Zgodbe sicer ne poznam. Ampak, če bi bil JJ tega enobesednega twita zmožen, ne bi bil pravnomočno obsojen v zadevi poceni twitter prostutk.
Očitno se moramo še vsi navaditi, da je twitter medij na ravni odra na vaški veselici. Če ga serješ, nato samo rečeš "o, krucefiks, sorči!" in karavana gre svojo pot... :-D
ne zakaj, a se ti zdi da je njegova podpora "novemu" novemu obrazu kaj škodila ?Tukaj si verjetno blago ironičen?
Super napisano. Imela je dolg gobec in dobila jih je po p....Preberi si tukaj: https://simic-partnerji.si/2022/06/19/robertu-pavsicu-in-medijem-spodrsnilo-na-kosilu/
Musarjeva je lahko začela izdajati globe, zato je bila toliko glasna in posledično je ostala v spominu ...
Ampak on je zmogel dolg zapis in opravičilo. Na drugi strani pa " oprosti". On bi tudi lahko napisal samo se opravičujem...Super napisano. Imela je dolg gobec in dobila jih je po p....
Če citiram driverja iz Kdo neki tam poje: "Vse je po predpisih!". Simič očitno ni butelj, in je razumel kaj pravi zakon.
Je pa tudi sam Simič vreden svojega denarja, takole pa izgleda, ko ima sam dolg gobec, operira z diskreditacijo nekoga direktno z imenom, in nato traja cela leta, da jih faše po p..... in se mora na koncu tudi sam opravičiti:
Popravek in opravičilo finančni inšpektorici mag. Majdi Kerec - 175 - SIMIČ & PARTNERJI d.o.o.
V reviji Denar sem 20. avgusta 2020 objavil članek z naslovom Končano sedemletno maltretiranje davčnega zavezanca, 20. oktobra 2020 pa uvodnik z naslovom Sesuti Furs in 22. avgusta 2020 sem na spletni strani www.simic-partnerji.si objavil še blog z naslovom Sedemletni davčni linč inšpektorjev. V...simic-partnerji.si
Roko na srce, je bil sam še precej hujši.
Lepo branis. Čeprav si malo izmisljujes da dejanje enega omilis drugega pa poudaris...Moral je napisati v pravno ustrezni obliki, ker je verjetno šlo za navodilo iz sodbe ali pa sodne poravnave... Prej / drugače se mu ni dalo dopovedati.
Povedano drugače: ni in ni ga nehal srati s svojim dolgim gobcem, pisal je večkrat in mnogo hujše reči (poleg tega nek inšpektor ni javna osebnost, direktor FURSA pa je) dokler ni fasal befela od sodišča - kar je trajalo 7 (ali koliko) let.
Musarjeva je v primerjavi z njim šala mala. Nekaj drugega je napačna interpetacija zakona kot pa pisanje da "Inšpektorica mag. Ana Banana Njam načrtno ubija državljana Hrabrega Miška že 7 let".
Si prebral članek na katerega se opravičilo navezuje ali na pamet tolčeš? Preberi. Ali ti je Ivan odvraten tako že v osnovi...To je diskreditacija in nato likvidacija. Daj, no.
Boli mene za enega in drugo. Evo še malo o Musarjevi: a ni njen dedec na koncu kupil tisto kar je ostalo od sprivatizirane Ete Kamnik? Kako lahko ne bolek pride do lastništva cele fabrike?
Med twitterjem in Smičevim blogom ni nobene pomembne razlike: vse je javen medij na nivoju vaške gostile. Nobene pravne razlike ni med enim ali drugim.
Citiram: "izjava nekdanje informacijske pooblaščenke, danes odvetnice Nataše Pirc Musar, ki se je glasila: »Vsekakor vpogled v osebne podatke z namenom, da šef Fursa nekoga pelje na kosilo, ni zakonit.«
Citiram še Simiča:
"V reviji Denar sem 20. avgusta 2020 objavil članek z naslovom Končano sedemletno maltretiranje davčnega zavezanca"
"20. oktobra 2020 pa uvodnik z naslovom Sesuti Furs"
"22. avgusta 2020 sem na spletni strani www.simic-partnerji.si objavil še blog z naslovom Sedemletni davčni linč inšpektorjev"
V bistvu je še huje: ne gre za zmoto, tip je en navaden primitivec. Tale inšpicirani davčni zavezanec, ki ga je vzela v roke mag. Ana Banana je ali njegov prijatelj ali pa stranka njegove firme. Zmanjkalo mu je pravnih/računovodskih argumentov, pa je šel po poti obrekovanja in diskreditacije. Skratka, jaz z njim niti na južino ne bi šel
ni blo enih par standardnih tudi tule precej pametnih takrat da bi moral odstopit?Preberi si tukaj: https://simic-partnerji.si/2022/06/19/robertu-pavsicu-in-medijem-spodrsnilo-na-kosilu/
Musarjeva je lahko začela izdajati globe, zato je bila toliko glasna in posledično je ostala v spominu ...
Seveda so bili. Na njega se je cela leva stran spravila. Nihče ni zamudil prilike vrzti kamen.ni blo enih par standardnih tudi tule precej pametnih takrat da bi moral odstopit?
sprasujem za prijatla.