Covid-19 Covid 19 - The best of

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
17.065
6.096
113
Slika iz Kanade
65955314.jpg

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.765
-4.601
113
"Menim, da gre za vprašanje pravičnosti za 90 odstotkov prebivalcev, ki so sprejeli žrtev in se cepili.
A cepljeni so po novem žrtve?
Žrtve česa? žrtve slabih cepiv?, privilegijev ki jih imajo? al česa?

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.371
16.676
113
Verjamem, da za vas zagrizene vaxxxerje pac to ne more biti old.

Mate ze vse slicice od Fajzerja, Moderne, AstreZeneke,..., najmanj podvojene
Glede na lepljenje te fore v različnih oblikah tu gor po alterju je definitivno old, poleg tega je pa tudi definitivno (kot večina antivaxx "for") zgrešen joke glede na to, da vsi še vedno pišemo gor in imamo očitno popust na pogreb v dobrem za vnaprej.
BTW - kakšna je že zadnja ugotovitev za SLO? Zaradi cepljenja ima slabe posledice 0,02% cepljenih ali nekaj takšnega? Antivaxxerji so pri takšnemu ali pa zelo podobnemu deležu mrtvih zaradi covida na začetku te "odisejade" pisali, da gre za zanemarljive številke v rangu statistične napake ali kako že. "No biggy" torej.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.371
16.676
113
"Menim, da gre za vprašanje pravičnosti za 90 odstotkov prebivalcev, ki so sprejeli žrtev in se cepili.
A cepljeni so po novem žrtve?
Žrtve česa? žrtve slabih cepiv?, privilegijev ki jih imajo? al česa?
Sprejeli žrtev v smislu, da so se žrtvovali za skupno dobro. To je tisto, ki (pre)mnogim egoistom enostavno ni jasno.

• Všeč mi je
Reactions: bertoncl in p4pe

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.696
559
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
BTW - kakšna je že zadnja ugotovitev za SLO? Zaradi cepljenja ima slabe posledice 0,02% cepljenih ali nekaj takšnega? Antivaxxerji so pri takšnemu ali pa zelo podobnemu deležu mrtvih zaradi covida na začetku te "odisejade" pisali, da gre za zanemarljive številke v rangu statistične napake ali kako že. "No biggy" torej.
Aja, tolk jih je imelo resne posledice, ne pa slabe kot pravis, takih s slabimi posledicami je veliko, veliko vec

recimo moja mati pravi, da po busterju ni vec tako zbrana kot prej, da je drugace, da traja dlje, da zbere misli, pa ne govori tega kar tako, je ljubiteljica krizank, tudi tahude resi na dusek,
seveda ni sla dohtarju, sicer kdo bi pa kaj ugotovu/resno jemal :sprasujemse:

• Všeč mi je
Reactions: Matey

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.371
16.676
113
Možno, da se številka nanaša na resne posledice ja, sem pisal povsem na pamet in nisem šel prej poiskat članka, ki se ga je objavilo v eni izmed teh covid topicov.

Ampak nevertheless - saj nima veze, te številke so baje zanemarljive, v rangu statistične napake even :evil: