danes na cesti

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
na poti na šiht sem slišal celo dva dobra komada.

drgač sem pa danes bolj gledal kot poslušal.

opazil sem sledeče:
- cesta je bolj prazna kot običajno (smo med prazniki, folk je doma, če so na počitnicah, potem ni recesije);
- velika večina voznikov so ubistvu voznice;
- večina voznic je bila blond;
- z izjemo enega vozila so bili vsi solo driverji;
- izmed vseh voznic, sta bili samo dve dobri na uč (rit in noge se ne vidi, da bi alhko ocenjeval, čeprav sedim visoko);
- nbena ni bila v miniki;
- ena je bila čist brez airbagov

kako je stanje na vaši relaciji?

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Ah, qrc, sem mislil da si spet koga asfaltiral.
evil.gif

Na cesti sem preklel eno babo, ki je morala imeti prazen rondo, da je zapeljala not.
bonk.gif

Mi je pa jutro polepšal pogled na vzgojiteljico v vrtcu.
roza.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
aja..sem pozabu.. k sem šel skozi golovec, 84 na sat me je en prehitel po desni, naslednjega sem v zadnjem trenutku zaprl. se je potem držal 100m zadaj,

pred fabrko sta bili pa dve plavuši na čiku. kaj bi kadili, da bi me kr zvijal.

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Citat:
Uporabnik softi pravi:
- izmed vseh voznic, sta bili samo dve dobri na uč (rit in noge se ne vidi, da bi alhko ocenjeval, čeprav sedim visoko);
Prirejena verzija reka: Nije dupe dalo, što je lice obeæalo
grin1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
JAAAA, res je več blondin! Čist noro naklučje.

Mel pa sem še danes filing, da se vsem nekam mudi, v smislu "to še naredim pa grem na dopust"

Grem eno stvar gledat v trgovino, kjer ni blo nobenega kupca, pa naenkrat 2 prodajalca okol mene,
dobil kavico z avtomata in kataloge
smile-1.gif

Skoda da grem na dopst, bi mi tak stil lajfa v MB čist odgovarjal.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
vi gor ste itak bolj na izi..kofetki, ovo in ono.. ko dol na jugu. storilnost v riti, produktivnos v rdečih cifra..pa za vse je lj kriva.

sam ne bomo v tej temi o tem.

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.265
153
63
Celje
Baba v grafitnem Peđoju 307SW se je med vožnjo bolj ukvarjala z otročičkom na sovoznikovem sedežu kot z volanom. Zaradi kokoši 2x čakal na rdeči...
crazy1.gif

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Na moji relaciji je tale tedn pravi balzam za vožnjo, vse lepo tekoče, ni gužve....se pa vsakič najde par frajerjev, ki bi najrajši leteli po cesti...sralci...aja, pa ne vidm jih, če so kej za "kej", ker so prehitri...
smirk-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik pikapoka pravi:
Na moji relaciji je tale tedn pravi balzam za vožnjo, vse lepo tekoče, ni gužve....se pa vsakič najde par frajerjev, ki bi najrajši leteli po cesti...sralci...aja, pa ne vidm jih, če so kej za "kej", ker so prehitri...
smirk-1.gif

Itak smo mi dinamiki v črnih nemških avtih pravi kerlci z orng palcami.

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Dinamiko se lahk ohranja tut, če se voziš okrog omejitev...sam kerlcom se tega itak nikol nau dal dopovedat, ker greh bi biu, če mmaš na števcu 300 gor ti pa ne moreš it več kot 120
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Dinamiko se lahk ohranja tut, če se voziš okrog omejitev...sam kerlcom se tega itak nikol nau dal dopovedat, ker greh bi biu, če mmaš na števcu 300 gor ti pa ne moreš it več kot 120
grin1.gif

To je tako, kot da bi šel v gostilno, si naročil pivo, ga spil samo polovico in odšel domov. Načeloma je možno, ampak v praksi se tega ne dela.

Fiat007

Fizikalc
1. apr 2009
1.065
0
36
43
Gorenjska in okolica (Bled)
Na moji relaciji Tržič - Kranj - Ljubljana - Domžale so se že začeli pojavljati razni turisti s prikolicami, ki seveda vozijo s tempomati in skačejo na prehitevalni pas. Glede na stoječo vodo na cesti pa se bolj ubadam z akvaplaningom kot da bi gledal v sosednje avte.

Je pa res, da na Celovški pa se včasih zraven mene kar kaka fejst dečva postavi
cheer.gif

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Citat:
grin1.gif

To je tako, kot da bi šel v gostilno, si naročil pivo, ga spil samo polovico in odšel domov. Načeloma je možno, ampak v praksi se tega ne dela.

Sam od enga polnega kozarca pira ti ne boš neposredno nikogar ogrozil, z avtom 300 km/h na cesti, kjer je omejitev 70 al pa 90 al pa 120 pa sebe in še vse ostale na isti poti. Tko, da tale teza [pri meni] niti pod razno ne zdrži.
nahrung002.gif

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.613
2.422
113
Pomurje
Nekaj dni nazaj se peljem mimo dveh mulotov(cca14let) in mi en lapo pokaže "fuckoff" prst. Pogledam v špegl, prazno za mano, sranje, bom moral storito to, kar sem razmišljal.

Pune bremza, vzratna, vse 4 žmigavce, vun iz avta in nad malega fakiča. Seveda se malo večji postavi v bran, pa ga, malo preveč kot sem mislil, sunem in je kar padel, podobno kot joško joras, ko se je kotalil pred hrvati.
Še zgrabim "malega" ga mislim okrog uh, pa si nasrečo premislim in ga le nabrcam v rit.
Seveda to ni potekalo v tišini, ampak sem imel pravi monolog.

edit: čez par minut vožnje spoznam, da sem v bistvu jaz neodrasel in napadalen in bi si lahko prislužil lepo plačevanje odškodnine, če bi se komu kaj zgodilo. O mladi,starših, šolstvu pa ni vredno govorit

Segrelo me je edino to, ker sem se cel dan vozil po avstriji s kolesom in so me vsi lepo pozdravljali, tudi muloti podobne starosti, tu pa dobiš fakiča za brez veze.

Lp