Današnji mobisux oglas v Žurnalu24

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

mhmm

GIFtedALTER 08
22. jul 2007
2.370
0
36
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:

Sicer pa se strinjam s tem, da je sux OUT, sicer se trudijo z reklamami,ampak je zadeva propadla,
Indeed. Brcajo mrtvega konja.
smirk-1.gif

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.137
11.006
113
kod Džej-Zija
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Eno vprašanje: zakaj si tu več časa kot tam? Morda zato, ker tam ni česa moderirati?

Tam lahko dejansko kaj resnega in odraslega preberem (izjema 1 spamer), tu pa ni prostora za te reči. Preveč pacijenov na kupu.

Alterja niti ne berem več toliko, preberem sem pa ke kakšno temo, če je ravno zanimiva, sicer pa povsod izdrkavanja.
rolleyes-1.gif

Seveda. Alter je moje vse.
hysterical-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Daj nej nekdo prosim registrira Grisbi na mobisuxu, tako da bo tudi g. TV odšel tja in bo tukaj malo manj spammerjev
grin1.gif

Grisbi si ti neuspešno kuril, preden sem jo jaz zapel. Si moral bit kar razočaran, glede na to, da si poleg tega bil takrat prepričan, da te je tvoja takratna bejba varala z menoj.
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Dobra reklama za mobisux ja
hysterical-1.gif

EDIT: Bil sem tako razočaran, se danes težko spim, včasih močim posteljo , trzam z levim učom, ob slabem vremenu tudi z desnim, o zakaj o zakaj .

crazy1.gif

Nazadnje urejeno:

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
hysterical-1.gif

Res je. Potem, ko si zvedel, da sem zapel Grisbi, pa si ji šel govorit, da sem ne vem kak jebach, da jo bom ziher varal, da mi ziher ne bo edina...., kasneje pa si ji še pisal, da so dopisujem ne vem s kom prek PM-jev.

Kok lame, o fak.
hysterical-1.gif

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Citat:
Uporabnik mhmm pravi:
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:

Sicer pa se strinjam s tem, da je sux OUT, sicer se trudijo z reklamami,ampak je zadeva propadla,
Indeed. Brcajo mrtvega konja.
smirk-1.gif

Vsak hoče svoje kurit, čeprov prepričevali bodo da zadeva lavfa,ampak je pa res mrtva kot konj
hysterical-1.gif

Pa se katastrofalen kolektiv imajo očitno
bonk.gif

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
hysterical-1.gif

Res je. Potem, ko si zvedel, da sem zapel Grisbi, pa si ji šel govorit, da sem ne vem kak jebach, da jo bom ziher varal, da mi ziher ne bo edina...., kasneje pa si ji še pisal, da so dopisujem ne vem s kom prek PM-jev.

Kok lame, o fak.
hysterical-1.gif

Samo res, o fak
hysterical-1.gif

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
KSZ:

Zdej je pa žena jezna
hysterical-1.gif

Ohhh ja, kukr sm bil zjutri zjeban od včeraj, sem se zdele vsaj malce zbudil pa nasmejal
hysterical-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.