Citat:
Uporabnik pinkobalinko pravi:
se pridružujem vprašanju
Jaz sem vlogo oddal decembra, meni so upoštevali prihodke iz 2012, ženi pa iz 2011. Moram razčistiti zakaj, ker je to za našo družino manj ugodno, kot če bi ženi upoštevali dohodke iz 2012.
In potem čakaš odgovor na pritožbo že od novembra 2012.Citat:
V tem primeru podaš ugovor na izračun in navedeš, da si ti (ali žena) medtem ostal brez zaposlitve in naj se ta nova okoliščina upošteva.
Zakon naj bi v bodoče spremenili in naj bi že avtomatično upoštevali dejansko stanje.
Citat:
se pridružujem vprašanju
Jaz sem vlogo oddal decembra, meni so upoštevali prihodke iz 2012, ženi pa iz 2011. Moram razčistiti zakaj, ker je to za našo družino manj ugodno, kot če bi ženi upoštevali dohodke iz 2012.
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
Citat:
se pridružujem vprašanju
a maš ti tud za leto 2011 odstokek valorizacije 1,0041?
Citat:
Uporabnik midi pravi:
ko sem lani dobil doklade, so upošteval tudi 350 evrov, ki jih je hči takrat stara 5 let dobila kot nagrado za najlepšo sliko...so me pa potolažili, da letos te cifre ne bo več noter..od takrat otroc ne tekmujejo več in ne maram teh nagrad, ki me tepejo še vsaj 3 leta...
Ja recimo, sredi 2012 smo postrgali vse prihranke družine da smo šli 4 članska družina iz 23m2 v 140m2. No ta hiša je po zujfu prevelika za nas, zato se višek šteje v fiktivni dohodek. Do sem vse ok. Ampak ti hudiči mi na prihranke za hišo nabijejo fiktivni dohodek, pa še obresti ki sem jih dobil na depozite. Zgube pri nkbm bi pa nikjer prikazane!Citat:
Hanzi, a tebe muči t.i. fiktivni dohodek? Nimaš kaj, če imaš v naši državi lasten avto in nekaj prihrankov na računu (kar je sicer povsem normalno in nujno za normalno funkcioniranje družine), si tajkun.
Če imaš pa milijone v Švici, nepremičnine v tujini in voziš poršeja na lizing si pa revež.