Čudna prošnja?

B81

22. jul 2007
37.021
10.543
113
Verjetno že itak dela, zdaj se ji pa več ni za skrivat
grin1.gif

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.879
107
63
štajerska
če je otrok rojen v zakonu, je oče otroka, po zakonu avtomatsko mož matere otroka. ne glede na to ali je ploden ali ni
lahko pa seveda zhteva analizo dnk in dokaže, da on ni fotr in se potem loči od žene
ona pa potem lahko toži pravega očeta... no tu se potem začne komplicirati in čez nekaj časa vse skupaj zastara

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
otrok pa rata mali bastard, kar sledi v alkohol in droge...in to je to.

MadMakselj

Zelenc'
22. avg 2009
2
0
1
Bemti, po svetu pa toliko sirot in zavrženih otrok. A nebi enga raje posvojila in mu naredila lepše življenje.

cresh

Fizikalc
2. sep 2007
1.137
6
38
Litija
ksz

Naj gre na umetno, pa je rešeno.
Sicer sem pa imel isto izkušnjo, k mi je prijateljica rekla da njen ni plodn in če ji nardim otroka. Takrat sem bil samski in sem valda reku da ja
grin1.gif
. Prijelo se ni nič, po kakšnem mesecu ali dva, sem nehu s tem. No če bi dons mi katera to rekla seveda nebi pristal na to, ker najbrž nebi zdržal da svojga otroka nebi mogel videti vsak dan in spremljat njegov življenje.

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Citat:
Uporabnik cresh pravi:
ksz

Naj gre na umetno, pa je rešeno.
Sicer sem pa imel isto izkušnjo, k mi je prijateljica rekla da njen ni plodn in če ji nardim otroka. Takrat sem bil samski in sem valda reku da ja
grin1.gif
. Prijelo se ni nič, po kakšnem mesecu ali dva, sem nehu s tem. No če bi dons mi katera to rekla seveda nebi pristal na to, ker najbrž nebi zdržal da svojga otroka nebi mogel videti vsak dan in spremljat njegov življenje.

Bodi srečn, da se ni primlo
shocked-1.gif
prijatla greš ponavadi prosit za kakšne druge usluge.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.484
5.025
113
S takimi rečmi se ni za igrati. Želja je "narediti" novega človeka. To ni povsem isto, kot če greš v gozd, odrežeš leskovo palico in narediš lok...
Ženska želja je razumljiva, ampak mislim, da način ni sprejemljiv. Vprašanje, kako bi mož reagiral na to in potem se bo očetovstvo mogoče ugotavljalo na njegovo zahtevo itd... Za moškega (biološkega očeta) pa se tudi zna zgoditi, da nekoč ne bo vseeno, da je oče nekega otroka kar tako... Življenje te zaradi kake nepremišljene odločitve lahko hitro tepe. Za otroka pa je tudi prav, da naredimo vse, če se le da, da ima oba starša. Ni to nek predmet ali ne vem kaj, kar si poželimo in jutri v trgovini kupimo na obroke...