Dan mladosti...

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

pumaxx

Pripravnik
6. sep 2007
235
11
18
Z`dežele
Mene sicer vera ne moti me pa tudi ne privlači, vidim pa da tukaj jokajo Titovi pionirčki.
evil.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
katera resnica? ti kot oldtimer bi nam pionirčkom lahko povedal kaj o tej resnici.

nas pionirčke je stari s sistemom učil in naučil, da ata z mami naredi otroka.
verjamem, da nas boš ti naučil, da so otroci od svetga duha spočeti

nas pioniurčke so učili, da imamo izdajalce, kočevski rog, goli otok
kaj nas boš ti naučil?

dej nam tvojo resnico, razsvetli nas...

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Jokate kvečjemu ti in tebi podobni, ki ne veste povedat, zakaj in kako vam je zdaj bolje.

Ali pa dejansko ne morete primerjat, ker vas takrat še ni bilo, ste pa slučajno naleteli na guglu na Goli otok.

Glede na strah in trepet, ki ga čutite ob njegovi omembi, bi človek pričakoval, da je bilo tam najmanj 500 000 Slovencev (vključno s kritiki na Alterju).

pumaxx

Pripravnik
6. sep 2007
235
11
18
Z`dežele
Ja saj je vredu da se grožnje brišejo. Vendar se je izbrisal moj zapis kjer sem zapisal da so okupatorji pobijali tuj narod (tudi nas Slovence), Tito pa je pobijal svoj narod, ki mu ni bil po ogodu, oziroma je ogrožal njegovo vladavino.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik pumaxx pravi:
Ja saj je vredu da se grožnje brišejo. Vendar se je izbrisal moj zapis kjer sem zapisal da so okupatorji pobijali tuj narod (tudi nas Slovence), Tito pa je pobijal svoj narod, ki mu ni bil po ogodu, oziroma je ogrožal njegovo vladavino.

svoj narod je kdo?

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
In kakšna bi v bistvu bila druga opcija?

"Demokracija" pod srbskim kraljem, ki je stisnil pičko, ko je švaba zaropotal?

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:

Seveda so....
priden.gif
Drzava je sproti odstreljeval tisoce in tisoce nasprotnikov rezima. Presenetljivo veliko jih je prezivel 50 let tortur.

Vidiš, še tebi ni jasno od kod se jemljete, če je pa dal vse pobit. Iz Argentine jih je prišlo samo ene par.

No, povej še, zakaj se papež skriva za bulletproof steklom, če je sedaj tako O.K.? Zakaj ga je strah it v nebesa?

Predvidevam da odgovor ni bil namenjen meni.... Slo je za sarkazem.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik pumaxx pravi:

In kdo v povojni YU je sploh je sploh zelel ogroziti njegovo vladovino? Razen izgubljenih padalcev iz tujine? Tudi ce bi Tito danes kandidiral bi v vseh ex-YU republikah zmagal bp. V prvem krogu btw.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik pumaxx pravi:

In kdo v povojni YU je sploh je sploh zelel ogroziti njegovo vladovino? Razen izgubljenih padalcev iz tujine? Tudi ce bi Tito danes kandidiral bi v vseh ex-YU republikah zmagal bp. V prvem krogu btw.

z več kot 75% glasov.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik pumaxx pravi:

z več kot 75% glasov.

Ðizs.

Zdaj si si nakopal vso protititoistično artilerijo na glavo.
hysterical-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.