CUGOPOL igra - kdo igra?

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.371
310
83
39
Ljubljana
http://mojatrgovinica.si/sl/igre/977-cugopol.html

grin1.gif

zabar

fotograf
20. mar 2011
975
0
16
Me ne zanima, ker piše, da se večina nalog nanaša na pijačo, kot sta sok in voda!
crazy1.gif

17. dec 2010
1.174
0
36
125
Se pravi, kdor zgubi - pije ... In če ne poznaš pravil, piješ nonstop ... Seveda, pa treba prej spremeniti tiste sokove v štok kole, vodke, špricarje itd ..

Na prlekiji, kolikor vem, to igro ne bi niti pomislili igrati, če ne bi gor pisale alkoholne pijače ...
wink-1.gif

Sicer pa ... saj je ali logično, da trgovci ne bodo podpirali, da se ga še bolj nalivamo, če bodo napisali gor alkoholne pijače ... s tem bi naredili še več pijancev ...

Zato pa vzameš v roke flomaster, pa spremeniš.

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Ja, sam tale je bezek...

Jaz sem sprintal tegale na 4 A4 liste, pa plastificiral... Je dost boljši
evil.gif
To SLO vrjanto smo 1x igral, pa pol tok ni dobra, kokr tale iz linka...

3/4 poti nardiš, pol pa
uf-1.gif

edit: mi smo ponavad pil jeger-kole, cvičk-kole, RBV in podobno... Fajn špil za pozimi v eni koči, k sneg pada, al pa v poletni noči ob 1am...
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

bocco

Pripravnik
17. feb 2011
157
0
16
Cugopol: karta Streznitev: igralec, ki se postavi na to polje, se strezni tako, da dva kroga nima pravice metanja kocke, ter ne pije, niti v primeru, da je udeležen v nalogah drugih igralcev.

zabar

fotograf
20. mar 2011
975
0
16
Citat:
Uporabnik bocco pravi:
Cugopol: karta Streznitev: igralec, ki se postavi na to polje, se strezni tako, da dva kroga nima pravice metanja kocke, ter ne pije, niti v primeru, da je udeležen v nalogah drugih igralcev.
To karto bi jaz ukinu!!!