Da se javim... Prometna!

hgard

Guru
22. jul 2007
4.096
590
113
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
to si se pa zlagal diablo
grin1.gif

preg_beer.jpg

Ta ima trebuh od piva.

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
85 na 50 pa res ni noro hitr....120 na 50 je ze bolj...

Ja dobr, po kakšnem naselju se jaz "lahko" vozim tudi 200.

85 na 50 omejitve je gledano iz stališča kazni kar too much. Potem bo pa spet jokal, da ima blokiran račun ker so se mu za kazen ki jo ni plačal gor vsedli
cheer.gif

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
Citat:
Uporabnik bansh28 pravi:
[censored] jaz bi babo pol tako sklafutal da jo še glumičič nebi spravil skup !

mater kuzle se res ne znajo obnašat v avtu !!!!!!!!

tle ti dam pa clo prav...ceprou sm tud js ze mojga prteglna v avtu, k je predolg gobec mel (js vozila). sam js nisem samo opozorilnega samarja potalala, s komolcem na polno v rebra. od takrat je mir v avtu
grin1.gif

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Ljudje ki se bojijo neke "hitre" vožnje pač tako reagirajo.

Taki bi se morali enkrat voziti res hitro
evil.gif
.
Taki sami niso za na cesto.

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
nehi, pol mas pa paciente, k se vozjo 40 na 90 omejitve (zadnje case opazam da vsi z dolgimi in vsemi mogocimi meglenkami uzganimi ponoc)

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
ksz

Ženska, ki bi mene udarila ne bi odšla samo iz mojega avtomobila, ampak tudi iz mojega življenja (in obratno - moja se tudi ne bi pustila tepsti).

PS: sicer je pa jesen in čas za vlaganje

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
5 prijateljev, eden ima rojstni dan. Gredo v trgovino, kupijo nekaj piva in kakšno steklenico žgane pijače in gredo "na klopce" v park praznovati. Tam malo pijejo, se hecajo, ko se malo pred tretjo uro odpravijo proti domu. In ko hodijo PO PLOČNIKU jih neki majmun zbije z 85 kmh.... nekdo umre, dva težje poškodovana, verjetno delno paralizirana do konca življenja, enemu so morali odrezati 3 prste na desni roki, enemu pa ni bilo na srečo nič.....

Upam, da tudi vi tako obravnavate te 85kmh na PREGLEDNIH CESTAH IN OSTALA SRANJA !

ČE PA NE, PA VAS JE LAHKO SRAM !!!

MALKOMX TUDI ZGORAJ OPISANO BI SE LAHKO ZGODILO IN MARSIKOMU SE ZGODI, ZARADI NEUMNOSTI ! in ti se še hvališ s tem, mislim katastrofa
bonk.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.191
9.820
113
Eh, dej ne seri. A nisi slišal, da se gre tam brez težav 180. Bravo Malcom, da počasi in varno voziš.

Firing_Nukez

Pripravnik
3. mar 2010
328
0
16
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
5 prijateljev, eden ima rojstni dan. Gredo v trgovino, kupijo nekaj piva in kakšno steklenico žgane pijače in gredo "na klopce" v park praznovati. Tam malo pijejo, se hecajo, ko se malo pred tretjo uro odpravijo proti domu. In ko hodijo PO PLOČNIKU jih neki majmun zbije z 85 kmh.... nekdo umre, dva težje poškodovana, verjetno delno paralizirana do konca življenja, enemu so morali odrezati 3 prste na desni roki, enemu pa ni bilo na srečo nič.....

Upam, da tudi vi tako obravnavate te 85kmh na PREGLEDNIH CESTAH IN OSTALA SRANJA !

ČE PA NE, PA VAS JE LAHKO SRAM !!!

MALKOMX TUDI ZGORAJ OPISANO BI SE LAHKO ZGODILO IN MARSIKOMU SE ZGODI, ZARADI NEUMNOSTI ! in ti se še hvališ s tem, mislim katastrofa
bonk.gif

Mi pač vozimo po cestah, medtem ko ti opisuješ primer, ko je nekdo vozil po pločniku. Kaj si torej hotel povedat?
smirk-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Sej to je to, pol pa trezn sred ceste zbije gručo alkoholizirancev, pa mu sledi 10-15.
(ker pri 85 res takoj spregledaš maso 5ih ljudi sred ceste; pri 50 pa jih vidiš v momentu)
bonk.gif

Če jih zbiješ s 50 al pa z 85, so šanse za preživetje oz. razlika v posledicah "tu-tu".

Kvečemu ti pri 50 katerega posrka pod avto, medtem ko bi ga pa pri 85 odbilo kot pinkponk žogico.

Prenapihujete eni, z 85 se v krajši razdalji ustavim z ABS, orng gume, refleksi, kot pa en stardec z jugecom z 50, z nalitimi
Sava, bosanskim "držiga" ABSom in refleksi morske zvezde.

Kajšele če se gremo lovlenja avta ko začne poplesavat levo in desno.

Ker če se more nekdo z 911 turbo izven naselja držat 90, pol se more voznik jugeca držat 60. Bremz pot je enaka.

sad

Guru
24. avg 2007
21.191
9.820
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Prenapihujete eni, z 85 se v krajši razdalji ustavim z ABS, orng gume, refleksi, kot pa en stardec z jugecom z 50, z nalitimi
Ker če se more nekdo z 911 turbo izven naselja držat 90, pol se more voznik jugeca držat 60. Bremz pot je enaka.
Aha, spet trosiš okoli svoje net izkušnje? Vse kar si zgoraj naštel je čisti bullshit. Sploh pa ta zadnje.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Aha, spet trosiš okoli svoje net izkušnje? Vse kar si zgoraj naštel je čisti bullshit. Sploh pa ta zadnje.

realno gledano je dosti odvisno od razmer in gum, saj če se ne motim si bil na vranskem na tečaju varne vožnje?

no tam sem jaz s solidnimi zimskimi gumami pri 55 imel krajšo zavorno kot en z zlizanimi letnimi pri 40...

lager

Pripravnik
3. dec 2008
383
1
16
No no, kot da se vsi striktno držite CPP-ja in niste v življenju nikoli naredili nobenega prekrška...