Citat:
Uporabnik pumaxx pravi:
Ja saj je vredu da se grožnje brišejo. Vendar se je izbrisal moj zapis kjer sem zapisal da so okupatorji pobijali tuj narod (tudi nas Slovence), Tito pa je pobijal svoj narod, ki mu ni bil po ogodu, oziroma je ogrožal njegovo vladavino.
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Seveda so....Drzava je sproti odstreljeval tisoce in tisoce nasprotnikov rezima. Presenetljivo veliko jih je prezivel 50 let tortur.![]()
Vidiš, še tebi ni jasno od kod se jemljete, če je pa dal vse pobit. Iz Argentine jih je prišlo samo ene par.
No, povej še, zakaj se papež skriva za bulletproof steklom, če je sedaj tako O.K.? Zakaj ga je strah it v nebesa?
Citat:
Uporabnik pumaxx pravi:
Ja saj je vredu da se grožnje brišejo. Vendar se je izbrisal moj zapis kjer sem zapisal da so okupatorji pobijali tuj narod (tudi nas Slovence), Tito pa je pobijal svoj narod, ki mu ni bil po ogodu, oziroma je ogrožal njegovo vladavino.
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik pumaxx pravi:
In kdo v povojni YU je sploh je sploh zelel ogroziti njegovo vladovino? Razen izgubljenih padalcev iz tujine? Tudi ce bi Tito danes kandidiral bi v vseh ex-YU republikah zmagal bp. V prvem krogu btw.
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik pumaxx pravi:
In kdo v povojni YU je sploh je sploh zelel ogroziti njegovo vladovino? Razen izgubljenih padalcev iz tujine? Tudi ce bi Tito danes kandidiral bi v vseh ex-YU republikah zmagal bp. V prvem krogu btw.
z več kot 75% glasov.