Danes se odpre AC Pesnica - Lenart

Imperiul

Zelenc'
30. maj 2008
26
0
1
Ma saj, ko je treba prevzeti odgovornost takrat se vsi skrijejo.
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Citat:
Uporabnik bisnen pravi:
Dokler ne odprejo celotne trase do MS se bom rajši vozil preko Ptuja, Juršinec in Križevcev.

tudi jaz se oklepam zadni cajt te relacije, čeprav sem mogo it sprobat nov del AC...je blo prav fajn..si hitro v mb iz lenarta, ampak sem se peljal ravno na dan otvoritve me zanima, kak bo to zaj zgledalo tam na semaforih ko se bo ves promet preusmeril gor..zastojidatekap.press

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik sonick pravi:
Citat:
Uporabnik bisnen pravi:
Dokler ne odprejo celotne trase do MS se bom rajši vozil preko Ptuja, Juršinec in Križevcev.

tudi jaz se oklepam zadni cajt te relacije, čeprav sem mogo it sprobat nov del AC...je blo prav fajn..si hitro v mb iz lenarta, ampak sem se peljal ravno na dan otvoritve me zanima, kak bo to zaj zgledalo tam na semaforih ko se bo ves promet preusmeril gor..zastojidatekap.press

Na koncu obvezna gužva, razen ob časih, ko imajo "šleperi" prepoved. (oni konec pri Lenartu)

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
To leto sem se spet par krat vozil po tej cesti mb-moravci in lahko rečem samo vsaka čast ljudem na tem koncu! Ne samo da se vozi kot da ne rečem
bonk.gif
ko ti šleparji vozijo skozi naselja mesta šol vrtcev pa to ne moreš verjet kako kožo debelo so dobili ljudje na tem koncu še veliko premalo se bunijo! Upam da jih bodo počasi res razbremenili!