Lažnivec. Kje sem jaz to rekel?Zakon in Kalbo pravita da ta mali modrooki možiček nič več ne dela v politiki.
2 mesca se do volitev pa je deda odpelalo. Kaj sele boA res nimate drugega dela kot odgovarjat trolu? Tema je o točno doloceni osebi ne pa trolu.
Poglej si mal številke med leti 2004-2008A mi smo zaslepljeni, zato vi celi čas ponavljate janša, janša, janša, janša, janša? Zanimivo to.
Vidimo zadnja 4 leta kakšno prihodnost si vi predstavljate. 2 miljardi predvidenega minusa v proračunu, denar iz dolgotrajne oskrbe v proračun za plače uradnikov in tako dalje. Zgleda res svetla prihodnost za vas, dokler lahko delavcem in gospodarstvu jemljete denar.
Da parafraziram borzne hiše - Če je imela neka vlada slabe rezultate v preteklosti, še ne pomeni, da bo tako tudi v prihodnje. Rezultati v preteklosti niso nobena garancija za prihodnost in to vsekakor velja upoštevati!Argument pa pol. V bistvu si zaključil z... Ampak Janša...
Tvoj problem če tako razumeš in si slep, al pa imaš spomin zlate ribice.Argument pa pol. V bistvu si zaključil z... Ampak Janša...
Ni za kaj. Če bo kaj pomagalo da spregledaš, ampak dvomim.Ne, zgolj potrdil si, to kar tukaj že cel čas ugotavljamo. Hvala.
Ugotavljete podobni zaslepljenci kot je onNe, zgolj potrdil si, to kar tukaj že cel čas ugotavljamo. Hvala.
Mogoče. Samo jaz nimam izbranega koga bom volil, za razliko od nekaterih drugih tu. Nisem pripadnik nobene sekte, vem pa koga definitivno ne bom volil.Ugotavljete podobni zaslepljenci kot je on
Ne vem kdo koga blati. Mal si preberi vaše poste. Jaz vam samo številke in dejanja kažem, katera pa namenoma nočete videti in se sprenevedate.Zakaj bi bili zaslepljenci? Napisal sem mu zgolj, da vso nesposobnost skrivajo za ... Ampak janša. Ker drugače pač ne znajo. Ni niti janša nek biser, ampak blatiti nekoga ker si sam nesposoben in ne znas pojasniti zakaj delaš bedarije je pač nizko, zato se konstantno vračamo na kazanje s prstom namesto prevzemanja odgovornosti.