rešitev za to zagato je enostavna. Ni pa verjetno najblolj všeč gostincem. Na cenik napisši najvišjo ceno. Potem pa talaj poput kolker ti paše. samo cena ne sme bit višja kot na ceniku. Res so pa z tem gostinci manj konkurenčni, če ima konkurenca čez cesto na ceniku cenejšo zadevo. te tupaste hrvate bi pa nekaj vpprašal. Nisem človek, ki bi ves denar kar ga imam na dopustu zraven nosil. Nekateri ga nosijo in so ponosni ko se 500 EUR z denarnice zasveti. Sam vzamem nekaj KUN in grem zjutraj ko moji spijo v nabavo. Po nabavi recimo da mi ostane 20 kun. se vsedem v gostilno, ker za kofe je dost, pogledam cenik in ugotovim, da dobim za to še en štamperli travarice zraven. Po ceniku točno 20 kun. Pride kelnarca, naročim, ko hočem plačat je cena 24 kun. Kdo mi bo zadevo izterjal. Te kelnarci fuknem na mizo 20 kun, če sem dobre volje jo še spomnim, da je to cena po ceniku. V kolikor še kej teži naj skočim v apartma, pa sproti še prinesem ostanek ji pa lahk še en šamar stisnem. Kdo bo kriv in kdo ima prav? Kot prvo v to gostilno nikoli več ne pridem, kot drugo pri tatih hrvatih ni nič nemogoče. Kaj naj tam na kraju policijo kličem, ali tržno ali sam fuknem 20 kun pa se hebi, sej imaš tako po ceniku. Če bi še kej radi od mene, pa ti postopke sproži. Ja heba ampak jest bi fuknu 20 HRK se nasmejal in odšel, ter se nikoli vrnil.
Nazadnje urejeno: