decembra smo... naj uporabnik? naj pepcek?

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Za pepčka se ve - ima eurokrem dosmrtni mandat
grin1.gif

Naj uporabnik bo pa spet en, ki si bo tik pred zdajci zmislu eno srceparajočo štorijo.
crazy1.gif

Lahko bi izbor razširili. Naprimer: Najjebozovna alterka (dolenjka Pikica, lojtra shai, Majč, škorp...), fukfehtar tisočletja (ok, tu sta slovenet in druže majore brez konkurence
grin1.gif
), Taspodn leta (mekani, evrofil, patriot...), Multitalent oz multiuporabnik leta (alter alter alter alter... alterja Noker, naprimer), Cigo model 09 (klošar) itd.

forgot

v penziji
23. jul 2007
293
0
16
Slovenščina bi verjetno prenesla izraz - pofukljiva.

Predvidevam.

LP

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.462
580
113
44
Še vedno Rdeči revirji
Citat:
Uporabnik Madafaka pravi:

Lahko bi izbor razširili. Naprimer: Najjebozovna alterka (dolenjka Pikica, lojtra shai, Majč, škorp...), fukfehtar tisočletja (ok, tu sta slovenet in druže majore brez konkurence
grin1.gif
), Taspodn leta (mekani, evrofil, patriot...), Multitalent oz multiuporabnik leta (alter alter alter alter... alterja Noker, naprimer), Cigo model 09 (klošar) itd.

Piki pust pa kr na mir, ona je čist cool bejba, jo takoj vzamem.
Titule ala fukfehtar pa tako al tko več povedo o tistih, ki jih predlagajo, in o modih, ki jih podeljujejo.

forgot

v penziji
23. jul 2007
293
0
16
Citat:
Uporabnik Madafaka pravi:
Citat:
Uporabnik forgot pravi:
Slovenščina bi verjetno prenesla izraz - pofukljiva.

Predvidevam.

LP
Narobe predvidevaš.
Predator je odlično zadel slovenski izraz
cool-1.gif

OK, samo še nobene nisem vsrečal, ki bi na ulici klicala k fuku.

Veliko pa sem srečal pofukljivih.

No, saj ni važno, moški vemo za kaj gre, ženske pa tudi. Samo ne smejo takoj prijeti, da jih ne bi imeli za ...
rolleyes-1.gif

LP

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Saj point imaš, samo izraz pofukljiva pomeni, da izgleda tako dobro/všečno, da bi jo, dočim jebozovna pomeni, da s svojim izgledom, pogledom, obnašanjem kar kliče po tem, da bi jo (kot naprimer rečemo, da ji "jebeštrga iz oči gleda" ali južnaki rečejo "viri joj [censored] iz očiju", skratka, kliče po tem, da bi jo en pofu..khm, potrebna kurca, no).
Upam, da sem bil sedaj bolj jasen, v kakšnem smislu je predlog bil.

forgot

v penziji
23. jul 2007
293
0
16
No pa si me poučil. Hvala !

Se bom kar k moji stisnil, je prav pofukljiva.

Samo me pa to zanima - kaj ste sami jugoviči tu gor, ali kako to, da obvladate te južne izraze tako dobro ?

LP

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Ni za kaj, rade volje!
cool-1.gif

K svoji se pa kar stisni, ni lepšega, kot imeti nekaj pofukljivega ob sebi brez glavobola.
zmaga.gif

Jaz sem ljubljančan, ampak en od 500 preostalih, in se počasi asimiliramo
crazy1.gif
saj nimaš kaj drugega... ta bitka za Ljubljano je že izgubljena.
Maribor, naprimer, jo je izgubil že pred leti...
cry12bpy.gif