čuden problem

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

teutates

Pripravnik
14. feb 2008
232
0
16
Pred nekaj meseci sem pustila tipa, ki je z menoj grdo ravnal. Ni me tepel in to, ampak vse kar sem naredila/rekla je bilo narobe, ignoriranje pred prijatelji itd...Sedaj imam novega, ki je čisto nasprotje bivšega, a se sedaj jaz tako nesramno obnašam do njega. Hotela sem, da prekineva, ker pač nočem biti taka, ker vem kako je, če se nekdo tako obnaša do tebe, ampak on noče iti. Pravi, da zato, ker ve, da ga ljubim. Zakaj se potem tako obnašam do njega?

Prosim brez butastih komentarjev, za to imate spam kotiček.

Atrix

Pripravnik
11. dec 2007
93
0
6
Pa se vprašaš sama sebe zakaj se tak obnašaš do njega?

Neki razlog moreš met za to.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
pusti tipa pa idi in se zgoni se boš sprostila in lažje razmišljala kako pa kaj!
cheer.gif

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Bivši tip se ti je zameril. zato si jezna nanj. in očitno še na vse moške, tudi na tvojega partnerja.Ali pa mogoče nisi dovolj zaljubljena vanj... Sta mogoče prehitro počela... Ena izmed opcij je Vaginkova vrjanta
wink-1.gif

zomirp

Fizikalc
20. maj 2008
2.993
0
36
Lj - Vič
Citat:
Uporabnik teutates pravi:
Pred nekaj meseci sem pustila tipa, ki je z menoj grdo ravnal. Ni me tepel in to, ampak vse kar sem naredila/rekla je bilo narobe, ignoriranje pred prijatelji itd...Sedaj imam novega, ki je čisto nasprotje bivšega, a se sedaj jaz tako nesramno obnašam do njega. Hotela sem, da prekineva, ker pač nočem biti taka, ker vem kako je, če se nekdo tako obnaša do tebe, ampak on noče iti. Pravi, da zato, ker ve, da ga ljubim. Zakaj se potem tako obnašam do njega?

Prosim brez butastih komentarjev, za to imate spam kotiček.

Resno:
(za moške): če želiš spoznati punco, moraš najprej spoznati njeno mamo.
verjetno velja tudi obratno (fant-oče)
To si zapomnite in ne dajajte neumnih komentarjev. Boste videli.

P.s. V tvojem primeru verjetno nista bili dolgi zvezi in takrat človek ne misli preveč z glavo oz. je bilo morda podzavestno maščevanje novemu fantu? kdo ve. Ne pozabite pa zgoraj napisanega.
Pa še to: človek si dovoli iti, do koder lahko gre (ne velja za vse).
Uspešno se samoobvladuj.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
ko si ravno omenil in kako bo fant spoznal očeta punce, če ne živijo skupi zaradi spleta okoliščin
wink-1.gif

se pa drugače kar strinjam s teboj, da ni slabo poznati razumevanje partnerjevih staršev, ampak ni pa pametno soditi po tem tudi otrok
wink-1.gif

zomirp

Fizikalc
20. maj 2008
2.993
0
36
Lj - Vič
ne gre za razumevanje med otroki in starši. Kakršna je mama do očeta, takšna bo hčerka do fanta in obratno. To je vzorec iz otroštva.
Je pa res, da je to na začetku sila težko prepoznati, ker se takrat vsi delajo fine (npr. kosila,...). Ampak kasneje bo tako.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
in kaj boš rekel v mojem primeru, ko sta se mojedva ločila pri mojih 8 mesecih in imam očima sedaj 8 let (stara sem 24) pri starosti 12 let je mati mela nekoga pol leta, a nismo živeli skupaj? bom večno samska
grin1.gif

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
nikjer nisem omenjala hormonskih potreb, povej ti men, kako bi lahko presodil kakšna bom jaz do partnerja, glede na to, da nimam vzorca.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.