čuden problem

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Točno tako! Ker si bila prej v podrejeni vlogi, je velika verjetnost, da se hočeš zdaj nekako podzavestno znesti nad nekom. Tako, kot si šla prej ti svojemu tipu na živce, gre zdej ta tvoj tebi. Zato ga tlačiš in nekje v podzavesti sovražiš.

Zdej, če že imaš tako copato, da vama to ugaja, lahko nadaljujeta s tem početjem. Verjamem, da lahko na podlagi domišljije ustvarjata marsikatere seksualne akte.
wink-1.gif

Najbolj zdravo zanj in zate pa bi bilo, da prekineta, ker najbrž ne fali veliko, da ga boš začela tepsti. Sovraštvo in prepad med vama se bo večalo in hitro bo vse skupaj le še neka obupna rutina, ki si je najbrž ne želita.

Zato povsem resno ... ali se poskušaš spremeniti (kar bo bolj težko) ali pa končaš s tem sranjem - velike škode že ne boš naredila, v najslabšem primeru bo tipo z naslednjo delal tako, kot zdaj ti delaš z njim. verižnareakcija.press
evil.gif

teutates

Pripravnik
14. feb 2008
232
0
16
Saj sem že večkrat rekla, da je bolje zanj, če se razideva, pa on sploh noče nič slišati o tem
confused-1.gif
Verjetno je res to krivo, da sva se našla zelo hitro po tem, ko sem prekinila s prejšnjim, ampak tako sem se začela obnašati šele pred kakšnim tednom. Prav grozno se počutim, ker nočem biti taka.

lionel

Pripravnik
5. nov 2007
98
0
6
Če nočeš biti taka si v bistvu ti tista, ki ima vse niti v svojih rokah veš
rolleyes-1.gif

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Boš morala kar lepo pod svojo streho razčistit, drugače ne bo nič bolje.

Ljudje ki se fizično izživljajo nad določeno osebo in tudi z raznimi žaljivkami, imajo zelo velik problem v glavi. Njihova samozavest je nizka in so zakompleksani. S takim obnašanjem želijo partnerja prikleniti nase. Češ, ti si [censored] še dobro da imaš mene, drugače te itak nobeden ne bi pogledal in podobne fore. In če že takoj ne narediš reda, se ti to začne dozdevat in se čisto podrediš. Zadeve so dosti bolj kompleksne, kot se vam mogoče na prvi pogled zdi. Nam se seveda zdi čudno, kako lahko živi ena ženska z nekom, ki se fizično in verbalno spravlja na njo, ampak za vsem tem stoji zelo težak primer.

Tvoj partner se je pripravljen podredit tebi. Verjetno ima tudi on nek problem v glavi in je pripravljen tebe poslušat, smao zato da te ima. Lahko da se bo čisto podredil, lahko pa da mu bo čez 1 mesec počil filter in bo šel. Razčistit bosta mogla pa sama v glavah.

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
Citat:
Uporabnik teutates pravi:
[...] ampak tako sem se začela obnašati šele pred kakšnim tednom. [...]

Ne bi rad tu zmanjševal resnosti situacije, ampak ali je sploh možno, da bi v enem tednu ratala totalna ps.ica? Morda si mu le kaj bolj ostro rekla (morda tudi dvakrat) in se sedaj obremenjuješ s tem, ker se bojiš, da bi postala taka, kot tvoj bivši. Sedanji fant bi itak že popenu, če bi bilo preveč za njegov okus... Mogoče gre pa le za tiste dneve v mesecu.
wink-1.gif

@all: Dandanes folk vse prehitro obupa in ob prvi priliki hoče narazen. Sej ne rečem, za vsako ceno ni treba vztrajati skupaj, vendar pa ravno tako ni treba za vsako malenkost iti narazen...

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik teutates pravi:
Pred nekaj meseci sem pustila tipa, ki je z menoj grdo ravnal. Ni me tepel in to, ampak vse kar sem naredila/rekla je bilo narobe, ignoriranje pred prijatelji itd...Sedaj imam novega, ki je čisto nasprotje bivšega, a se sedaj jaz tako nesramno obnašam do njega. Hotela sem, da prekineva, ker pač nočem biti taka, ker vem kako je, če se nekdo tako obnaša do tebe, ampak on noče iti. Pravi, da zato, ker ve, da ga ljubim. Zakaj se potem tako obnašam do njega?

Prosim brez butastih komentarjev, za to imate spam kotiček.

To je normalno in 100x slišano. Če je fant preveč priden, pošten, prevzamejo ženske vajeti v roke in ne glede na to kok se trudi, bo vedno kaj narobe naredil in bo napizdevan ter psihično maltretiran...ker bo vedela, da se ji zanj res ni treba trudit.

Če bo tip ignorantski, bolj hard to get, ipd...nasprotje prvega, ... se bo ženska metala in trudila za njega.

Georgie

chairman
1. sep 2007
982
0
16
Far Far Away
Citat:
Uporabnik zomirp pravi:
Resno:
(za moške): če želiš spoznati punco, moraš najprej spoznati njeno mamo.
verjetno velja tudi obratno (fant-oče)
To si zapomnite in ne dajajte neumnih komentarjev. Boste videli.

P.s. V tvojem primeru verjetno nista bili dolgi zvezi in takrat človek ne misli preveč z glavo oz. je bilo morda podzavestno maščevanje novemu fantu? kdo ve. Ne pozabite pa zgoraj napisanega.
Pa še to: človek si dovoli iti, do koder lahko gre (ne velja za vse).
Uspešno se samoobvladuj.

A nam lahko zaupaš, koliko si star?
smile-1.gif
(Resno sprašujem.)

Se zelo strinjam z zgoraj zapisanim! Z eno pripombo - zelo pomembna, če ne še bolj, so tudi križna družinska razmerja (hči - oče, sin - mati).

Dejstvo in realnost pa žal je, da ponavadi in pogosto tudi ni veliko možnosti/želje/(...) za spoznavanje staršev nekoga ali pa je to celo popolnoma nemogoče. Druga moja pripomba pa je ta, da se lahko zgodi, da takšno (npr. preveč "namensko") spoznavanje staršev lahko vodi npr. v kakšne nenadzorovane ali nestabilne situacije, po drugi strani pa to sploh ni nujno zagotovilo za karkoli. Obstajajo namreč ljudje, ki se (nekaterih) privzgojenih (negativnih) vzorcev svojih staršev zelo zavedaj(m)o, vendar izmed teh zavedajočih-se proaktivno v zvezi z negativnimi vzorci delujejo le redki.

Nazadnje urejeno:

Zorroslav

Zeroslav
5. jan 2008
1.441
0
36
36
Čuj, teutates, ti pa moraš dober zgledat, da tip še skoz hoče bit s tabo.

PICS please
smile-1.gif

Nazadnje uredil moderator:

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Mah, oslarija - ženska išče "tri okoli kepe" (dobeseno, figurativno,... - izberi po želji), ko jih bo dobila (prej ali slej vsakemu film poči), bo pa spet normalna.
smirk-1.gif

(očitno nihče ni dojel linka
rolleyes-1.gif
).

Okoli križnih (starševskih) razmerij - ja, če nimaš lastne glave, da bi opazil, da nekaj ni ok (nekaj pameti, samokritičnosti, samoobvladovanja), potem je pač tako, da če vsi žingajo na Gašperje, boš pa tudi ti, ker pač drugega ne znaš kot samo posnemat.

In ja - logično je, da če živiš v deželi goveje juhe, je pretty much sure, da boš tudi ti jedel govejo juho, ker pač pri nas načeloma v gostilni še ne moreš naročiti pohanega psa. Torej seveda je res, da nekaj od tega odnosa sigurno pobereš (kao "si navajen, da je tako"), kar pa ne pomeni, da ni prav nobene šanse, da goveje juhe ne maraš (pa smo spet pri glavi, ki zna sama mislit in ugotovit, da je pes boljši, ker ima manj holesterola).

Če bi držalo, da so odnosi tako zelo nespremenljivi, kot se tu govori, potem bi še danes bil dedec "pater familias" v core pomenu besede in bi zajtrki funkcionirali tako, da bi žena moža vljudno (kot natakarica) spraševala, kaj mu lahko pripravi, da bo gospod jedel... Pa očitno temu ni več tako, ker je kup dedcev, ki npr. hodijo na porode, menjajo plenice, se na glavo postavljajo, da bi zabavali svoje otroke, kuhajo in celo likajo....

Je pa res, da obstaja velika verjetnost, da če fotr ali mat ne marata grahove juhe, da tudi kdo od otrok ne mara grahove juhe.
(pa tu mislim dobesedno na grahovo juho
grin1.gif
).

Edit: Madona, moram se naučit krajš pisat...
bonk.gif

Nazadnje urejeno:

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.022
10.767
113
kod Džej-Zija
Samo res, kdo bo te tvoje traktate bral.
grin1.gif

Zadevi se na kratko reče kompulzivno ponavljanje. In vsi to počnemo, razlika je samo v količini.

zomirp

Fizikalc
20. maj 2008
2.993
0
36
Lj - Vič

[/QUOTE]

A nam lahko zaupaš, koliko si star?
smile-1.gif
(Resno sprašujem.)

Se zelo strinjam z zgoraj zapisanim! Z eno pripombo - zelo pomembna, če ne še bolj, so tudi križna družinska razmerja (hči - oče, sin - mati).

Dejstvo in realnost pa žal je, da ponavadi in pogosto tudi ni veliko možnosti/želje/(...) za spoznavanje staršev nekoga ali pa je to celo popolnoma nemogoče. Druga moja pripomba pa je ta, da se lahko zgodi, da takšno (npr. preveč "namensko") spoznavanje staršev lahko vodi npr. v kakšne nenadzorovane ali nestabilne situacije, po drugi strani pa to sploh ni nujno zagotovilo za karkoli. Obstajajo namreč ljudje, ki se (nekaterih) privzgojenih (negativnih) vzorcev svojih staršev zelo zavedaj(m)o, vendar izmed teh zavedajočih-se proaktivno v zvezi z negativnimi vzorci delujejo le redki.

[/QUOTE]

36 let. Poznam ogromno ljudi, kjer to, kar sem napisal velja. Odgovoril sem dobronamerno.
Se strinjam s tem, kar si napisal, vendar, če bi želeli popolnoma analizirati človeka, tega tu ne bomo uspeli.
Podal sem le lahek vzorec prepoznave (spet ne 100%). Je pa res, da sem mislil bežno opazovanje, ne psihoanalize.

@ KOZAREC: napisal sem tudi, da to ne velja 100 %, ampak v glavnem.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
maš pa res enga obupanca zdej, da se te drži in te ne da na čevlj , ker ga jebeš v glavo...jst te ne bi več dolg gledal
bonk.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Joj ko da bi brala o sebi
smile-1.gif

Punca, dej najprej razčist sama s sabo zakaj to delaš, ker če boš to konstantno počela pri vseh, se te bojo počas začel vsi izogibat. Js ti svetujem, da tega tipa pustiš in pač, dopovej mu da se še nisi zresnila -ker je več kot očitno, da nisi še za resno zvezo (vsaj ne še zdej). Ponavad gre za ranjen ego in potem je neki časa zanimivo, da najdeš nekoga na katerem lahko spuščaš svoje frustracije in se znašaš nad njim v verbalni obliki; in easy mu rečeš da si pač taka, v sebi se mu pa posmehuješ... No, to ni prou in slej ko prej se ti bo to SPET vrnilo.
Prekini zaenkrat vse stike s potencialnimi bodočimi, mej avanturce če ne moreš brez seksa, do tačas pa razmisli o svojem vedenju ... In verjemi, niso vsi taki; najdejo se tud zelo v redu fantje, čeprav na drugem koncu Slovenije (ah ja...).
Aja, še neki: če bi ti dejansko bla zaljubljena v tega tipa, se ne bi mogla tko obnašat do njega.

teutates

Pripravnik
14. feb 2008
232
0
16
To temo sem odprla predvsem zato, da mi nekdo objektivno pove kaj si dejansko misli. Zdaj sem imela nekaj časa sama zase, za premislek....da ''račistim'' pri sebi. Govorila sem s svojim fantom in sva se odločila, da bova zaenkrat še ostala skupaj. Če pa bom še naprej taka bova prekinila, ker nobeden od naju noče biti v taki zvezi. Tako da, zaenkrat hvala vsem za pomoč.....wish me luck :p

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.