Decathlon prihaja v LJ

sssss

Pripravnik
5. maj 2010
211
9
18
Traparije. Cene niso enake po vseh državah.

Na hrvaški online strani ni niti približno celotna ponudba. V bistvu je stran popolnoma neuporabna v stilu www.hervis.si. Močno dvomim, da bo slovenska različica kaj boljša

Nazadnje urejeno:

mdragan

Pripravnik
30. okt 2014
993
6
18
Ne glede na vse....dolecene stvari price-performance njihovih blagovnih znamk so super.
Sem nabavil pri njih od smucarije,kolesarstva,do prostega casa kar nekaj njihovih artiklov in z vsemi sem zadovoljen.
Ce pa iscemo top shit stvari na profi ravni pa se obrnes drugam seveda.
Zena je vzela januarja smuci wed'ze na popustih....70% off 119€
Po designu in karakteristikami isto kot npr Tecnopro v Intersportu ampak za enih 40€ ceneje.
Za rekreativnega dopoldanskega smucarja dovolj.
Pancerji Head 80% off...dalec najcenejsi pancer tisti trenutek te kategorije....cene vsaj v Italiji imajo korektne!
Pol lahko (vsaj v Ita) kolko tolko probas stvari...4 letni sin se je vozil po trgovini 15 min na biciklu...kar npr v Hervisu ni sans....
Bo pozivelo ponudbo vsekakor

sssss

Pripravnik
5. maj 2010
211
9
18
http://www.btc-city.com/clanek/60995/sportni-gigant-decathlon-16-aprila-odpira-vrata-v-ljubljani

V soboto 16.4. bo otvoritev. Sportsdirect je že sprožil akcijo -20% na vse artikle v BTC trgovini do 20.4. Konkurenca dela svoje....
smile-1.gif

sssss

Pripravnik
5. maj 2010
211
9
18
Folk očitno pali na kao znižanja, saj bo hervis danes ponovno odprl outlet v tisti beznici od ex baumaxa v kleti.
smile-1.gif

mr_

Guru
20. sep 2007
9.360
2.739
113
Sumljivo veliko pritozb nad kvaliteto Salomon copat v Hervisu, baje. Osebno videl kolegove 3d pro gtx, na katerih je razpadel podplat, na obeh cevljih.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.735
6.737
113
pri taščici
Glede na to da se zna zgoditi da dobis nenaroceno za nekaj mio koke, ni hudic da ne bi mogel dobiti tudi ponarejenih čevljev. Narejeni so "eksluzivno" za xyz trgovino in v nobeni drugi trgovini ne boste dobili takih originalov.

Keki

Pripravnik
26. okt 2007
869
9
18
Kamnik
To se ne dogaja samo kupljenim v Hervisu...moje kupljene v nemčiji prav tako razpadajo....po samo pol leta uporabe.... :-/

mr_

Guru
20. sep 2007
9.360
2.739
113
ksz
Uporabljam Kalenji zimske hlace za tek, znizane na 14 eur, super.
3/4 Kalenji hlace, znizane na 12 eur, kupil glede na OK izkusnjo z zgornjimi, slab material, ne dihajo v redu, zadostno.
Kalenji tekaska dolga majica, znizana na 10 eur, bolj nezadovoljen, kot zadovoljen. zadostno.
Hotel kupit sportne gate, ko sem jih videl in potipal, samo prste stran.
smile-1.gif

Kupil dve zracnici v paketu za cca. 5 eur. Obe sta spustili pri ventilu. V drugo sredi Trente, grrrr.
Flis majici za 4 in 5 eur. Za delat okoli hise super, pa tudi za v ruksack ce kje zazebe.
Dolge gorniske hlace me niso pritegnile, kratke sem vzel in kasneje ugotovil da kroj ni ravno OK.
Puhovka Quechua za 40 eur. Uporabljam 2. sezono. Zelo zadovoljen.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik Jason pravi:
Citat:
Uporabnik Jordan pravi:
Še en poleg hervisa in sportdirect-a ki bo prodajal ponaredke..??

Ponaredke? Resno? Povej kaj vec.

s salomonom iz intersporta imam tudi jst katastrofalne izkušnje
uf-1.gif

imam pa dobre izkušnje s karimor.
za tak denar kot to zdrži, bi mogle vse ostale znamke za 100+€ bit VEČNE!

sssss

Pripravnik
5. maj 2010
211
9
18
Online stran je online. Online trgovina je pričakovano oskubljena do konca. Mogoče je noter 10% svari, ki so recimo v angleški online trgovini. Upam, da bodo ponudbo s časom dopolnili, ampak dvomim.

http://www.decathlon.si/