debele ženske in seks

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
sam slikce bi gledu, a neb raj v živo
evil.gif

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.022
10.768
113
kod Džej-Zija
Jasno, da sem debel. In ker sem debel, je treba še precej bejbo razkurit, da se njej da. To je pa že čisto preveč dela.
redface-1.gif
Raje kar samo gledam. Vročine zunaj pa itak zadnje čase ni.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
ja pol pa živ za VL pa je stvar rešena
evil.gif

čeprov ti povem, da bi blo bolš v RL
grims-1.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
KSZ

Verjetno imajo "mocnejse" zenske res manj priloznostnega sexa, mislim pa da imajo kasneje vec ljubezni v resni zvezi. Ker bo nekdo z njo zaradi nje same, in ne zaradi njene postave.

Jaz osebno imam raje zenske z recimo 10kg nad idealno tezo. RAd imam da nekaj primem pa tko, ne pa samo kosti pa ene trde misice - FUJ

LP

ne razumem te logike. ženska ima zate idealno postavo, ti bi pa hotu da se za 10kg zredi? wtf? očitno ne veš kaj sploh pomeni ta beseda
crazy1.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Hahah, ja no men osebno je tale ženska recimo normalna ravno zato, ker se mi zdi da je takih na cestah, po ulicah največ. Dandanes vidiš itak skoraj samo še extreme -al je nekdo extremno debel, al pa extremno suh. Takih, nekaj vmes oziroma ravno pravih (za nekatere pa že premočnih, pač yebiga vsak ima svoj okus ane?) je pa zelo malo.
Konec koncev je za lepo postavo treba tud nekaj narest, in komu se pa danes še da it iz službe ob 16h direkt na fitness in ob vsem stresu ki ga doživljamo dan za dnem, še vsak dan zdravo jesti?
Ma js osebno raje umrem takoj, kot da bi mogla se it tkole... Raje živim kot da je vsak dan zadnji, da mi ne bo kdaj slučajno žal ker nečesa nisem naredila - poskusila in podobno... In k temu sigurno ne spada vsakodnevni fitness in beljakovinska prehrana. Nimam pa nič proti takim, ki se to grejo -svaka jim čast, da jim uspeva. Zase vem, da mi ne bi, ker sem preveč uživaški tip človeka in obožujem hrano, rada kuham in packam, pečem sladice in ostale zadeve... Treba je najdet pač nekaj, v čemer uživaš, tudi pri športu -da ne greš z muko na kolo ali na tek, ampak da pač uživaš v tem.

Debele ženske pač uživajo v hrani (vzemimo "zdrave" debele ženske, ki niso debele zaradi bolezni), verjamem pa, da se za tisto zunanjo samozavestjo skriva kanček sramežljivosti, dokler se ne sprejme taka kot je. In potem jo imate - zadovoljno, srečno, od dobre volje prekipevajočo energično žensko. In ponavadi gre takrat kakšen kg dol, pa tega še opazi ne.
Potem se pa čudimo (med drugim tudi jaz) kako da vidimo po cestah vse več LEPIH tipov in debelih punc. Hja, ... Ni kej, neki je v debeluškah. Dostikrat jih vidim, kako se srečno držijo za roke s svojim fantom in kako fant ponosno hodi ob njej...
Bi se mogla zredit za ene deset kil, da vidim če res to pali pri tipih?
grin1.gif
Hihi...

da si mal sposodm tvoj post. glede na to kok se folk vedno bolj redi, je (po pripovedovanju frendic) čudno, nezaželjeno za žensko da se ji vidijo trebušne mišice
bonk.gif
ne govorim o preklah, ampak o sexy športni postavi. ja, folk se raj spravi na tiste z dobro postavo, kot pa da kej naredi zase.

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
citiraj moje šimfanje
priden.gif

še to za vse zagovornike debelih žensk. od kdaj obstajajo samo zavaljene in anoreksične ženske? če tip ne mara debelih, ga obsodite da rad fuka obešalnik
bonk.gif

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
KSZ

Verjetno imajo "mocnejse" zenske res manj priloznostnega sexa, mislim pa da imajo kasneje vec ljubezni v resni zvezi. Ker bo nekdo z njo zaradi nje same, in ne zaradi njene postave.

Jaz osebno imam raje zenske z recimo 10kg nad idealno tezo. RAd imam da nekaj primem pa tko, ne pa samo kosti pa ene trde misice - FUJ

LP

ne razumem te logike. ženska ima zate idealno postavo, ti bi pa hotu da se za 10kg zredi? wtf? očitno ne veš kaj sploh pomeni ta beseda
crazy1.gif

Vsi preveč dajete pomen tem kilogramom. To sploh nima veze, naj bo nad "idealno" telesno težo ali pa pod njo, vseeno je, meni osebno je bolj pomembno da ni čisto mlahava.
Iz tega naslova mi gredo najbolj na spolni organ tiste "lepotice" ki se hirajo in hujšajo ter so potem " "lepe" ", skupaj pa jo držijo samo preozke kavbojke. Ko pa vržeš kavbojke dol, pa vidiš da tam ni nobene kompaktnosti in jo primeš recimo na nadlaket/podlaket/kjerkoli-drugje pa že čutiš kostni mozeg.

Skratka, preveč se daje prevelik pomen tem kilogramom in izgledu suhosti, premalo pa izgledu treniranemu telesu. Pa z izrazom "trenirano telo" ne mislim na ženske z nevemkakšnim mišičnim tonusom, ampak na to, da oseba izgleda tako, da se ne bojiš da bo razpadla če jo boš prijel za kateri-koli del telesa.
Take so ponavadi tiste ki so skoraj anoreksične, veliko poznam takih ki so vegeterianke in so ponavadi totalno brez mišic, ali pa enostavno podhranjene - ampak še vedno so za večino ljudi to leeeeepe.
bonk.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
očitno ti tut ne razumeš te besede. če me ženska zate IDEALNO postavo, potem to pomeni da je točno taka kot si želiš. in ker [censored] bi šu kvart popolnost z dodatnimi 10imi kilogrami?
bonk.gif
zakaj tak idiotizem?

se pa strinjam da če je ženska trenirana, potem kilogrami sploh niso pomembni. poznam eno punco ki ima nekje 75kg na 180cm in ima suuuuuuuuuuuuper postavo. dost velike joške, za pojest dobra rit, lep raven trebuh, uffffffff
redface-1.gif

in dejte že enkrat dojet da ne obstajajo samo pujse in samo okostnjaki, so tut vmesne postave.

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Korl, ti rabš dopust. Chill dude! Noben ti nič noče, tut jst ne s svojim zadnjim postom ne, sploh sm se pa navezoval nate ker sm hotel samo izpeljati debato.

Drugače pa ja, trenirano telo je kul, samo je ob poplavi brezmišičnih "missic" fajn že videti tudi navadno žensko telo na katerem se vidi da se ženska športa vsaj malo, pa naj bo to hoja v hribe, tek, kolesarjenje ali karkoli že. Glavno da miga in da ji tekanje po BTCju z vrečkami novih cunj ni šport in hkrati misli kako je lepa s svojo shirano postavo.