čuden 'dogodek' pod tušem v fitnesu

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
ne bom povedu, kje sem bil, ni bil bežigrad niti vič drugač.
smile-1.gif

Dzexon

Pripravnik
3. sep 2007
946
0
16
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
No, danes sem pač športal skupaj s frendom in pol sva šla pod tuše, vsaj pod svojim, vmes ene 3 metre placa. No pol pod tuše uleti en tip s poltrdim tičem se postavi točno na sredo med naju in si nalije šmpon na roko ter si začne z obema rokama milit mednožje, pri tem je pa stal zelo razkoračeno. To je to, zato je v naslovu beseda dogodek v narekovanjih. Mi pa še vedno ni jasno:

ali je tip dejansko imel nekaj erekciji podobnega, saj tič ni visel, ampak je skoraj dosegel kot blizu 90°, pa še nekam sumljivo velik
je bil če naj bi bil mehak

se je tip samo hotel hvaliti s tičem ali pa je iskal kako 'žrtev' za homoerotične igrice

kakšno milo je uporabljal

Dogodek je 100% resničen, je frend priča.

Izzval te je na sabljaški dvoboj. Tako se pri nas v paritveni sezoni zmenimo, čigava je katera samica, izjemoma tako rešujemo tudi ostala odprta vprašanja. Mogoče si ga zaparkiral ali kaj podobnega. Zdaj ravno glodam vrečko čipsa, ki sem si jo prislužil z zmago v prejšnjem dvoboju. Nasprotnik je v tretji rundi predal dvoboj (iztaknjeno oko).

Nazadnje urejeno:

Dzexon

Pripravnik
3. sep 2007
946
0
16
Mogoče sta predolgo uporabljala katero izmed naprav v njegovem (z vonjem zakoličenem) teritoriju in ga je to razjezilo, zato je prišel poravnati račune, potem pa je morda videl, da sta prešibka, in vaju ni hotel poškodovati in si nakopati še ene tožbe. No, če je svoje orožje postavil le vodoravno, verjetno nima zelo izpiljene tehnike. Nekateri štajerski sabljači za ustrahovanje nasprotnikov uporabljamo figuro "kraljevska kobra" (koren uda navpično, vrh vodoravno), ki simulira razbesnelo kačo, ki je pripravljena na napad. Nekateri azijski sabljači obvladajo tehniko "spitting cobra", ki pa zahteva več let intenzivnega treninga prostate.

majana

Pripravnik
25. maj 2008
162
0
16
mercatori?
sicer pa, ti si se obrnil s hrptom PROTI steni, si mu razkazoval svojega torej?