Poglej če misliš, da si pač najpametnejši pač prav. Ne rabim nobenega, da me bo zmerjal da nekaj glupega delam.
Če bi ti bil toliko pameten potem bi vedel, da so zastonjkarski email ponudniki najlažji način za razpošiljanje SPAM emailov. Baracuda je največji in po mojem mišljenju tudi najboljši spam firewall. Da se znajde IP od ISPja na listi ni tako enostavno kot ti razlagaš, da se kar en američan spomne pa nardi od do spisek kdo ne sme pošiljat. Tudi sam sem se enkrat znašel na njihov spisku in tudi vem zakaj, ko sem zadevo uredil so me brez težav odstranili iz spiska,če pa je tvojemu ponudniku emailov vseeno če se znajde na tem spisku, potem je za moje pojme to pač en levi ponudnik in je vseeno če ga ni.
Meni osebno je ta barracuda rešila prenekatero preglavico in imam, od kar uporabljam, 95% manj spam pošte čez server.
Na žalost se naredi, da si ti prvi ki mi ne more poslati mejla iz nekega normalnega naslova.Imam tudi amisov email ampak sem verjetno že porabil kvoto ponovnega pošiljanja (trikrat ne boš pošiljal) bom pač rekel hvala za sodelovanje.