Jaz bi se resno nekaj vprašal, če bi se mi fotke Kučana slučajno prikazovale na spletu.Danes brskam po netu in čisto slučajno....
Jaz bi se resno nekaj vprašal, če bi se mi fotke Kučana slučajno prikazovale na spletu.Danes brskam po netu in čisto slučajno....
Ne, ne, tu gre za zamero, ker ga je Putin pustil čakat neomejeno časa preden ga je sprejeljanesz se nekam kislo drži.....on je že takrat vedu da vlado ni tisto tapravo
Če bi poznal protokol bi vedel da je glede na roke na, sliki Putin v podrejenem položaju....
Vem na kaj ciljaš ampak mislim, da se motiš. Nadrejen/podrejen položaj se določa v kolikor gre za stisk rok v katerem je ena roka nad drugo, v tem primeru pa mi deluje kot da ni te situacije ena zgoraj in druga spodaj temveč sta bolj ali manj vzporedno - enakovredno torej.Če bi poznal protokol bi vedel da je glede na roke na, sliki Putin v podrejenem položaju....
Kot kaže ne ravno vedno - bo treba več gledat tv... ali pa tudi ne, zna škodovat živcemA se ne vedno? Kadar ga vidim na tv se tako drži.
Pred volitvami si vedno nadane svetniški sij in blažen smehljaj, saj ga useka krč v čeljust.Kot kaže ne ravno vedno - bo treba več gledat tv... ali pa tudi ne, zna škodovat živcem
Saj ti piše. Janša je skušal tudi Petrol prodati Rusom, pa je bil pri tem preveč požrešen.KSZ - kdaj je že prišlo do ohladitve odnosov med Putinom in Janšo med prvo Janševo vlado? Enkrat 2007/2008 so bili preklicani meddržavni obiski ipd., nekaj je moralo počiti med slovensko in rusko vlado. Ne vem če je bilo kdaj pojasnjeno kaj je razlog - ali je šlo za spor na ravni osebnih ali državnih interesov - kasneje je Putin že začel s "posebnimi operacijami", najprej v Gruziji...
Mogoče je večji posel padel v vodo:
Odpoved obiska v Rusiji brez ozadja
Premier Janez Janša je dejal, da odpoved obiska v Rusiji in srečanja s predsednikom Vladimirjem Putinom ni povzročila zapletov.www.rtvslo.si
ali pa tudi ne, zna škodovat živcem
V današnjem času ni mogoče dosegati take enotnosti kot leta 1991, slab obet za prihodnost je po njegovem mnenju tudi ideološka zazrtost v preteklost in vse, kar na silo deli Slovence. Meni sicer, da vsem današnjim politikom, naslednikom njegove generacije ne manjka poguma, a "nekaterim ne manjka poguma tudi za neumne in napačne stvari
Saj pravim, možno. Samo noben me ne bo prepričal, da je za mešanje dreka vsaj v SLO politiki kučan prej Jajotom.Glede jajota se strinjam ampak pri plavemu pa si pihnil. On je ena sluzasta podgana sicer nebi bil pri vrhu kp in kasneje.
To bo še zanimivo, vsekakor.Me zanima ko se čez 30-50let odprejo arhivi...kdo je Krambergerja skinil....
Sam.....Res ni enega novinarja, ki bi ga to zanimalo (urednika, ki bi imel dovolj med ušesi, da bi enega to poslal raziskat)? Ker, dokler to ne bo jasno, se zdi bolj verjetno druga zgodba: šlo naj bi za Udbin denar, ki naj bi imela z (naivnim?) Krambijem svoje načrte - pač pobrati glasove nekega sredinskega dela volilnega telesa. Kar jim je uspelo, zmagal je NAŠ(tm).
(Nato pa je Krambi očitno postal odveč in so se ga odkrižali.)