čuden 'dogodek' pod tušem v fitnesu

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
No, danes sem pač športal skupaj s frendom in pol sva šla pod tuše, vsaj pod svojim, vmes ene 3 metre placa. No pol pod tuše uleti en tip s poltrdim tičem se postavi točno na sredo med naju in si nalije šmpon na roko ter si začne z obema rokama milit mednožje, pri tem je pa stal zelo razkoračeno. To je to, zato je v naslovu beseda dogodek v narekovanjih. Mi pa še vedno ni jasno:

ali je tip dejansko imel nekaj erekciji podobnega, saj tič ni visel, ampak je skoraj dosegel kot blizu 90°, pa še nekam sumljivo velik
je bil če naj bi bil mehak

se je tip samo hotel hvaliti s tičem ali pa je iskal kako 'žrtev' za homoerotične igrice

kakšno milo je uporabljal

Dogodek je 100% resničen, je frend priča.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Čaki mal. In ti si dejansko gledal pod kakim kotom stoji in koliko je nabrekel.

hysterical-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Da, če ti nekdo tako očitno maha s tičem, je zelo dobro vedet ta podatke. Naj povem, da sem se takoj obrnil tako, da sem bil s hrbtom proti steni. A ti si do sedaj videl samo svojega kurca?
confused-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Stari, verjem,, da mi ni bilo do heca, sem imel tud tekoče milo k sreči, pa itak bi ga frend trešču, ma črn pas. Upam vsaj.
sprasujem se.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
dejansko bi moral na kolena in mu ga potegnit... al pa mu nastavit svojga, to je ziherca, ker pol še nisi gej
hysterical-1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Še kej hujšga se lahk pripeti. Pač tip ma velzga, rad si ga umiva(kar ni narobe) in ne vidim nobenga problema v tem..

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
No, danes sem pač športal skupaj s frendom in pol sva šla pod tuše, vsaj pod svojim, vmes ene 3 metre placa. No pol pod tuše uleti en tip s poltrdim tičem se postavi točno na sredo med naju in si nalije šmpon na roko ter si začne z obema rokama milit mednožje, pri tem je pa stal zelo razkoračeno. To je to, zato je v naslovu beseda dogodek v narekovanjih. Mi pa še vedno ni jasno:

ali je tip dejansko imel nekaj erekciji podobnega, saj tič ni visel, ampak je skoraj dosegel kot blizu 90°, pa še nekam sumljivo velik
je bil če naj bi bil mehak

se je tip samo hotel hvaliti s tičem ali pa je iskal kako 'žrtev' za homoerotične igrice

kakšno milo je uporabljal

Dogodek je 100% resničen, je frend priča.

Si mu zapel tisto od Saške ali imaš danes rdeča kolena?
hysterical-1.gif

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.269
1.904
113
zdaj če te je več skupaj od njega
evil.gif

bi enostavno pogledal njegovega kurca, ter ga vprašal če mu ga ti namiliš....

(pa jaz nisem bil...hodim v ponedeljek, sredo, petek
hysterical-1.gif
)

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Nič, saj se skrbno pazil, da mu nisme obrnil hrbta.

goba, pa je normalno da ima tip med tuširanjem nekakšno polerekcijo?

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
No, prav v tistem času se je mudil v garderobi tudi zelo razvpit suxovec in alterjevec Ne, ni bil korl. In ne povem, kdo.
smile-1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Jah nevem goba. Kva veš kva je mislu. Mogoče si ga že dolg ni drku pa je mislu na bejbo ka pride iz morja pa še milu si ga je pa pač ni mogu pomagat si ane:D