To je pa že tako poceni, da je sploh kupiti ne bomo mogli, ker jih bodo vse takoj razgrabili
Jaz mislim, da bi več ljudi kupilo recimo i3, če bi bla cena 3739€, pa garancija brez pogojev ene 10 let...Meni sicer ni tako napačen, edino cena je predaga. Če bi bila recimo Zoe 5k, najem pa 100€ na mesec za 7 let, sem siguren, da bi več ljudi navalilo.
In zakaj ne? Nekatari rabimo samo mestni avto. Za relacije EV še niso naredili za moje pojme.Jaz mislim, da bi več ljudi kupilo recimo i3, če bi bla cena 3739€, pa garancija brez pogojev ene 10 let...
In zakaj ne? Nekatari rabimo samo mestni avto. Za relacije EV še niso naredili za moje pojme.
Žena je nad to Dacio navdušena pa ji jo nisem jaz prvi pokazalAha, sedaj mi je jasno, drugi avto za ženo torej No potem se pa zbudiš ko bo žena slišala te plane
Uff, za 10 čukov all in bo tole game changer.Po naši oceni bo spring stal okoli 16 tisočakov, torej slaba dva tisočaka manj kot električni twingo. Ob trenutnih subvencijah Eko sklada to pomeni ceno deset tisoč evrov.
Kako je Dacia pocenila električni avto
Dacia se je tokrat lotila klestenja stroškov pri električnem avtomobilu. Kakšen je recept za najcenejšega električarja?avto.finance.si