Da veste za kakšne postopke gre naš denar....

Fiat007

Fizikalc
1. apr 2009
1.065
0
36
43
Gorenjska in okolica (Bled)
KLIK

Ne morem verjeti
hysterical-1.gif

A res nimajo bolj pametnega dela
confused-1.gif

majaron

Majstr
28. mar 2009
1.061
416
83
Upam da to leti na oba "novinarja".

Za tako gobcanje bi oba še dodatno oglobil.

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
fak, ker šus od babe gobčne.... ta še k fafa ne zna bit tih verjetno... No tokrat je (na)jebala brez fafinga
aplauz.gif

erikson

Guru
25. avg 2007
22.707
6.475
113
Ta policist ima pa jeklene živce. Taki bi morali delati kot varnostniki v diskotekah.

Me zanima, koga bo ta kura poklicala, ko bo kdaj potrebovala pomoč.

creep

Fizikalc
19. jul 2007
1.306
50
48
42
www.lampret.net
Čestitke policistu za profesionalen pristop in mirne živce! Dober je, da tako uradno postopa pred to "novinarko" in njenim kolegom "novinarjem".

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Pa kaj si ti ja nor. tota bi jih tak mogla fasat ob policista, da bi se odplazla domov. Krava majmunska.

zetko

Pripravnik
18. avg 2007
916
0
16
41
Citat:
Uporabnik GSMobil pravi:
Vsaka čast policistu. Oba oglobit, kolikor se da :]

Podpis. Prepotentna smrklja si je cist zasluzila kazen. Serif bi jo mogu se po rit z loparckom za kazen
grin1.gif

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.381
178
63
38
Budale! To pa sta novinarja ja.
"A vi kdaj spustite krmilo motorja?" Policist: "Ne!" Novinarka: "Kaj pa če kihnete?"
bonk.gif

Živčen ratujem, ko ju poslušam! Svaka čast policistu, da jih ni nalomu!
cool-1.gif

Nazadnje urejeno:

Floki

Guru
6. sep 2007
10.130
3.186
113
Vsaka čast policistu jaz bi ji že zdavnaj kako vzgojno primazal še prej pa tistemu [censored]ču ki je težil zraven

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
In zarad takih pol fašeš kako kazen za malenkost ti, ker je še totalno razkurjen od takih opic in pač se pripelješ mimo.

Pa kolikor vidim, policist na začetku že da rokavice gor pa hoče it, ona pa kr kokodaka, tko da prav prosi. In prav je naredu, še kao novinarju Sakiæu (vsako izpuščanje črke "r" je zgolj "naključno") bi lahko dal kaj za jezikanje in oviranje postopka...

Mater človek res postane živčen ko posluša ti dve afni, nej gresta jezikat kakemu BBR-ovcu
evil.gif

Chief_Wiggum

Fizikalc
24. jul 2007
1.064
3
38
Ta dva nista nekulturna novinarja, ampak sta nekulturna človeka. Kar pa se tiče portala vesti.si pa bi rekel tole: Kje vi v tem priepevku vidite novico? Mogoče edino če bi naslov spremenili v "Kakšni debili so naši novinarji". Sramotno obnašanje, in tisto ugovarjanje policistu ni bilo nič drugega kot otroško trmoglavljenje.

Nazadnje urejeno:

teutates

Pripravnik
14. feb 2008
232
0
16
lol ta 'novinarka' je bila na isti osnovni šoli kot jaz in že takrat zafnana do konca. Lepo se sramoti takole na internetu.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.600
1.128
113
Titograd
Policistu se niti ni dalo ukvarjat kaj veliko z to kuro, če bi se mu res dalo bi hitro pristali pri štetju rezervnih žarnic, merjenju profila na gumah in podobno
smile-1.gif
skratka, gled ena dolgv jezik sta jo zelo poceni odnesla. Kura razvajena, zdaj pa če je "novinarka" pa misli da se ji bo cel svet klanjal? Lol.

Lepo da se policist ni pustil sprovocirati, hud udarec za njen ego
smile-1.gif

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.809
561
113
42
povsod malo
Gospod Policist kam ti pošljem kos torte? (brez strupa ali kakcev in podobno, da bo jasno)
aplauz.gif

Jaz bi že pisal 10 kazni in ne samo to eno
jezen.gif
spravu bi se na vse kar mi dopušča zakon od štetja rezervnih žarnic naprej.
Pa mislim, da ni šel v enosmerno ulico ker je bil semafor in znak za prednostno cesto.
In ona misli, da je novinarka
rolleyes-1.gif
naj gre najprej v novinarsko šolo (dvomim, da jo ima) potem pa naj si še prebere novinarski kodeks.
Snemalec naj se pa nauči kamero držat z njo opleta sem ter tja kot kakšen pijanec.

testni_voznik

Pripravnik
21. jul 2007
880
0
16
Citat:
Uporabnik Fiat007 pravi:
KLIK

Ne morem verjeti
hysterical-1.gif

A res nimajo bolj pametnega dela
confused-1.gif

Če sem jaz dojel je ona njemu morala nekaj pokazat. Potem je šel za njo, da ji je povedal da se tako ne dela. Odnos do policista ste pa videli v nadaljevanju.
Kaj bi se zgodlilo, da bi se 2 policsta takole spravila nad delo novinarja. Naredili bi novico, ki bi segla do Bruslja.