Indeed. Brcajo mrtvega konja.Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Sicer pa se strinjam s tem, da je sux OUT, sicer se trudijo z reklamami,ampak je zadeva propadla,
Uporabnik lost1 pravi:
Sicer pa se strinjam s tem, da je sux OUT, sicer se trudijo z reklamami,ampak je zadeva propadla,
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Eno vprašanje: zakaj si tu več časa kot tam? Morda zato, ker tam ni česa moderirati?
Tam lahko dejansko kaj resnega in odraslega preberem (izjema 1 spamer), tu pa ni prostora za te reči. Preveč pacijenov na kupu.
Alterja niti ne berem več toliko, preberem sem pa ke kakšno temo, če je ravno zanimiva, sicer pa povsod izdrkavanja.
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Daj nej nekdo prosim registrira Grisbi na mobisuxu, tako da bo tudi g. TV odšel tja in bo tukaj malo manj spammerjev
Citat:
Uporabnik mhmm pravi:
Uporabnik lost1 pravi:
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Dobra reklama za mobisux ja
Citat:
Uporabnik mhmm pravi:
Uporabnik lost1 pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Dobra reklama za mobisux ja
Res je. Potem, ko si zvedel, da sem zapel Grisbi, pa si ji šel govorit, da sem ne vem kak jebach, da jo bom ziher varal, da mi ziher ne bo edina...., kasneje pa si ji še pisal, da so dopisujem ne vem s kom prek PM-jev.
Kok lame, o fak.
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Ohhh ja, kukr sm bil zjutri zjeban od včeraj, sem se zdele vsaj malce zbudil pa nasmejal
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
ksz...
Nova telenovela?
Čakte, sam po enga smajlija skočm..
Edit: najdu..