Dragi Rajko...
Glej, ce si nesposoben razumevanja brane besede, in te ze rahlo daje locevanje med imeni, potem ne krivi naju, prav?
No, pa zacniva od zacetka...
ko ti žališ je vse OK (preberi svoje poste) če pa žalijo drugi pa so neciviliziranci, bedaki in ne vem kaj še vse pišeš.
Res je. Zalim tiste, ki si to zasluzijo, ne pa ljudstvo na povprek. Sorry.
A tvoja mržnja do Bajuka (ki je v življenju nekaj naredil - ti pa izkoriščaš sistem in se šlepaš na naše stroške) in Belčkov (saj bi te povprašal kje si pobral ta izraz pa se bojim da je čtivo zaklenjeno v partijski sobi)
Oh, I don't hate him - samo neuporabna naplavina se mi zdi, tako kot Martin Strel, njegova politika me sili na bruhanje, in prepriočan sem, da bi bilo a vse bolje. če bi El Baiucco ostal v Argentini in srebal Mate v pokoju.
kaj drugačna kot mržnja Dolencev proti Ciganom (je drugačna: Bajuk in Domobranci še prej pa vaške straže tebi niso naredili nič slabega Cigani pa so lokalnemu prebivalstvu naredili marsikaj)
Again, ne sovraim nikogar, tudi Dajenckov ne - le zdi se mi, da so popolnoma nesposoobni empatije. In, prav imas, tudi domobrancki mi nikoli niso nic naredili - ampak roko na srce, tudi SS mi ni, pa mi je vseeno jasno kam pes taco moli, ane?
Marsikdo ti je že svetoval, da se vrni v Slovenijo in pošteno služi sredstva za življenje poleg tega pa v širnjem svetu ne boš širil neresnic in sramote o Sloveniji.
Se sestinstiridesetic. Evrokrat ni enako Evrofil. Jaz NE delam za EU institucije, ampak si svoj burek sluzim na komercialnem trziscu.
Ker sem zaradi službe veliko po Evropi in tudi izven nje me najbolj žalostiji taki izrodki ki izhajajo iz Slovenije in plujejo po lastnemu narodu
Po narodu? Mah, niti ne, Ok, ja, povprecen slovencelj res ne spada izven meja svoje fare in občine, ampak jih je pa veliko, ki so spodobni, uspešni ljudje - na tiste sem ponosen, na krajane Ambrusa in Doljenje Vasi pač ne.
Samo kot zanimivost - ker se ti ti zdi merodajno, in se, pravzaprav, meni tudi - lani sem imel 163,139 milj. Za letos, ko imam pa novo regijo imam pa tako lepo rumeno knjizico od WHOja postempljano z skoraj vsemi cepivi, ker me drugace v pol drzav ne bodo spustili. Dajmo ne primerjat, kdo je več naokoli in sveta videl?
in verjemi mi da se večina ljudi ki ti dajejo "podporo" za tvojim hrbtom križa in govori: če bi bil jaz slovenec bi ga že davnaj načevljal in poklical v Domovino da ne bi-o delal p.....je še naprej.
Oh, kaj si ljudje mislijo o meni me ze dolgo ne zanima več... In vsako kritiko sprejmem, ampak... samo od tistih, ki so boljši od mene. Bolj pametni, bolj "študirani", bolj "razgledani", bolj bogati, bolj lepi - bolj karkoli, samo da imajo razlog, da mi solijo pamet. Feedback is a gift!
Skratka, ne odžiram "vašega" denarja, nimam nikakršnih političnih vez, in jebe se mi za mnenje
Samo povem, da je nekulturno, nepietetno in nečloveško protestirati proti pogrebu, ne glede na to koga je treba zagrebsti.