa namenoma nočete videti in se sprenevedate.

• Haha
Reactions: tomi

Daniel

Guru
21. dec 2007
7.266
5.369
113
Ja ja, točno tako trdijo vsi levi troli, ko jih malo podžgeš v debatah. Oni niso opredeljeni, zgolj po naključju se zmeraj pojavljajo eni in isti po celem spletu in vsi širijo isto narativo, ironično dostikrat čiste laži. Svet naključij.