Da vam takole ubije svojca, člana familije...

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
...da vam zaradi takih retardov umre žena/punca/hčer/sin. Budala pa z poškodovano nogo, ker sej vemo kdo umre in kdo jo odnese z lažjimi poškodbami ponavadi...
KLIK
Nočem niti pomislit....

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Ehh, tip bi seveda doživel čudno prometno nesrečo nekje, kjer ne bi bilo prič, niti dokazov, kdo jo je povzročil.

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.990
-375
113
ja ja... in vi sploh ne bi bili prvi osumljenci!

bi prišel detective Horatio, pa bi vi videli hudiča! Sploh, ko bi snel sončna očala...

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
jaz bi v času prometne nesreče pred nekaj pričami, ki ne bi bili nujno družinski člani, ležal na kavču s prenosnikom v rokah in komentiral aktualne oslarije na Alter.si. Še digitalno sled bi pustil.

nimbix

Pripravnik
16. dec 2007
42
0
6
Vsaj tisti črni kravi ali konju, ki se v ozadju sprehaja po cesti, se ni nič zgodilo. :D

elo

Dr. Rodilnik
4. sep 2007
1.630
4
38
malo tukaj malo tam
doleti ga lahko recimo podoben tretma, kot so ga v času inkvizicije doživeli nekateri nasprotniki režima...

seveda, lahko pa ga civilizirano tožimo, saj vemo kako to gre... neprištevnost, zdravstvene težave,... kriv je itak oni, ki je pravilno pripeljal, ker je napačno odreagiral...

aja, še stroški...
prva varianta nanese 1.000 eur, izvede pa jo ne najbolj prijazen in nekoliko stravmatiziran branitelj, ki ga najameš v zagrebu...
druga varianta nanese bistveno več...

torej, kar se stroškov tiče se ve.

drugo je pa morala... pa dobro, =beš moralo, s tem ko si ga poslal na lomi-lomi masažo si navsezadnje poskrbel, da kaj podobnega ne bo storil novi žrtvi. enkrat tele, vedno tele...

a moram še kaj dodati?

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
če bi živeli v pravnem sistemu, kjer gredo pijani morilci vsaj 20 let za zapahe, lahko bluzimo o morali. ker pa ne, pa se poserjem na moralo in če bi se kaj takega meni zgodilo, bedakov za najem za par k€ ne manjka, sploh čez mejo
grims-1.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.538
2.924
113
v lokalni ostariji
dajmo potem rečt takole: ne samo pijani VSI morajo jiti za zapahe če povzročijo nesrečo. ok? ker meni je en ki divja po naselju enamko nevaren kot en ki spije 3 pive...

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
dajmo potem rečt takole: ne samo pijani VSI morajo jiti za zapahe če povzročijo nesrečo. ok? ker meni je en ki divja po naselju enamko nevaren kot en ki spije 3 pive...
Enako nevaren je tud tisti, ki seka ovinke, telefonira, vozi pod vplivom raznih substanc ali se ukvarja z otrokom na zadnjem sedežu......Tudi ti namreč ubijajo.

Res ne vem, zakaj bi eni morilci ali potencialni morilci morali za zapahe, drugi pa ne.

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.878
107
63
štajerska
pri nas so pač druge vrste retardi.
vozijo za stavo po nasprotnem pasu avtoceste
stupid-1.gif
pa pobijejo nekaj ljudi.
prehitevajo kolono vozil s polno hitrostjo pa direkt v drugega voznika, in ga ubijejo
stupid-1.gif

divjajo kolikor pač gre
stupid-1.gif
in potem izgubijo oblast nad vozilom in direkt v drug avto, pa če koga ne ubijejo jih pa vsaj nekaj hudo poškodujejo - zadnje čase je to kar popularno

vsakega od teh bi jaz na kol nataknil

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Danes prebral v Slovenskih Novicah - 75-letniku, ki je pred dvema letoma izsilil motorista (ali nekaj podobnega) ne bodo sodili zaradi dementnosti, ker ne more spremljati sojenja - čeprav je v času povzročitve nesreče napihal.

In še najboljše: vozniško mu velja do 80. leta!

Floki

Guru
6. sep 2007
10.105
3.161
113
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Danes prebral v Slovenskih Novicah - 75-letniku, ki je pred dvema letoma izsilil motorista (ali nekaj podobnega) ne bodo sodili zaradi dementnosti, ker ne more spremljati sojenja - čeprav je v času povzročitve nesreče napihal.

In še najboljše: vozniško mu velja do 80. leta!

Po možnosti mu bo izpit ostal in bo lahko vozil še nadaljnih 5 let
uf-1.gif

irCAR81

Fizikalc
19. mar 2008
1.712
77
48
Ja, zato sem pogledal cel posnetek še enkrat in mislim da tukaj vozijo po desni... (izvoz iz 'črpalke')?

Pa un zadi je tud prpelu po desni (edin če je hotu prehitet).

Tko da vse zgleda kot da mamo pač enga k pele po napačni strani ceste... nč tazga kar se dnevno ne dogaja v SLO.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik irCAR81 pravi:
Ja, zato sem pogledal cel posnetek še enkrat in mislim da tukaj vozijo po desni... (izvoz iz 'črpalke')?

Pa un zadi je tud prpelu po desni (edin če je hotu prehitet).

Tko da vse zgleda kot da mamo pač enga k pele po napačni strani ceste... nč tazga kar se dnevno ne dogaja v SLO.

Kaj pa če se je hotu umaknit unemu, ki je vozil po njegovem pasu?

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.083
4.080
113
Ja, po moje je bilo to. Tisti, nasproti vozeči, se je umikal zadetku, ki je vozil po njegovem pasu v nasprotni smeri.