Citat:
Uporabnik x5x pravi:
![]()
Za Gorenje je tako da tudi izdelki kupljeni v tujini imajo garancijo 5 let.
vir: frend, serviser na Gorenju
Citat:
Uporabnik GrandFelix pravi:
Imaš prav, smoo v čem je poanta, da je potem pri nas dražje? Če ti želiš ostati na nekem tujem trgu še ne pomeni, da moraš doma prodajati dražje.
Zakaj bi bilo NUJNO imeti nulto cono, če ti v praksi ne bo ravno pretirano koristila?Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Bullshit![]()
ZAto pa ima konkurenca za malo višjo ceno....več. In dejansko korist![]()
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Če vzamem ceno Gorenja v tujini in doplačilo za +3 leta garancije sem na istem kot doma oziroma na slabšem. Meni se zdi ok.
Citat:
Uporabnik sistemik pravi:
Zakaj bi bilo NUJNO imeti nulto cono, če ti v praksi ne bo ravno pretirano koristila?Citat:
Bullshit![]()
ZAto pa ima konkurenca za malo višjo ceno....več. In dejansko korist![]()
Za zelenjavo ne pride v poštev, meso imam zamrznjeno, ko ga rabim, ga odmrznem... Vse ostale zadeve, ki jih imama v hladilniku, pa ne potrebujejo nulte cone.
Zato tole pod NUJNO je malo za lase privlečeno... Če nečesa ne potrebuješ, zakaj bi to plačeval? Ima no-frost, ima fresh zone (za sadje in zelenjavo), ima dovolj logično postavljene police in predale...
To tvoje pod NUJNO je enako kot tale zadnja zgodba s poslanci in naročenimi prensoniki...
Citat:
Sicer pa, Simon, če si ti nasprotnik Gorenja, še ne pomeni, da moramo potem vsi imeti tvoje mnenje za sveto.
Meni osebno so tudi Lancie za kozlat, tako tehnično kot vizualno, pa ne posiljujem lastnikov Lancie s tem mojim mnenjem.
Dovolj off-a.
OK, vzamem nazaj, sklepal sem po tvojih zapisih...Citat:
Citat:
Sicer pa, Simon, če si ti nasprotnik Gorenja, še ne pomeni, da moramo potem vsi imeti tvoje mnenje za sveto.
Meni osebno so tudi Lancie za kozlat, tako tehnično kot vizualno, pa ne posiljujem lastnikov Lancie s tem mojim mnenjem.
Dovolj off-a.
emmm, kje sem napisal, da sem nasprotnik Gorenja? Ravno obratno, ga cenim. Spet ena iz tvojega zeljnika.
In spet si začel z offom...
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Doplačilo za 3 leta garancije stane 300€?
PS: Post govori o različni ceni med državami, ne o tem kje je nam ugodneje kupit Gorenje.
To, da ne crkne, sem slišal od prodajalcev tudi za Candy...Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Saj ne rabiš garancije, saj ti ne crkne! Liebhher je tudi v sivi barvi!
Citat:
Nulta cona je bolj območje s temperaturo ok. 0°C, kjer se podaljša rok trajanja občutljivim živilom (meso, ribe ipd.).
Fresh zone je pa območje za sadje in zelenjavo, kjer se ohranja svežina in vlažnost živil s temperaturo, ki je nekje 2 - 3°C nižja od preostalega območja hladilnika. In tu no-frost nima vloge...
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Doplačilo za 3 leta garancije stane 300€?
PS: Post govori o različni ceni med državami, ne o tem kje je nam ugodneje kupit Gorenje.
Jaz vidim razliko 100€ med najugodnejšim našim in tujim ponudnikom.