Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Morda pa je kljub temu razlika (nisem prepričan)
Videti je, da ima original možnost zaklenitve proženja , torej varianto za 'bulb' uporabo, tisti druga pa tega nima.
Kar pa ni velik problem, 'bulb' se lahko usposobi tudi brez zaklopa, le elastiko je treba pravilno uporabit
Tako je, kakor si razumel. Vendar še enkrat - samo ugibam.
Doma imam dvoje takšnih žičnih prožil, za Minolta/Sony aparate in za Canon in oba imata zaklep.
Ta 'bulb' opcija je tako ali tako, kakor pravilno ugotavljaš bolj poredko na sporedu, razen, če se ukvarjaš z astro-fotografijo.
Mislim, da imata oba možnost zaklepa gumba. Sem imel predhodnika tega sprožilca iz foto-klika (imel je zaklep tipke) pa mi je neprestano zgubljal kontakt pri konektorju...enkrat sem ga tako besno not porinil, da mi je vse ostalo v roki (v dveh kosih)
To mene tudi zanima... Bi ga anročil preko Ebay-a, pa še ne uporabljam PayPal-a. Mimogrede, a je kdo ali kaj, ki je posrednik za nakazila na PayPal račun. Npr. Jaz njemu nakažem 100€, on prenakaže na moj PayPal npr. 95 €, ostalo je provizija?
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.